Havlíčkův Brod – Havířov 4:9 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:9 (1:1, 2:2, 1:6)
AZ Havířov
Neděle 01.12.2013, 18:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    Je konec. A to nejen dnešního zápasu, který hosté z Havířova ovládli díky fantasticky odehrané třetí třetině suverénně 9:4, ale i havlíčkobrodské vítězné série. Dnešní utkání nepochybně rozhodla velmi šťastná branka Slezanů na 4:3, jež přišla jako blesk z čistého nebe. To ale nijak nesnižuje skvělý výkon AZetu, který si se svými fanoušky užívá zaslouženou děkovačku. Z Kotliny je to pro dnešek vše, já vám děkuji za pozornost při sledováním dnešního on-line přenosu a přeji vám hezký zbytek víkendu. Na shledanou. (20:22:59)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná kanonáda v havířovském podání nebere konců, přinesla už devátý gól! Po krásné nahrávce do prostoru mezi kruhy vypálil bez přípravy zápěstím JAN MARUNA a přišpendlil kotouč přesně k pravé tyčce brankáře Opršala, který už se nestihl v brankovišti přemístit! Asistence: Robert Říčka.
     
    59:00
    Rebelové se ještě snaží s nepříznivým stavem něco udělat, ale utkání už se jen dohrává. Havlíčkobrodští fanoušci se i přesto baví poskakováním zády k ledu a hlasitou podporou. Klobouk dolů.
     
    58:27
    Osobní trest na 10 minut obdržel Lukáš Daneček (HAV), který si zřejmě, lidově řečeno, "pustil pusu na špacír". Brodský kotel to glosuje pokřikem "Uličník!".
     
    58:27
    Lukáš Havel si popotáhl kotouč od mantinelu mezi kruhy, odkud vypálil zápěstím, ale brankář Daneček byl ve správný čas na správném místě a schoval puk do lapačky.
     
    57:30
    Brankář Opršal musel předvést svůj zákrok betony u přední tyčky. Pokud je pro Rebely na současném hodně nepříznivém stavu alespoň něco pozitivního, tak je to to, že získá cenné zkušenosti právě mladý gólman.
     
    57:00
    AZet drží otěže zápasu pevně ve svých rukou a jde si pevným krokem pro překvapivý triumf a cenný tříbodový zisk. Naopak s havlíčkobrodskou sérií vítězství to vypadá prachbídně.
     
    56:17
    Roman Maliník tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu, v němž zůstal ležet po zásahu pukem Jan Daneček, který ránu schytal ze vzdálenosti několika kroků. V doprovodu spoluhráčů kulhá za doprovodu spoluhráčů a potlesku ochozů na střídačku.
     
    55:46
    Do kotouče se teď opřel na modré čáře po přiťuknutí svého spoluhráče David Dvořáček a zřejmě zasáhl brankáře Danečka, který se skácel otřesený na led, do masky. Vypadá to, že opora Havířova bude naštěstí v pořádku.
     
    55:15
    Domácí se hodně trápí, hosté se pravidelně osvobozují dlouhými vyhozeními.
     
    54:35
    Tentýž hráč střílel z prostoru mezi kruhy, kde měl dostatek času, ale vyprášil jen betony dobře postaveného Lukáše Danečka. Následuje další havířovské vyhození.
     
    54:10
    Lukáš Havel pálil tvrdě od modré čáry, ale jeho střela neprošla skrumáží před bránou. Hosté vyhazují.
     
    53:51
    Ještě ale není všem dnům úplně konec. Daniel Graca (HAV) oslabuje svůj tým hákováním.
     
    53:15
    Hostů je ve třetí třetině plný led a Rebelům nevychází vůbec nic. Na domácích je hodně vidět psychická deka, nedaří se jim vůbec kombinovat. Havířov dobře zahušťuje střed pole.
     
    52:46
    Kotouč se stále zdržuje hlavně v pásmu Rebelů. Nyní vypálil z prostoru mezi kruhy Jakub Šlahař, ale brankář Opršal zasáhl svým pravým betonem.
     
    51:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodská radost ještě ani pořádně neutichla a na havířovské straně znovu vybuchl mohutný gejzír radosti! Na konci rychlé kombinace stál z vrcholu kruhů zakončující PETR PUNČOCHÁŘ, jehož nechytatelná dělovka zapadla přesně pod horní tyčku branky bezmocného Petra Opršala! Asistence: Martin Jakúbek, Miroslav Škumát.
     
    51:11
    Komplikace pro Rebely. Je tu další vyloučení, David Stach (HBR) dostal 2 minuty za sekání.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Dvořáček (Maliník, Stach), 30. Havel (Beneš), 38. Havel (Beneš, Semrád), 51. Polodna (Havel, Číp) – 19. Sztefek (Marosz, Hrňa), 24. Hrňa (Marosz, Bezuška), 35. Jakúbek, 41. Maruna (Šlahař), 42. Kanko (Jakúbek, Krisl), 47. Říčka, 51. Hrňa (Bezuška, Marosz), 52. Punčochář (Jakúbek, Škumát), 60. Maruna (Říčka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Šindelář (od 51. Opršal) – Kolafa "A", Beneš, Jank, Zítka, Semrád, Korím – Havel, Polodna "C", Číp – Petruška, Říha, Berger – Dvořáček, Stach, Maliník "A" – Chlubna, Stehlík, Milfait.
    Trenér: Jiří Mička.

    AZ Havířov: L. Daneček (Matoušek) – Bezuška, Vosátko "A", Punčochář, Krisl "C", Roupec, Graca, Klimíček – Marosz, Hrňa, Sztefek, Říčka, Haas, Klimša – Maruna "A", Šlahař, J. Daneček – Jakúbek, Škumát, Kanko – M. Rimmel.
    Trenér: Jan Daneček st.

    Rozhodčí: Petr Úlehla – Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri