Havlíčkův Brod – V.Popovice 5:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HC Slavoj Velké Popovice
Pátek 20.09.2013, 18:00ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Adresa: U Stadionu 3570 58001 Havlíčk • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Je hotovo! Rebelové poráží v úvodním zápase ligy staršího dorostu Velké Popovice 5:0 a vykročili tak vstříc návratu do extraligy správnou nohou.

    Já vám děkuji za pozornost a trpělivost při sledování onlajn přenosu. Přeji hezký zbytek dne a příště se těším opět napočtenou! (20:09:25)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:09
    Zpoza brány si najel do střeleckého úhlu Jiří Sup, ale střelou na bližší tyč nepřekvapil domácí oporu mezi tyčemi. Kekula podržel kotouč na hrudi.
     
    58:51
    Domácí razantně vyhazují a z Polákova trestu již moc nezbývá.
     
    57:54
    Velké Popovice jsou natlačeny před domácí brankou. Jakub Teršíp pálil od modré čáry, ale Kekula měl čistý výhled a zasáhl lapačkou.
     
    56:55
    Martin Polák (HBR) následně obdržel trest za hrubost. Zřejmě se po gólu dopustil něčeho nekalého.
     
    56:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se nakonec kýženého "bůra" dočkali! Domácí se natlačili před Hrušku, který u své pravé tyče nejprve ustál tlak a pokus o dorážku pak zneškodnil obránce v černožlutém. Jenže následně přišla další rychlá výměna puku, kterou zakončil MARTIN POLÁK gólovou střelou, jež zapadla přesně za Hruškova záda! Asistence: Tomáš Cejpek a Patrik Málek.
     
    55:35
    Jakub Teršíp se vykličkoval zpoza brány, ale neprocpal kotouč za klečícího brankáře Rebelů. Vít Kekula podržel hrací gumu mezi betony.
     
    55:19
    Zakázané uvolnění Rebelů. Popovice jsou stále před brankou domácího výběru.
     
    55:10
    Po nahození Popovic musel ven z brány Vít Kekula, jenž pak pokryl kotouč pod lapačku. Mladý muž s maskou, jenž do Kotliny přišel z Hlinska, chytá ve velké pohodě.
     
    54:26
    Nahození Jakuba Kraučuka udělalo velké problémy brankáři Hruškovi, který natřikrát stěží dostal kotouč za bránu.
     
    53:51
    Popovičtí hokejisté se nedostali do pásma. Důvodem byl ofsajd. Buly před domácí střídačkou.
     
    52:43
    Po technickém přestupku se vhazovalo ve středním pásmu, domácí vyjeli do brejku, ale před modrou vypadl v souboji kotouč ven z ledu.
     
    51:13
    Mak Pavičevič nahodil puk ze středního pásma a domácí muž s maskou si pro něj, ač mířil cca 1 750 milimetrů vedle jeho klece.
     
    50:27
    Big Popovitz se znovu snažily marně prodrat až do útočné třetiny, ale Rebelové teď skvěle brání a nepouští soupeře do zakončení.
     
    49:22
    Ani nyní to není 5:0! Puk sice za brankovou čáru přešel a hráči se již radovali, ale sudí Kukeně jednoznačně rozpažil. Je fakt, že domácí do puku šťouchali dost dlouho, co byl pod gólmanem.
     
    49:06
    Po levém křídle najížděl Jakub Kraučuk, jenž mohl dovršit onoho "bůra", ale s jeho pokusem z levého kruhu si Hruška poradil a udržel jej v lapačce.
     
    48:04
    Krátké útočné intermezzo předvedl celek z Velkých Popovic. Moc dlouho své hole za modrou čarou neohřál. Prakticky hned jej domácí vypudili ven a sami se nastěhovali před jeho kasu.
     
    47:23
    Domácí se v plném počtu snažili něco vymyslet, ale před brankou Davida Hrušky se ani nedostali k pořádnému zakončení.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Jelínek (Kraučuk, Mendl), 17. Jelínek (Abbrent, Lacina), 34. Cejpek (Kraučuk, Suchý), 45. Jelínek (Abbrent, Kraučuk), 57. Polák (Cejpek, Málek)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Suchý, Lacina, Bancíř, Krajcigr, Mendl, Bušek, Gažak – Jelínek, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek, Cejpek, Polák, Semrád, Petržílek
    HC Slavoj Velké Popovice: Hruška (Štafek) – Černý "C", Bártů, Vít, Klička, Zahálka, Kukačka, Pavičevič, Teršíp, Tabašek, Zelený, Kadlec, Sup, Mikeš, Šuma, Chromiak

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Martin Kratochvíl, Daniel Potůček
    bahis siteleri