Tisková konference před utkáním Plzeň - Fenerbahce (kon.)
konec
Tisková konference před utkáním Plzeň - Fenerbahce

Středa 06.03.2013, 16:30Tiskové konference
     
    Z Plzně je to pro dnešek všechno. Děkujeme Vám za pozornost a zítra se s Vámi těšíme u osmifinálového utkání UEFA Europa League na shledanou. (19:31:18)
     
    Předzápasový trénink Fenerbahce






     
    Tisková konference tureckého celku skončila a v 19:00 začíná oficiální trénink.
     
    Kocaman: "Utkání bez fanoušků už jsme hráli dvakrát, ale stále je otevřená možnost, že budeme hrát domácí zápas před plnými ochozy a to by bylo skvělé."
     
    Kocaman o Pavlu Horváthovi: "Velmi dobře si jej pamatuji z působení v Turecku. V mém vnímání, ale stoupl hlavně díky angažmá v jiných evropských soutěžích."
     
    Kocaman: "K velkému posunu ne, ale k zásadnímu ano. Plzeň po výhrách nad Neapolí stoupla v našem vnímání. Stoupl také koeficent, který jim dává v našem vnímání vyšší pozici."
     
    Kocaman: Samozřejmě je logické, že porážku z ligového utkání s Besiktasem gólem v poslední minutě, hráči vnímají, ale teď to bude něco jiného."
     
    Kocaman: "Plzeň bude jeden z nejsilnějších týmů, který nás v Evropské lizte otestuje."
     
    Kocaman: "Emre Belezoglu nemůže po přestupu hrát, ale toho jsme si byli vědomi, když k nám šel. O Meirelesovi rozhodne zítra arbitrážní komise UEFA."
     
    Aykut Kocama: "Meireles přijel s týmem z důvodu, že zítra by mohlo padnout rozhodnotí, že by mohl nastoupit, vše záleží na rozhodnutí UEFA, šance je malá, ale je tu s námi!"
     
    Aykut Kocaman: "Před měsícem se utkaly národní týmy, Plzeň je jedním z hlavních zástupců českého klubového fotbalu. Nechť vyhraje ten lepší."
     
    Kocaman: "Chceme co nejvíce využít prvního utkání na hřišti soupeře a přenést si dobrý výsledek do odvety."
     
    Aykut Kocaman: "Bude to nesmírně obtížné, to sice říká každý trenér, ale tady je to pravda. Čeká nás kvalitní soupeř, který má i dobré individuality."
     
    Salih Ucan: "Chceme uhrát dobrý výsledek a jsme rádi, že máme výhodu prvního utkání na hřišti soupeře."
     
    Tisková konference s trenérem Aykut Kocamanem a Salih Ucan.
     
    Začíná tisková konference tureckého klubu, v místnosti je naprosto plno.
     
    Nyní čekáme na tiskovou konferenci Fenerbahce, kterou bude sledovat i velké množství tureckých žurnalistů, kterých během posledních minut dorazilo téměř k třiceti.
     
    Předzápasový trénink









     
    Trénink Plzně byl zahájen, prvních patnáct minut dostávají možnost sledování novináři, zbytek je uzavřen pro média.
     
    Fenerbahce do Plzně přijelo v sestavě: Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek, Raul Meireles.

    S týmem tak vůbec nepřiletěl Slovák Miroslav Stoch nebo záložník Miloš Krasić.

    Jakub Vais

    thejrc.org