Ufa – Viťaz 2:1 (po pr.) | Čerepovec – Nižněkamsk 1:2 (po pr.) | N.Novgorod – Spartak Moskva 1:3 (kon.)
Jaroslavl – Barys 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Jokerit 0:3 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Spartak Moskva
Čtvrtek 24.10.2019, 18:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Spartak Moskva ubojoval vítězství v Novgorodu, se loučím a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (20:31:40)
     
    Československá stopa:

    Július Hudáček (SPM) 30 zákroků, 96,77% úspěšnost zákroků, 1 inkasovaná branka
    Robin Hanzl (SPM) 1+0, 2 střely, 19:04 čas na ledě
     
    Až na úvodní dvacetiminutovku byl Spartak mírně lepším celkem, a tak si z Novgorodu odváží zaslouženě vítězství. Hlavním strůjcem výhry byl slovenský brankář Július Hudáček, který předvedl několik povedených zákroků. Torpedo tak fanoušky dnes nepotěšilo a muselo se před týmem z Moskvy sklonit.

    Střely na branku: 31:32.
    Střely na branku ve třetí třetině: 10:9.
     
    Konec zápasu.
    59:42 Robin HANZL - 1:3
     
    59:42
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Po závaru před brankou zamířila černá guma k mantinelu, kde ji vybojoval český útočník. ROBIN HANZL přejel střední pásmo a od levého mantinelu zamířil přesně mezi tři opuštěné tyče. Bez asistence.
     
    59:17
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Jakov Rylov – 2 min., zdržování hry / padnutí na puk).
     
    58:58
    Spartak vyhodil na zakázané uvolnění, což je signál pro domácí lavičku, která volá brankáře zpátky na střídačku.
     
    58:48
    Torpedo Nižnij Novgorod si vyžádalo oddechový čas a vypadá to, že Andrej Tichomirov se na malou chvíli ještě vrátí do brankoviště!
     
    58:42
    Andrej Tichomirov zamířil na střídačku a Torpedo je v útočném pásmu v šesti! O zakončení z levé strany se pokusil Denis Barancev, jehož rána byla sražená do ochranné sítě.
     
    57:46
    Přihrávka z rohu mířila na modrou čáru, kde se nacházel Ruslan Pedan. Hostující obránce nahodil puk proti brance, ovšem domácí brankář znovu rychle rozehrál.
     
    56:55
    Od levého mantinelu vystřelil Gennadij Stoljarov, jehož pokus vyklepal domácí brankář rychle z lapačky, aby mohl rozehrát za branku, kde už měl spoluhráče.
     
    56:04
    Spartak se už nikam nežene a soustředí se především na bránění středního pásma. Po zachycení černý gumy přišlo jen nahození za branku domácího mužstva.
     
    55:23
    Stanislav Bočarov zbrzdil přechod do útočného pásma, kam mu na druhé straně přejel spoluhráč. Pro ofsajd se hra vrátí do neutrální zóny.
     
    54:34
    Au, to byla rána! Zakončení Quintona Howdena zamířilo do obličeje Arťoma Fjodorova, který odhodil rukavice a skácel se k ledu. Je to ale tvrdý chlapík, který odjel na střídačku po svých.
     
    54:08
    Patrik Hersley se s pukem nepáral a vyhodil ho o mantinel přes všechny čáry. Podle rozhodčích mohl některý z domácích hráčů hrát, a tak se icing nepíská.
     
    53:00
    Do konce normální hrací doby zbývá sedm minut a vlastně stále není rozhodnuto o tom, kdo v utkání zvítězí. Podaří se Torpedu dorovnat stav zápasu?
     
    51:19
    Další přihrávka mířila do předbrankového prostoru, kde se tentokrátnacházel osamocený Quinton Howden. Ten z otočky rychle vystřelil, jenomže Július Hudáček se rozchytal k velkému představení.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Urakov (D. Iljin) – 22. Daugavinš (Zubov, D. Višněvskij), 40. Chochlačov (Hersley, Rylov), 60. R. Hanzl


    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Molkov) – Orlov, Barancev (C), Zborovskij, Ch. Genoway, Mišarin, Aljajev, Minejev – Varnakov (A), Schroeder, Žafjarov (A) – Šenfeld, Q. Howden, Bočarov – Urakov, D. Iljin, Verjajev – Gončaruk, Belevič, Szczechura – Nikonov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Chomčenko) – Hersley, Rylov (A), Kutějkin, D. Višněvskij, Pedan, Gončarov, Trišin – Daugavinš, Zubov (A), Fjodorov – Karsums, R. Hanzl, Chochlačov – A. Galimov, Nikoncev (C), Stoljarov – Kotljarevskij, Arkalov, Leščenko – Šablovskij.

    Rozhodčí: Soin, Spirin – Slavikovskij, Šadrin

    Diváci: 5 500
    ocianews.com