Kadaň – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Třebíč – Olomouc 0:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 4:1 (kon.)
Havířov – Jihlava 7:1 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Litoměřice – Most 4:2 (kon.)
Šumperk – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Středa 15.01.2014, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Rebelové ve třetí části udrželi svůj náskok a vítězí i ve čtvrtém vzájemném zápase s českobudějovickým Motorem. Hosté sice v 58. minutě snížili po gólu Šachla, ale to už bylo příliš pozdě. Navíc Rebelové o minutu později potvrdili svůj dobrý výkon v dnešním zápase a po trefě Maliníka vrátili na výsledkovou tabuli třígólový rozdíl.
    To je z havlíčkobrodské Kotliny vše, děkuji za pozornost! (19:44:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Po zákroku na Tomiho si to chtěl vyříkat ručeně Petr Zítka (HBR), který dostává dvě minuty za hrubost. Současně s ním putuje na trestnou i Miroslav Třetina (CEB) za krosček plus dvě minuty za hrubost.
     
    59:35
    Rebelové pořád nemají dost a ještě se snaží přidat pátou branku.
     
    58:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové odpovídají po svém a potvrzují, že tuhle bitvu vyhrají. Nejprve Gengel minul ve výborné příležitosti branku, puk se dostal za branku, kde jej vybojoval Ondráček pro ROMANA MALINÍKA – ten se z těžkého úhlu trefil pod horní tyčku ležícího gólmana. Asistence: Martin Ondráček, Ladislav Gengel.
     
    57:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Motor se při útočném tlaku dočkává první branky. Otázka ale, jestli nepřišla příliš pozdě. Chmelíř jen tak nahodil od mantinelu před branku, kde v tu chvíli byl PETR ŠACHL, jenž letící kotouč přesně tečoval mezi Dolejšovy betony. Asistence: Lukáš Chmelíř.
     
    57:29
    Motor zatápí Rebelům před jejich vlastní brankou. Domácí jsou pod velkým tlakem.
     
    56:25
    Jakub Kadlec doslova basebalovým úderem poslal z mezikruží puk na branku. Jeho netypická střela minula prostor mezi třemi tyčemi.
     
    55:24
    Novotný projel blízko Dolejše, kterému v tu chvíli vypadla hůl. Domácí gólman tak chvíli musel chytat se zapůjčenou holí od obránce. Motor v tu chvíli ale branku ohrozit nedokázal.
     
    55:01
    Z těžkého úhlu střílel Marek Vaniš. Dolejš bez problémů chytá do lapačky. Větší rozruch tak nadělala až následná potyčka před brankou. Vylučovat se nebude.
     
    54:14
    Čípova střela z mezikruží po delší době zvedla ze sedaček domácí diváky. Halmoši totiž na puk do poslední chvíle neviděl, přesto ho dokázal vytěsnit svým betonem.
     
    53:26
    Proti Vráblíkově nahození nastavil Dolejš svojí lapačku, puk mu ovšem z rukavici vypadl a domácí měl štěstí, že v tu chvíli nebyl kolem branky nikdo z hostujících hráčů.
     
    53:12
    Postavení mimo hru pro domácí výběr.
     
    52:59
    Kotalík a další hráči před Dolejšovou brankou, která vypadla ze své konstrukce. Hosté sice dotlačili puk do sítě, ale gól nemůže být pro posunutí branky uznán.
     
    52:22
    Domácí v plném počtu.
     
    52:01
    Melkova přihrávka z pravé strany mantinelu směřovala na hůl Skuhravého, který byl rázem tváří v tvář Dolejšovi, ale střílel už z velice těžkého úhlu. Dolejš si prostor u tyče pohlídal.
     
    51:47
    Vráblík neudržel na modré čáře puk, a hosté jsou tak vyhnání z pásma.
     
    51:25
    Hosté v plném počtu.
     
    50:52
    Rebelové při hře čtyři na čtyři kombinují ve vlastním obranném pásmu a patrně čekají na možnou brejkovou situaci.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 1. Stach (Drtina), 24. Číp (Stach, Drtina), 37. Kadlec (Tomi), 59. Maliník (Ondráček, Gengel) – 58. Šachl (Chmelíř)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Novák) – Kolafa "A", Drtina, Plášil, Korím, Semrád, Novotný, Zítka, Šesták – Stach, Polodna "C", Číp – Ondráček, Berger, Milfait – Gengel, Štumpf, Maliník "A" – Kučera, Tomi, Jakub Kadlec.
    Banes Motor České Budějovice: Halmoši (Kůdela) – Kasík, Vráblík, Kotaška, Chmelíř, Platil, Prokop, Kříž, Kniazev – Kotalík "C", Rob, Boháč – Skuhravý "A", Pajič, Melka – Kuchejda, Šachl "A", Ondřej – Vaniš, Ferebauer, Třetina.

    Rozhodčí: Svoboda – Černý, Svobodová
    thejrc.org