Litoměřice – Jihlava 1:2 (po pr.) | Šumperk – Most 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Motor ČB – Olomouc 0:4 (kon.) | Beroun – Havířov 2:3 (0:1 po s.n.) | Kadaň – Benátky n/J 3:4 (kon.)
Třebíč – Ústí n/L 0:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:5 (1:0, 2:2, 0:3)
BK Mladá Boleslav
Sobota 23.11.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Adresa: U stadionu Web: www.kotlina.cz Rozpis ledu: w • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    NOTE: Doplněny asistence k prvním dvěma gólům Mladé Boleslavi ve třetí periodě. (20:00:26)
     
    Velmi krutý výsledek pro domácí tým, který měl v některých chvílích dokonce navrch. Troufám si říci, že zřejmě rozhodla trefa Tomáše Jiránka ze čtyřicáté minuty, kterou zajistil, že hosté půjdou do poslední části s jednobrankovou ztrátou a ne dvougólovou. Mladá Boleslav si výhru za tři body zřejmě nezasloužila, domácí by zase naopak za svůj sympatický výkon alespoň remízu zasloužili. Ale takový je hokejový osud.

    Z Kotliny se s vámi loučí a za sledování onlajnu děkuje Richard Wagner. Někdy příště se těším na počtenou.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Po nepovedené střele se puk dostal až do středního pásma! Je rozhodnuto! Mladá Boleslav může slavit. Díky třem trefám otočila ve třetí třetině vývoj zápasu a slaví tak vítězství.
     
    59:15
    Tak to je poslední možnost. Mladá Boleslav jde znovu ven. Za zdržování hry si jde sednout jeden z hostů (MBL).
     
    58:59
    Co říci, domácí sice hezky kombinovali, ale nakonec z toho nic nevytěžili a Mladá Boleslav se po návratu Lence na led dopouští zakázaného uvolnění. Asi je hotovo.
     
    57:28
    Domácí hrají bez brankáře! Filip Šindelář je na střídačce! Omlouvám se za předchozí deziluzi způsobenou chybným informováním od mého kolegy, který sedí po mé levici.
     
    57:02
    Škodováci vyhazují kotouč až k Filipu Šindelářovi.
     
    56:32
    Rebelové mají jednu z posledních šancí na snížení. Budou totiž hrát vůbec první přesilovku v tomto střetnutí. Radan Lenc (MBL) již sedí na trestné lavici a může být rád, že nevyfasoval další trest za své zbytečné odpálení puku po odpískání na druhou stranu kluziště.
     
    56:06
    Oba fanouškovské tábory jsou skvělé! Ten domácí i za tohoto stavu neúnavně burcuje svůj celek, zatímco Středočeši pomalu slaví. Nyní je přerušené hra po zákroku slovenského gólmana v kleci Mladé Boleslavi.
     
    55:37
    Zakázané uvolnění Mladé Boleslavi přesouvá hru před Michala Valenta. Nevím jak vám, ale mně tato třetina strašně rychle utíká, stejně tak, jako Rebelům čas na vyrovnání.
     
    55:20
    Z levého kruhu rychle vystřelil Tomáš Klimenta. Jeho dělovku ale podržel domácí muž s maskou na hrudi a přerušil tak hru.
     
    54:48
    Pavel Musil znovu v akci! Tentokrát dostal na brankovišti nahrávku od Davida Výborného, ale pas kapitána hostů napálil jen těsně nad horní tyčku marně se přesouvajícího Filipa Šindeláře.
     
    54:11
    Pavel Musil vybruslil z levého rohu až před Šindeláře, ale na bližší tyči nedokázal zasunout puk přes betony havlíčkobrodského strážce svatyně.
     
    53:49
    Na druhé straně se dostal na brankovišti do šance Lukáš Havel. Ten ale nejprve trefil jen Valentovy betony, od nichž se puk odrazil do vzduchu a dorážku mu sebral dobrý natáhnutím se po kotouči mladoboleslavský gólman.
     
    53:21
    David Vrbata se dostal na brankovišti k dorážce, ale z poměrného úhlu dvakrát napálil jen nastavené Šindelářovy betony.
     
    53:05
    Další střelu vyslal směrem k Šindelářovi Radan Lenc, ale na pravém kruhu byl jeho pokus zablokován a skončil jen v ochranné síti.
     
    52:21
    Karol Korím opět v akci, tentokrát ale výtečně zabránil Michalu Brošovi za bránou ve vyjetí před Filipa Šindeláře. Následně odstavil od puku i Tomáše Klimentu.
     
    51:43
    Karol Korím dvakrát výborně pálil od modré čáry. Ani jedna střela se ale neujala. Obě zneškodnil Michal Valent. Tu první vyrazil a odolal i dorážce a z následný pokus svého slovenského krajana podržel na hrudi.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. Semrád (Stach, Dvořáček), 24. Chlubna (Milfait, Kozlík), 33. Havel (Polodna, Plášil) – 29. Protivný (Musil), 40. Jiránek (Lenc, Ovčačík), 47. Jiránek (Broš, Klimenta), 49. Jiránek (Klimenta, Broš), 49. Vrbata (Lenc, Starý)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Šindelář (Opršal) – Kolafa "A", Plášil, Jank, Vágner "A", Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna "C", Číp – Petruška, Stehlík, Říha – Dvořáček, Stach, Maliník – Chlubna, Kozlík, Milfait.
    Trenér: Jiří Mička.

    BK Mladá Boleslav: Valent (Will) – Němeček, Ovčačík, Protivný, Žabka, Toman, Jindra, Pojkar – Nouza "A", Výborný "C", Broš – Vrbata "A", Klimenta, Starý – Lenc, Loskot, Mikulík – Jiránek, Musil.
    Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola – Jan Čížek, Petr Křivohlavý

    Diváci: 1537
    thejrc.org