Bystrc – Blansko 2:2 (kon.)
konec
FC Dosta Bystrc-Kníničky
2:2 (1:1)
FK Blansko
Neděle 18.08.2013, 16:30 • FC Dosta Bystrc - Kniničky • Divize skupina D
     
    Hráčům je třeba vyseknout poklonu za dobrý fotbal i v takovém parném počasí. Rozhodně se bylo na co dívat a věřím, že i ve středu na HFK Olomouc to bude v podobném duchu. Z Bystrce se loučím a ve středu se odsud znovu přihlásím. Pěkný zbytek neděle. (18:20:06)
     
    Střely na bránu: 8:5
    Střely mimo: 2:3
    Rohy: 3:1.
     
    Po rohu už se nic nestalo a parádní fotbal tak končí zřejmě spravedlivou remízou 2:2. Blansko ve druhém poločase předvádělo kvalitní fotbal, jakožto nováček velice dobrý výkon. To samé platí i pro Bystrc, která se prezentovala také útočným fotbalem. 2:2 je proto zaslouženým vyústěním dnešního mače.
     
    Konec zápasu.
     
    89
    Vedení na stranu Bystrc mohl překlopit Kubíček, který se prokličkoval za hranici vápna a fantastický zákrok předvedl Juran, který míč vytáhl míč mířící pod břevno.
     
    87
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Hosté vsadili vsadili na jednu kartu a dočkali se zasloužené odměny. Zouhar utekl po pravé straně a našel před bránou volného DAVIDA MÜLLERA, který byl na zadní tyči úplně volný a doklepl míč do sítě. Dosta reklamovala ofsajd, sudí však byli proti. 2:2.
     
    84
    Střídání v týmu FC Dosta Bystrc-Kníničky: ze hřiště odchází Fiala, přichází Kratochvíl.
     
    82
    Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Nečas, přichází Michálek.
     
    81
    Blansko také střídá. Místo Robina Buchty nastupuje na zbytek utkání Daněk.
     
    80
    Dosta potřetí střídá. Odchází výborně hrající Doležel, obranu jde posílit Urbánek.
     
    79
    Těžká střela pro Sehnala, který se štěstím likviduje skákavou střelu Zouhara. Ještě něco kolem deseti minut a hosté se nadechují k náporu. Chtějí vyrovnat.
     
    77
    Dnešnímu zápasu přihlíží 320 nadšenců. V tomto horkém tropickém počasí je to solidní číslo.
     
    75
    Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Skoupý, přichází Hepp.
     
    74
    Pěkný fotbal pokračuje a pro Blansko je to smolný výsledek. Někdy dokáže být fotbal krutý. Ač je tým lepší, není mu to nic platné. Pro Bystrc je to však příjemná vzpruha vzhledem k dalšímu nabitému programu, který domácí čeká.
     
    72
    Bystrc právě vstřelila branku!
    Nedáš a dostaneš. Tohle legendární fotbalové pravidlo zaúřadovalo. Bystrc nebyla lepší, měla obrovské štěstí, že neinkasovala. A pak se urodil brejk, který zakončil hokejovým způsobem LUBOŠ KOŠULIČ. Obešel gólmana, udělal mu kličku a do prázdné brány zavěsil.
     
    72
    Blansko je stále při chuti. Technickou střelu vyslal Horáček, těsně mimo.
     
    71
    Pojďme se ale věnovat aktuálním záležitostem na hřišti. Střídající Hansl zahrával z třiceti metrů standardku a to byla přátelé pořádná pumelenice. Sehnal míč neviděl, na poslední moment jej zasáhl špičkou rukavic na břevno. Od něj se míč dostal od obránců Bystrce do bezpečí.
     
    70
    Pro Bystrc je to generálka na středeční zápas, na tomto stadionu se uskuteční druhého kolo poháru České pošty. Bystrc bude hostit HFK Olomouc. Pokud postoupí, čeká Brno pražská Slavie.
     
    67
    Rohový kop Bystrce zahrával Fiala, který našel v pokutovém území kapitána Jiráska. Jeho pokus hlavičkou končí těsně nad.

    Roman Zajíček

    Branky: 36. Doležel, 72. Košulič – 30. Trtílek, 87. Müller

    Karty:   53. Šíp (BYS)


    FC Dosta Bystrc-Kníničky: Sehnal – Marák, Fousek, Outrata, Jirásek (K), Košulič, Šíp, Doležel (80. Urbánek), Fiala (84. Kratochvíl), Přichystal (62. Kubíček), Březina (62. Šplíchal). Trenér: Michal Kugler.

    Náhradníci: Bogner – Urbánek, Kratochvíl, Dolina, Kubíček, Šplíchal.

    FK Blansko: Juran – Skoupý (75. Hepp), Müller, Zouhar, Pospíšil, Nečas (82. Michálek), Trtílek (65: Hansl), Horáček, Buchta (81. Daněk), Gromský, Bubeníček (K). Trenér: Jiří Hajský.

    Náhradníci: Suchý – Hepp, Daněk, Maška, Hansl, Michálek.

    Rozhodčí: Mikula – Mrázek, Hanák

    Diváci: 320
    thejrc.org