Řisuty – Tábor 4:5 (kon.)
konec
HC Řisuty
4:5 (1:0, 1:4, 2:1)
HC Tábor
Úterý 26.03.2013, 19:00 • Stadion Slaný • Play-off 2. ligy, skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Famózní závěr hostů!! Tedy spíše Jakuba Matušíka, který udržel nervy na uzdě. Tábor si veze vítězství 5:4, vedení v sérii 2:0 a v příštím zápase už může rozhodnout!! Dnešní tip na přesný výsledek mi nevyšel, o to víc rádi budou táborští hokejisté a fanoušci. Třetí zápas série se odehraje už zítra od 18 hodin na stadionu v Táboře, odkud se znovu přihlásím. Tak buďte s námi opět u toho! Loučí se s vámi Josef Janda. (21:10:42)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Tábor právě vstřelil branku!
    Sekundu před koncem rozhodl kapitán JAKUB MATUŠÍK z trestného střílení, to je neuvěřitelné !!! Vykoupal Schwambergera krásným blafákem do bekhendu. Tábor vítězí 5:4.
     
    59:59
    Trestné střílení pro Tábor !!! Matušík jel sám na bránu a domácí obránce posunul bránu, když chtěl Matušík zakončit po blafáku. To jsou nervy !!!
     
    59:29
    Hosté v plném počtu. Tábor kritický závěr 3. třetiny přežil!
     
    Kos hledal Vlčka, ten ale jeho přihrávku nedostal.
     
    Hosté zdržovali střídání a rozhodčí jim další změny nepovoluje!
     
    Kašákovu střelu pod víko lapil Klestil skvěle do rukavice!
     
    58:00
    2 minuty do konce 3. třetiny.
     
    57:56
    Jedovatá střela Slánského skončila na Klestilově ramenu.
     
    57:29
    2 minuty za hákování pro Lišku. Ten gestikuloval, že se soupeře ani nedotkl, nebylo mu tohle přimlouvání u rozhodčího nic platné. Velká šance pro domácí, aby na poslední chvíli rozhodli zápas!
     
    Vlček dostal přihrávku před Klestila. Naštěstí pro hosty ji nezpracoval. Všichni ostatní hráči už vyjížděli z obranného pásma a s ničím podobným nepočítali. To by byla osudová chyba!
     
    Po levém křídle najížděl Tomáš Pechánek, jenže úspěšně nezakončil. Brankáři si už v pokročilém čase dávají pořádného majzla.
     
    Kanov včas šťouchl Veselému do hokejky, ten by jinak zakončoval ze slibné pozice.
     
    Přihrávka rukou posílá buldoky do středního pásma.
     
    51:18
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Vyrovnáno! 4:4! Drama pokračuje. Před Klestilem tečoval puk za jeho záda LADISLAV VLČEK. Táborský brankář byl tentokrát bez šance. Asistence: Tomáš Landa, Matěj Kos.
     
    Další Mrkvičkova šance, Schwamberger ho opět vychytal.
     
    50:23
    Domácí v plném počtu.
     
    Černý srazil Vlčkovu střelu do ochranné sítě.

    Josef Janda

    Branky a nahrávky: 17. Krpata (Hudíček), 29. Kraus, 45. Landa (Kos, Fiala), 52. Vlček (Landa, Kos) – 30. Seidl (Matušík), 35. Zayml (Kanov), 36. Matušík (Kolomý), 38. Kratochvíl (Zayml, Heřmánek), 60. Matušík (TS)


    HC Řisuty: Schwamberger – Kašák, Sedláček, Čermák, Babický, Fiala, Čížek, Bílek, Slánský – Landa, Kos, Scherzl, Hlusička, Kraus, Křepelka, Veselý, Krpata, Vlček, Hudíček.
    HC Tábor: Klestil – Heršálek, Kanov, Černý, Hlaveš, Liška – Mrkvička, Pechánek T., Kellner, Seidl, Matušík, Hájek, Šulčík, Kolomý, Kratochvíl, Pechánek R., Heřmánek, Zayml.
    thejrc.org