Beroun – Volžsk 1:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:2 (kon.) | HC Slovan – Spartak Moskva 2:0 (kon.)
Slavia – Litvínov 4:3 (kon.) | Jihlava – Francie 3:4 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
Třebíč – Mor. Budějovice 4:6 (kon.) | K. Vary – Chomutov 3:1 (kon.) | Havířov – Třinec 3:4 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Kazzinc 3:1 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Torpedo-Kazzinc
Čtvrtek 01.08.2013, 18:30 • Svijanská arena, Liberec. • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Benátky oplatily kazašskému soupeři porážku z úterního klání. Tým ze středu Čech tentokrát triumfoval v poměru 3:1, z Liberce přeji příjemný zbytek večera. (21:04:56)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Benátky mají puk na holích, je rozhodnuto.
     
    58:50
    Menšikov obdržel osobní desetiminutový trest za nesportovní chování a zamířil rovnou do šatny.
     
    57:44
    Po přerušení hry se u Stejskalovy branky strhla menší strkanice. Zakleslo se do sebe několik borců, ale vše se zřejmě obejde bez trestu.
     
    56:30
    Voljankin přes Kolmanna neprošel, nicméně Kazaši přeci jen přidali. Jsou u puku a snaží se diktovat tempo hry, Stejskal je však zatím bez práce.
     
    54:28
    Torpedo si vyžádalo oddechový čas, do konce třetí části zbývají dvě minuty. Hosté ztrácí dvě trefy a protivníka navíc příliš neděsí.
     
    54:19
    Bojovník Savenkov udělal několik rychlých kroků a z rohu hřiště se natlačil před branku. Ovšem nezakončil, včas k němu přistoupili dva zadáci.
     
    52:14
    Benátky právě vstřelily branku!
    Kazaši ztratili puk ve středním pásmu, což Benátky nemilosrdně potrestaly! Domácí vystartovali do protiútoku, Vařechova žabička sedla přesně na čepel MICHALA BULÍŘE, který se neukvapil. Těsně před brankovištěm si dovolil ještě rychlou kličku a puk poté pohodlně poslal do sítě. Asistence: Lukáš Vařecha – 3:1.
     
    51:13
    Vařecha byl u brankoviště pozdě, Pološkov stihl volný puk přikrýt lapačkou a zamezit soupeři v případné dorážce.
     
    50:30
    Pološkov se rozhodně nenudí, tentokrát zasahoval proti prudkému švihu Jonáka zprava. Benátečtí v těchto minutách jednoznačně diktují tempo hry a soupeř nestíhá.
     
    48:21
    Benátky právě vstřelily branku!
    Středočechům nakonec muselo pomoci štěstí. DANIEL MIŠKOVSKÝ zúročil benáteckou aktivitu ve třetí části, jeho nahození od mantinelu se otřelo o brusli bránícího hráče a skončilo za bezmocným gólmanem. Bez asistence – 2:1.
     
    47:37
    Za brankovou čárou neskončilo ani doklepnutí Víta Jonáka. Pološkov nevěděl, kde má kotouč. Ten mu přitom ležel těsně vedle betonu, Jonák jej včas spatřil, ale v dorážce mu na poslední chvíli zabránil soupeř. Přesto puk proskákal brankovištěm a prolétl těsně vedle pravé tyče.
     
    47:03
    Pološkov je pod palbou. Čiperný Mikyska se snažil prosadit i z poměrně velkého úhlu, všechny jeho střely ale připravený gólman zastavil. Hosté se posléze osvobodili.
     
    45:42
    Tokarev se provinil hákováním a Benátky si zahrají proti čtyřem.
     
    45:09
    Hosté se drží v těsné blízkosti Stejskalovy brány, ale o černou pryž se borci přetahují převážně o u hrazení. Brankář je v podstatě bez práce.
     
    43:57
    Čechura neprošel do útočné zóny, zastavil ho hvizd čárového sudího – ofsajd.
     
    42:43
    S lehkým nahozením Šumilova neměl Stejskal problémy. Puk viděl, zastavil na hrudi a hru raději přerušil.
     
    41:20
    Vařecha protečoval kotouč do pásma, ale útočnou akci nezaložil. Stále čekáme na první střelu třetí třetiny, hráčům puky utíkají.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 7. Říha (Kolmann), 49. Miškovský, 53. Bulíř (Vařecha) – 5. Voljankin (Pluščev, Savenkov)


    HC Benátky nad Jizerou: Stejskal (Jelínek) – Šimek, Kolmann, Ulrych, D. Kajínek, Říha, Čechura, Niko, Kovář – Špaček, Urban, Bulíř – Vlach, Mikyska, Jonák – Liška, Bortňák, Bárta – Vařecha, Miškovský, Skalický.
    Torpedo-Kazzinc: Jankov (od 31. Pološkov) – Ustjanin, Šemelin, Korsunov, Menšikov, Sergienko, Rodionov, Šumilov, Kuračev – Rymarev, Lugovskoj, Šin, Trošinskij, Ogorodnikov, Petrov, Voljankin, Pluščev, Savenkov, Kaznačejev, Tokarev, Kačulin, Košelev, Savickij.

    Rozhodčí: Hrubý – L. Kajínek, Podrazil.
    bahis siteleri