Příbram – Slavia 2:0 (kon.) | Jablonec – Plzeň 1:3 (kon.) | Slovácko – Č. Budějovice 2:0 (kon.)
konec
FK Příbram
2:0 (1:0)
SK Slavia Praha
Sobota 27.04.2013, 16:00 • Startip Aréna, Příbram • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    Je za námi utkání 25. kola Gambrinus ligy ve kterém porazila 1. FK Příbram 2:0 Slavii Praha po dvou brankách Tomáše Wágnera. Nutno říci, že je to zasloužené vítězství domácích, kteří byli aktivnější skoro v celém zápase a zaslouženě si dnes připsali tři body, které pro ně mají cenu zlata v boji o záchranu. Slavia Praha dnes nepředvedla téměř nic a tak je na místě otázka, jestli by Petr Rada skutečně neměl být odvolán. Nejšťastnějším mužem v dnešním utkání byl rozhodně domácí trenér František Straka, který si moc přál porazit ,,sešívané“ a ukázat tak fanouškům pražského celku, že udělali chybu, když ho právě oni vyhnali z trenérské židle v minulé sezóně. Já se s Vámi loučím a přeju hezky zbytek dne. (18:00:17)
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Jak se zdá rozhodčí nejspíše nic nenastaví a zápas ukončí hned po rozehře hostů.
     
    90
    Příbram právě vstřelila branku!
    Todle je definitivní konec nadějí ,,sešívaných“ na vyrovnání! Skvělý balón do vápna poslal Šlapák, kde si ho dokázala najít TOMÁŠ WÁGNER a podruhé v dnešním utkání nedal Čontofalskému šanci.
     
    89
    Žlutou kartu uviděl hostující Tomáš Mičola.
     
    88
    Příbram se usadila na polovině hostů a snaží se vypracovávat jeden roh za druhým.
     
    87
    Další simulování v dnešním zápase předvádí domácí Wágner, který si chtěl dojít pro penaltu, ale vše nahrál tak viditelně, že rozhodčí opět faul neodpískal a důrazně upozornil, že příště to bude za žlutou kartu.
     
    86
    Jeden centr předvedl hostující Zmrhal, ale míč vyboxoval do bezpečí Hruška a z následného brejku odcentroval pro změnu domácí Šlapák, ale na druhé straně si dobře poradil také Čontofalský a míč ukryl do své náruče.
     
    84
    Poslední střídání provádí Příbram. Ze hřiště odchází Tomáš Pilík, který si připsal asistenci u jediného dnešního gólu a místo něj přichází Martin Šlapák.
     
    84
    Dobrou akci předvedl domácí Krbeček, který s přehledem obešel Zmrhala, ale zalekl se nejspíše nabídnuté šance a zbrkle vystřelil do dobře postaveného Čonky.
     
    83
    Z něj si však hosté žádnou příležitost nevypracovali.
     
    82
    První rohový kop v utkání si připisují hostující hráči po sražené střele Mičoly do zámezí.
     
    79
    Vystřídal také domácí tým. Za potlesku tribun odchází dnes skvěle hrající Aziz a místo něj se na trávník podívá bývalý hráč Slavia Praha – Petr Trapp.
     
    79
    Poslední střídání provádí Slavia Praha. Ze hřiště byl stažen David Hubáček a místo něj byl na hřiště poslán David Škútka. Je zřejmě, že Petr Rada ví, že hosté už nemají, co ztratit a vrhají už vše jen do útoku.
     
    77
    Hostující Gecov dokázal najít Dostála, který si naběhl skvěle do ulice, ale už se zřejmě tolik nesoustředil na svůj centr a poslal ho ke smůle ,,sešívaných“ za branku domácího Hrušky.
     
    76
    Dnešní utkání sleduje 5 287 diváků.
     
    74
    První střídání provedl František Straka. Ze hřiště odešel David Střihavka a místo něj na hřiště přišel Tomáš Krbeček.
     
    73
    Velkou příležitost Slavie na vyrovnání zastavil Hájovský! Kisel postupoval z pravé strany sám na Hrušku a do prázdné branky ještě hledal volného Škodu, ale vše dokázal zastavit a do zámezí skluzem míč uklidit dobíhající stoper Příbrami.
     
    72
    Hostující kapitán Kisel doslova sundal domácího Pleška a může být rád, že za tento zákrok neviděl žlutou kartu.

    Michal Mezera


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 15. Wágner (Pilík), 90. Wágner (Šlapák)

    Karty:   6. Vošahlík (SLA), 44. Nitrianský (SLA), 89. Mičola (SLA)


    FK Příbram: Hruška – Jugas, Hájovský, Mišůn, Pleško – Pilík (84. Šlapák), Tarczal, Aziz (79. Trapp), Koukal – Střihavka (74. Krbeček), Wágner.
    SK Slavia Praha: Čontofalský – Nitrianský (46. Dostál), Petrák, Hubáček (79. Škútka), Čonka – Mičola, Zmrhal, Kisel, Gecov, Vošahlík – Fenin (67. Škoda).

    Rozhodčí: Bílek – Pospíšil, Kříž

    Diváci: 5 287
    thejrc.org