Třinec – Pardubice 4:2 (kon.) | K. Vary – Slavia 0:2 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 5:2 (kon.)
Sparta – Zlín 2:1 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 1:2 (0:1 po s.n.)
Plzeň – Chomutov 5:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 12.01.2014, 15:00 • Werk Arena (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Gólman Hrubec už v rámci oslav vítězství dosurfoval na své hrubé holi, a tak se s vámi rozloučím i já. Děkuji vám za pozornost, na online přenosy z Tipsport extraligy se můžete těšit zase v úterý a pátek. Třinec se v pátek představí na ledě největšího rivala z Vítkovic, Pardubice budou v těžkém utkání v tentýž den hostit lídra tabulky, tedy pražskou Spartu. Já vám přeji hezký zbytek večera a úspěšný vstup do nového týdne. Někdy příště na počtenou! (17:30:11)
     
    Statistiky utkání:

    Střely: 44 – 22,
    vyhraná vhazování: 37/63 – 26/63,
    úspěšnost na vhazování: 59% – 41%,
    hity: 12 – 9.
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Radek Bonk – TRI (0+2), Václav Benák – PCE (0+0).
     
    Je konec a Třinec vítězí popáté v řadě. Ve třetí třetině se hrál vcelku otevřený hokej a šance měly oba týmy. Ty největší zahodili domácí Rákos a hostující Sýkora. V 59. minutě využili Oceláři potřetí v utkání přesilovou hru a definitivně rozhodli. Polák přihrál před odkrytou klec Martinu Růžičkovi, a ten se nemýlil. V závěru to Pardubice zkoušely v šesti, ale na výborného Hrubce si nikdo nepřišel. Perníkáři tedy prohráli potřetí za sebou a v tabulce se možná budou propadat. Naopak Oceláři slaví popáté v řadě a měli by jít nahoru.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Neskutečný Hrubec! Pořádný závar vytvořili Pardubičtí před jeho bránou, ale ani natřikrát se jim nepovedlo skórovat! Hrubec nejdříve vyčapal Endála a o chvilku později i Tybora, jenž měl před sebou prázdnou bránu!
     
    59:08
    Východočeši to zkoušejí se šesti bruslaři v poli. Hrají dvojnásobnou přesilovku šest na čtyři!
     
    59:07
    Poslední šance pro hosty. Daniel Rákos (TRI) usedá za katr na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    58:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    V další situaci si oba hráči své role vyměnili a znamená to čtvrtý gól domácího celku! Polák poslal na hůl MARTINA RŮŽIČKY milimetrově přesný pas a z takovýchto pozic se střelec kvalit Martina Růžičky prostě nemýlí! Stačilo trefit odkrytou bránu – 4:2! Asistence: Vojtěch Polák, Radek Bonk.
     
    58:29
    Polákovi byl dopřán takový luxus, že si mohl přihrávku Martina Růžičky dokonce zpracovat mezi kruhy. Přesto nezacílil přesně.
     
    57:56
    Akci na jeden dotek zakončoval po přihrávce Bonka Martin Růžička, ale vysoko přestřelil. Třinec zůstává vepředu.
     
    57:16
    Třinečtí spouštějí velmi rozvážně svůj útok a pokus o usazení se před Hudáčkem.
     
    56:59
    To je komplikace pro hosty z Pardubic. Jiří Vašíček (PCE) musí pykat za nedovolené bránění a staví před svém mužstvo velkou překážku v cestě za body z dnešního souboje.
     
    56:34
    Polanský tečoval střelu od modré čáry v poslední chvíli, ale Hudáček dokázal pohotově reagovat a drží Pardubice nad vodou.
     
    56:09
    Polanský házenkářským způsobem získal kotouč ve středním pásmu a předal Adamskému. Jeho střelu vyrážel Hudáček už poněkolikáté betony.
     
    55:35
    Cetkovský si odstavil Peterka tvrdým zásahem a vybojoval puk pro svůj tým. Později se ke střele dostal Sýkora, ukázal divákům v Třinci svůj pověstný příklep, avšak mířil přímo doprostřed Hrubcovy výstroje.
     
    55:03
    Bonk vyhrál buly pro Linharta, ale třinecký obránce napálil puk jen do změti těl před sebou.
     
    54:59
    Orsava dostal přihrávku od svého spoluhráče přesně na hůl, taky vystřelil, ale jeho střela na gól pomýšlet nemohla. Hudáček puk udržel a Orsava atakován pardubickými beky zboural bránu hostí.
     
    54:30
    Hrubec zachytil Benákovo vyhození a okamžitě posunul kotoču na Adamského. Adamský ale kotouč při snaze vystřelit pořádně netrefil a přišel o něj.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 2. Orsava (Bonk, Hrabal), 10. Polanský (Adamský, Roth), 37. Roth (Martin Růžička), 59. Martin Růžička (Polák, Bonk) – 5. Zohorna (Nosek), 11. Nahodil (Tybor, Ďaloga)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Galvas, Roth, Linhart, Hrabal, Krejčí, D. Nosek, Foltýn – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rákos, Peterek (A), Květoň – Rufer, Matuš, Hrňa – Marek Růžička. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Dynamo Pardubice: Hudáček (Salfický) – Ďaloga, Benák (A), Korim, Píša, Vašíček, Gregorc – Zohorna, T. Nosek, Sýkora (C) – Somík (A), Radil, Kolář – Tybor, Nahodil, Endál – Semorád, Cetkovský, Moučka. Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodčí: Hodek, Husička – Flegl, Štofa

    Diváci: 4156
    bahis siteleri