Motor ČB – Ústí n/L 3:2 (kon.) | Litoměřice – Havířov 5:2 (kon.) | Šumperk – Jihlava 6:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Most 6:0 (kon.) | Kadaň – Beroun 3:0 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 1:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
HC Most
Sobota 16.11.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Fanoušci odměňují brankáře Kacetla za dnešní výkon pokřikem "Ondro, děkujem!". Mladý a talentovaný gólman se jim odměňuje už druhou rybičkou. (19:15:27)
     
    Je konec. Havlíčkův Brod se dnes raduje nejen ze svého nejvyššího vítězství v sezoně, ale také z toho, že se díky překvapivé porážce krajského rivala z Jihlavy, který se vrací s prázdnou z Šumperku, posunul na skvělou 3. příčku tabulky. Ondřej Kacetl si užívá vychytané čisté konto, dnes patřil k největším strůjcům havlíčkobrodského vítězství. Zejména v první třetině hodně podržel svůj tým, když měl Most střeleckou převahu. Na ledě teď probíhá děkovačka. Děkuji vám za pozornost, to je pro dnešek z Kotliny vše. Přeji vám hezký zbytek víkendu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Gólman Kacetl si připsal další úspěšný zákrok. Střelcům Mostu se o něm možná bude dnes v noci i zdát. Buly proběhne v kruhu po jeho pravici.
     
    59:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlina se dnes raduje už pošesté po akci, která zahřála u srdce každého hokejového fajnšmekra! DAVID STACH si při přečíslení 2 na 1 narazil kotouč s Davidem Dvořáčkem a po přihrávce svého parťáka nedal brankáři Horákovi nechytatelnou ranou bez přípravy nejmenší šanci k zásahu! Asistence: David Dvořáček.
     
    58:20
    Kryštof Kafan teď předvedl hezkou individuální akci, když v prostoru pravého kruhu několikrát zamíchal s pukem na holi, čímž si udělal prostor, a tvrdě vypálil. Přestřelil však o kousek horní tyč!
     
    57:46
    Hosté se už teď možná s pukem dostali za modrou čáru a zaplněné ochozy v Kotlině se kvůli tomu zlobí. Ofsajd se však nepíská a Most kombinuje kolem brankáře Kacetla.
     
    57:26
    Gólman Kacetl je teď otřesený, protože byl kotoučem zasažený do masky. Kotel brodských fanoušků si utkání opravdu užívá.
     
    57:09
    Karol Korím (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    56:40
    Marek Zavřel vypálil na pravém kruhu, ale vzrušení bylo zbytečné, protože se do zakončení dostal jen za cenu postavení mimo hru. Karol Korím si tam potom s útočníkem Mostu něco ještě hodně důrazně vysvětluje. Tohoto hráče Severočechů dnes opravdu nemají domácí v lásce.
     
    56:18
    David Palaščák vypálil z úhlu na levé straně, ale na brankáře Kacetla, který znovu přitáhl puk jako magnet do své výstroje, u přední tyčky si nepřišel.
     
    56:03
    Fanoušci Rebelů teď skandují pokřik "Rebel dnes, Rebel dnes, Rebel dneska zvítězí!". Vpřed se po vyhraném vhazování žene Most.
     
    55:59
    Znovu se přerušuje. Brankář Horák ukryl ve své výstroji kotouč, který na něj přiletěl z uctivé vzdálenosti, a přerušil hru. Buly po jeho pravé ruce. V Kotlině stále panuje skvělá atmosféra.
     
    55:05
    Vítězslav Nedrda mohl prolomit mostecké střelecké trápení, když se do kotouče opřel vší silou v prostoru mezi kruhy. Gólman Kacetl však znovu těžil ze svého dobrého postavení a maskou vyrazil puk do rohu pásma!
     
    54:45
    Od modré čáry zkusil štěstí obránce Tomáš Semrád. Brankář Horák neměl úplně lehkou situaci, protože měl docela zakrytý výhled, ale kotouč dokázal schovat ve své náruči a přerušit hru.
     
    54:25
    Havlíčkův Brod už znovu rozjíždí svůj přesilovkový kolotoč.
     
    53:55
    Pavel Písařík zakončoval z kruhu,a le brankář Kacetl zasáhl lapačkou a rychle rozehrál na své spoluhráče.
     
    53:48
    Dnešní utkání sleduje 984 diváků.
     
    53:38
    Rebelové zpět v pásmu.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Chlubna (Kozlík), 11. Maliník (Dvořáček, Stach), 25. Korím (Dvořáček, Semrád), 39. Havel, 46. Tomi (Říha), 60. Stach (Dvořáček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Opršal) – Kolafa (A), Novotný, Jank, Vágner (A), Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna (C), Milfait – Tomi, Stehlík, Říha – Dvořáček, Stach, Maliník – Chlubna, Kozlík, Charvát.
    Trenér: Jiří Mička.

    HC Most: Horák (Volke) – Charousek (A), Šimon, Čížek, Pavelka, Hora, Tůma – Bojer, Zavřel, Tauš (C) – Písařík, Gerhát, Sedláček – Szabo, Smolka, Nedrda – Marek, Kafan, Palaščák.
    Trenér: Leo Gudas.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 984
    thejrc.org