Florida – Dallas 7:4 (kon.) | New Jersey – Washington 3:6 (kon.) | NY Rangers – Toronto 3:6 (kon.)
Edmonton – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Buffalo – Los Angeles 3:2 (kon.) | NY Islanders – Anaheim 5:6 (1:2 po s.n.)
Minnesota – Winnipeg 0:6 (kon.)
konec
Florida Panthers
7:4 (2:1, 5:1, 0:2)
Dallas Stars
Sobota 21.12.2019, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:02 Jamie BENN - 7:4
     
    53:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jiskřička naděje pro hosty je na světě! Heiskanen prodloužil Perryho přihrávku z levého křídla na opačnou stranu, kde byl volný JAMIE BENN a rychle uklidil puk za přesunujícího se Bobrovského. V první chvíli se zdálo, že ruský gólman hostujícího kapitána vychytal. Benn se ani neradoval a nikdo si pořádně nevšiml, že hlavní sudí signalizuje regulérní gól. Asistence: Miro Heiskanen, Corey Perry.
    47:03 Tyler SEGUIN - 7:3
     
    47:03
    Dallas právě vstřelil branku!
    Muži v bílozeleném mažou další část svého velkého manka. Joe Pavelski z úrovně brankové čáry se štěstím přihrál na TYLERA SEGUINA a ten z mezikruží trefil přesně do horního rohu Bobrovského branky. Asistence: Joe Pavelski.
    36:38 Tyler SEGUIN - 7:2
     
    36:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté jsou odměněni za svou snahu alespoň kosmetickým snížením v přesilové hře! Esa Lindell si na modré čáře převzal přihrávku od Hintze a otočil hru do levého kruhu, odkud TYLER SEGUIN vyslal neskutečnou bombu do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Esa Lindell, Roope Hintz.
    31:25 Noel ACCIARI - 7:1
     
    31:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to už je z hostujícího pohledu na ručník. NOEL ACCIARI při trestném střílení propasíroval puk mezi betony Chudobina a během pár minut zkompletoval hattrick!
    27:58 Noel ACCIARI - 6:1
     
    27:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Další akce a další gól po naprosto stejné ose! Tohle už je pro hosty hodně kruté. Dokonalou a takřka nebránitelnou souhru mezi Huberdeauem a Trocheckem znovu korunoval NOEL ACCIARI. Bishop s tímto opravdu nemohl nic dělat. Assitence: Vincent Trocheck, Jonathan Huberdeau.
    27:26 Noel ACCIARI - 5:1
     
    27:26
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí pokračují ve skvělé efektivitě! Jonathan Huberdeau jednoduše přebruslil protihráče a u zadního mantinelu nechal puk Trocheckovi. Ten zleva odcentroval a NOEL ACCIARI z jedničky vsítil devátý gól v sezóně. Asistence: Vincent Trocheck, Jonathan Huberdeau.
    22:52 Colton SCEVIOUR - 4:1
     
    22:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Na nedostatek gólových situací si stěžovat rozhodně nemůžeme! Stars měli dobré momenty v útočném pásmu, jenže se pak nestačili vrátit s COLTONEM SCEVIOUREM. Ten dostal od Toninata přihrávku do jízdy a zleva trefil přesně k bližší tyči. Asistence: Dominic Toninato, Michael Matheson.
    21:21 Vincent TROCHECK - 3:1
     
    21:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Další zásah Panterů, který rozhodně nebude aspirovat o nejhezčí gól roku! Acciari vyjel zpoza branky, ale přes několik hokejek se ke střele nedostal. Puk mezitím doklouzal k Huberdeauovi, jenž ho posunul doprava a VINCENT TROCHECK střelou přes Lindella snadno trefil odkrytou klec. Asistence: Jonathan Huberdeau, Noel Acciari.
    14:48 Anton STRÅLMAN - 2:1
     
    14:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Radost Stars z vyrovnávajícího zásahu je rychle zapomenuta! Barkov vyhrál vhazování v útočném pásmu a pak se přesunul před branku. Tam byl v pozičním souboji s Hintzem a ten si bruslí srazil nahození ANTONA STRÅLMANA do vlastní branky. Asistence: Frank Vatrano, Aleksander Barkov.
    13:10 Denis GURJANOV - 1:1
     
    13:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Celek z Texasu zčistajasna vyrovnává! Corey Perry se přesunul z rohu hřiště o něco blíže k brankovišti. Tam mu puk při kličce utekl přesně k DENISI GURJANOVOVI a ten pohotovou střelou upravil stav na 1:1. Asistence: Corey Perry, John Klingberg.
    04:37 Jonathan HUBERDEAU - 1:0
     
    04:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři využívají přesilovku a od páté minuty vedou! Keith Yandle rozdal puk na pravou stranu Hoffmanovi, jehož střelu zablokoval Heiskanen, ovšem následnou skrumáž ukončil gólovou dorážkou JONATHAN HUBERDEAU. Asistence: Aleksander Barkov, Keith Yandle.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Huberdeau (Barkov, Yandle), 15. Strålman (Vatrano, Barkov), 22. Trocheck (Huberdeau, Acciari), 23. Sceviour (Toninato, Matheson), 28. Acciari (Trocheck, Huberdeau), 28. Acciari (Trocheck, Huberdeau), 32. Acciari (TS) – 14. Gurjanov (Perry, J. Klingberg), 37. Seguin (Lindell, Hintz), 48. Seguin (Pavelski), 54. Ja. Benn (Heiskanen, Perry)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad (A), Weegar, Strålman, Matheson, Brown, Yandle – Connolly, Barkov (C), Vatrano – Acciari, Trocheck (A), Huberdeau – Dadonov, B. Boyle, Hoffman – Sceviour, Toninato, Pysyk.
    Dallas Stars: Bishop (28. Chudobin) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, Fedun, Sekera – Seguin (A), Dowling, Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Janmark – Comeau, Faksa, Cogliano – Perry, Dickinson, Gurjanov.

    Rozhodčí: Rooney, L´Ecuyer – Baker, Racicot

    Diváci: 14 040
    bahis siteleri