Tisková konference SK Dynamo Č. Budějovice (kon.) | Tisková konference před utkáním Plzeň - Neapol (kon.)
konec
Tisková konference před utkáním Plzeň - Neapol

Středa 20.02.2013, 16:30Tiskové konference
     
    Pro dnešek je to z Plzně všechno. Děkujeme Vám za pozornost a zítra se s Vámi budou opět těšit na počtenou Marek Kratochvíl a Jakub Vais. (18:58:06)
     
    Oficiální trénink SSC Neapol







     
    Trénink italského celku začíná podle oficiálního programu v 18:30 a z jeho začátku vám přineseme krátkou fotoreportáž.
     
    18:17
    Trenér Walter Mazzarri s útočníkem Emanuele Calaiém opustili tiskovou konferenci. Bude následovat trénink italského týmu.
     
    Walter Mazzarri o možném složení svého týmu v zítřejším utkání: "Nejsem si ještě zcela jistý sestavou. Rozhodnu se po dnešním a zítřejším tréninku. I kdybych však rozhodnutý byl, dnes bych vám to neoznámil."
     
    Walter Mazzarri: "Hamšík je jako hráč samozřejmě velice důležitý. On je vždy velice aktivní, ale budeme se bez něj muset obejít."
     
    Walter Mazzarri o Viktorii Plzeň: "Plzeň se mi líbí celkově jako tým. Smekám zejména před prací trenéra, nerad vyzdvihuji jednotlivce, ale smekám před fungováním celého týmu."
     
    Walter Mazzarri o cíli Neapole: "Byl bych šťastný, kdyby se nám podařilo postoupit."
     
    Walter Mazzarri o přepadení Hamšíka: "To, co se mu stalo není samozřejmě nic příjemného, ale nestalo se to poprvé, takže to žádné následky na něm ani na týmu mít nebude. Jediné co na něm zanechalo následky je bohužel chřipka."
     
    Emanuele Calaió o vlastní produktivitě: "Jde o postup týmu. Budeme hrát tak, abychom výsledek zvrátili a nebyli bychom první, komu se to podařilo. Například Chelsea se to vloni povedlo. Rádi bychom dali branku nebo třeba dvě ještě v prvním poločase. Pokud bychom vypadli, chtěli bychom podat alespoň takový výkon, abychom se nemuseli za nic stydět."
     
    Trenér Walter Mazzarri na tiskové konferenci


    Emanuele Calaió na tiskové konferenci




    (zdroj: Twitter @UEFAcomOndrejZ)
     
    Walter Mazzarri o přípravě na zítřek: "Musíme se připravit jako na jakýkoliv jiný zápas. Naštěstí nám bylo utkání s Udinese posunuto o jeden den, jinak bychom neměli téměř žádný čas na odpočinek a regeneraci po utkání v Plzni."
     
    Fotografie z tiskové konference SSC Neapol:





     
    Walter Mazzarri o prvním utkání: "My jsme samozřejmě věděli už dříve, čeho je Plzeň schopná. Herně jsme byli zejména ve druhém poločase poměrně dobří, ale chyběly nám vstřelené branky. Na to se musíme zítra zaměřit."
     
    Emanuele Calaió o Evropské lize: "Začínal jsem v Neapoli ještě před postupem do první ligy, takže jsem nesmírně rád, že se letošních utkání Evropské ligy mohu s celým týmem účastnit."
     
    Walter Mazzarri o motivaci: "Nemám žádný speciální recept, jak vyburcovat hráče. Musí hrát celých devadesát minut naplno, jen tak se nám může povést výsledek zvrátit."
     
    Walter Mazzarri o taktice: "Ještě dnešek a zítřek máme na trénink. Až poté se rozhodneme o konečném pojetí utkání s Viktorií a stylu, se kterým do něj vstoupíme."
     
    Walter Mazzarri o setkání trenérů na mítinku UEFY, kde chyběl: "Chyběl jsem z důvodu nemoci, takže jsem byl omluvený. Nemám důvod se obávat eventuálního postihu."
     
    Emanuele Calaió: "Je to velice důležité utkání. Musíme se snažit napravit to selhání z Neapole a moc se na zápas těšíme."
     
    Walter Mazzarri o svém týmu: "Není zvláštní důvod, proč jsem přivezl všechny hráče. Je to důležitý zápas a je dobré, aby tu byli všichni přítomní."

    Jakub Vais

    Marek Kratochvíl

    thejrc.org