České Budějovice – Sparta 4:4 (kon.) | Interobal Plzeň – Hodonín 13:1 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
13:1 (9:0)
FC Tango Hodonín
Sobota 21.12.2019, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu 12. kola VARTA futsal ligy mezi SK Interobal Plzeň a FC Tango Hodonín. Začínáme ve 20:00.
     
    Vzájemný zápas
    Tímto kolem startuje odvetná část základní části nejvyšší české futsalové soutěže. Plzeň v úvodu sezony zvítězila v Hodoníně poměrem 9:2. Tomáš Vnuk zaznamenal při svém návratu na západ Čech osm kanadských bodů – 4+4. Cenek tehdy neproměnil krátkou penaltu proti Lukáši Němcovi.
     
    Favorit zápasu je jasně daný. Plzeň zažívá velice dobrou sezonu. Momentálně je třetí. Před týdnem totiž ve šlágru kola podlehla doma Spartě 2:6. Rozhodujícím momentem zápasu bylo poranění ramene Tomáše Vnuka v závěru prvního poločasu. Sparta dala gól do šatny a ve druhém dějství dění na hrací ploše kontrolovala. Zranění Vnuka tak potvrdilo, že Interobal v tomto roce trápí zdravotní stav hráčů. Sezona už skončila pro kapitána Rešetára. K dispozici není ani brankář Němec. Ten by se měl vrátit na začátku dalšího kalendářního roku. Jistá je také absence Kovácse, jenž stojí pro čtyři žluté karty.
     
    Tango Hodonín je nováčkem české nejvyšší soutěže. Nachází se na posledním místě. Porazil pouze Mělník v domácím prostředí. Naposledy prohrál záchranářský souboj ve Vysokém Mýtě poměrem 3:10. S devětadvaceti vstřelenými góly disponuje vůbec nejhorší ofenzivou v celé VARTA futsal lize. Na jeho soupisce najdeme bývalé hráče Bazooky. Ať už Sopůška či Tomáše Ťoka, synovce bývalého ministra dopravy. Trenér Bartyzal může nasadit také Patrika Levčíka, českého reprezentanta v malém fotbale, jenž si před rokem a půl zahrál semifinále Plzeň – Sparta v barvách Pražanů.
     
    Ohlasy po Spartě

    Michal Holý: "Bylo to super. Já bych si přál, aby lidi chodili v podobném počtu pořád. Bohužel jsme prohráli. Sparta byla nad naše síly, ale od teď budeme doma zase vyhrávat."

    Trenér Plzně Marek Kopecký o průběhu sezony: "Myslím si, že všichni musejí být spokojení. Na začátku soutěže jsme to vůbec nečekali, že bychom se v polovině mohli dělit s Chrudimí bodově dělit o druhé místo. Já osobně jsem spokojen, nejvíce mě na tom mrzí ta zranění. Hlavně to Lukáše Rešetára."

    Zdroj: Facebook SK Interobal Plzeň
     
    Plzeňský Peter Kozár o dnešním duelu: "Po náročném zápase s favorizovanou Spartou nás čeká duel s týmem, který budeme my favoritem. Věřím, že se s touhle úlohou vypořádáme a zápas vyhrajeme, čímž ukončíme rok 2019 vítězně a užijeme si svátky s náskokem mezi třemi nejlepšími týmy."

    Zdroj: Facebook SK Interobal Plzeň
     
    Delegace
    Zápas odpískají Stanislav Laštovička a Radek Dragoun. Role delegáta se zhostí Jan Hora.
     
    Tomáš Vnuk by měl být v pořádku. Nedělní šlágr se Spartou mohl dle svých slov i dohrát. Jeho zranění ze zápasu s Pražany prý není vážné a dnes by tak měl být připraven.
     
    Žádný z hráčů Plzně nemá před dnešním zápasem tři žluté karty. Není tak pod karetním ohrožením. Interobal jede hned po Vánocích na Slavii. Jediným důvodem absence by tak mělo být zranění, popř. možnost, že někdo dnes dostane červenou kartu. V takovém případě se hráči automaticky zastaví činnost. Nicméně svaz poté může reagovat tím, že udělení červené karty označí jako nesprávné a trest anuluje.

    Ostatně takový Radim Záruba loni v Teplicích vůbec nedostal červenou kartu, ale disciplinární komise jej potrestala až na základě videozáznamu, kdy podle jejího názoru se jednalo o chybu sudích.
     
    Netrénuješ? Nehraješ!
    V zápase ve Vysokém Mýtě chyběli Hodonínu Bohumír Doubravský a Čeněk Cenek. Důvod byl poměrně zajímavý. Vedení Tanga dalo směrem k hráčům najevo, že výrazná tréninková absence vylučuje možnost účasti v mistrovských duelech...

    Zdroj: www.tango-hodonin.cz
     
    Úvodní sestavy:

    SK Interobal Plzeň: Lecjaks (Luhový) – Mižár, Holý (C), Kozár, Vnuk – Buchta, Zdráhal, Štrajt, Künstner – Havel, Maur Trenír: Marek Kopecký.

    FC Tango Hodonín: Parobek (Němeček) – Buršík (C), Weigl, Sopůšek, Čech, Jakubíček, Blažek, Hromek Trenér: Miroslav Bartyzal.

    Rozhodčí: Laštovička – Dragoun.
     
    Jakub Mižár se tady před zápasem s Českou Lípou loučil s áčkem Interobalu. V neděli nastoupil proti Sparta a dnes je v první čtyřce při absenci zraněného Rešetára a vykartovaného Kovácse.
     
    Stanislav Laštovička a Radek Dragoun přivádí mužstva na hrací plochu. Plzeň bude hrát ve světlemodrém, Hodonín v tmavěmodrém.
     
    Chybí Rešetár a Kovács, Michal Holý si tak navlékl pásku v barvách Lochotína, který hraje jednu z plzeňských soutěží.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    MICHAL HOLÝ zachytil špatnou rozehru Parobka, v rychlosti si narazil s Vnukem a ten mu vrátil míč do pravé poloviny vápna před prázdnou bránu. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    1
    Kozár obral Sopůška o balón z pravé strany a střelou na přední tyč prověřil brankáře, tomu se snažil clonit Vnuk.
     
    2
    Buršík odkopl balón z pravé strany do publika a Holý rozehrává z vlastní poloviny.
     
    2
    Mižár fauluje na středu Sopůška a Plzeň disponuje prvním faulem zápasu.
     
    2
    Kozár pláchl po pravé straně a Buršík ve skluzu zabránil nahrávce do vápna na Vnuka.
     
    2
    Na konci rychlé souhry domácích byl Vnuk na levé straně a ten pálil přes Jakubíčka do protipohybu vedle zadní tyče.
     
    3
    Výborná střela Čecha z pravé strany do vzdálenější šibenice, první složitější zákrok rukama pro skákajícího Lecjakse.
     
    3
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Vnuk sklepl do druhé vlny MICHALU HOLÉMU a ten z levé strany do kratší šibenice zvyšuje na 2:0. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    3
    Blažkovi se při útoku po pravé straně vrhl pod nohy Buchta. Tango rozehraje aut na polovině Interobalu.
     
    4
    Štrajt pokazil nahrávku na Buchtu, ale poté hrudí odčinil své zaváhání a přerušil protiútok hostujícího celku.
     
    4
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Štrajt udělal prostor MARTINU ZDRÁHALOVI, ten si hodil míč zleva na pravou nohu na osu hřiště a docela překvapivě doprostřed branky skóroval. Asistence: Michal Štrajt.
     
    5
    Blažek fauloval rozehrávajícího Štrajta, na fauly 1:1.
     
    5
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    MICHAL ŠTRAJT sklidil potlesk. Při Zdráhalově rohu z levé strany skočil rybičku v pravé části vápna. Asistence: Martin Zdráhal.
     
    6
    Sopůšek se vložil do nahrávky Holého, ale poté se vrátil do obrany Kozár.
     
    6
    Buršík centroval z pravé strany do vápna, kde Holý ubránil nabíhajícího Čecha.
     
    6
    Hosté rozehráli roh z levé strany pod sebe a Hromek z první přestřelil domácí branku.
     
    7
    Mižár vrátil balón na levou stranu Vnukovi a ten posléze proti přesile nahrával patou do vápna, jenže tam už nebyl nikdo z domácích hráčů.
     
    8
    Mižár si vyměnil míč s Holým na levé straně a plzeňský kapitán byl poté zablokovaný.
     
    8
    Holého střelu tečoval Čech do levé ruky Parobka, následuje roh zprava pro domácí.
     
    9
    Vnuk vypíchl balón Hromkovi při rozehrávce hostů, Kozár byl poté sám před brankářem a ten skokem proti ložence z pravé strany předvedl perfektní zákrok.
     
    10
    Na place je nyní druhá čtyřka Interobalu.
     
    10
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    MICHAL ŠTRAJT se odpoutal od beka, křikl si na středu na nahrávku Zdráhala z levé strany. Poté si se slovenským spoluhráčem zhruba dvakrát vyměnil balón a zakončoval zblízka do prázdné brány. Asistence: Martin Zdráhal.
     
    10
    Oddechový čas pro hosty.
     
    10
    Štrajt se omluvil Jakubíčkovi za faul z pravé strany v době, kdy se Jakubíček otáčel kolem plzeňského futsalisty, na fauly 2:1.
     
    11
    Tango chtělo faul Buchty na Jakubíčka po ztrátě balónu. Interobal šel do kontru tři na dva a Buchta trefil pouze obránce.
     
    11
    Faul na Romana Sopůška na polovině Tanga už se píská.
     
    11
    Künstner se rozeběhl na pravé straně, ale balónu už nezkrotil na hřišti.
     
    11
    "Miki" křikl Buchta na Štrajta. Ten odcentroval z levé strany na střed vápna, kde se Buchta položil ve skluzu do zakončení k pravé tyči, kde byl připravený gólman.
     
    12
    Hezká křižná nahrávka Vnuka k pravé lajně, kde byl Künstner a ten z první odcentroval na vzdálenější tyč. Tam chybělo málo, aby Štrajt zaznamenal hattrick.
     
    12
    Vnuk překazil hostům brejk dva na dva, Holý poté přihrál do levé poloviny vápna Kozárovi, ale toho na bližší tyči vychytal Parobek.
     
    13
    Hromek se Sopůškem se nedohodli, kdo bude bránit Kozára na pravé straně. Ten dostal nahrávku od Vnuka, avšak Sopůšek ještě stihl přistoupit ke Slovákovi v domácích barvách a nohou sáhnout do útoku Interobalu.
     
    14
    Jakubíček obešel Holého, ale jeho centr při ponechané výhodě pouze propadl vápnem vedle zadní tyče. Interobal má čtvrtý faul, hosté jediný.
     
    14
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Potřetí platí gól Holý, asistence: Vnuk... Vnuk nahrál středem MICHALU HOLÉMU, ten si zaběhl za beka a levou nohou prvním dotekem do horní části brány dokonal hattrick. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    14
    Kozár faulovaný na levé straně, rozehrávka z devítky pro slovenského reprezentanta.
     
    14
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    PETER KOZÁR přímo ze standardky tvrdou pravačkou z levé strany doprostřed branky skóruje. Balónu v cestě do brány nezabránil Hromek, ani brankář hostů. Bez asistence.
     
    15
    Tango se zlobí, ale nemění to nic na tom, že Hodonín má třetí faul a Interobal rozehraje standardní situaci ze zhruba dvanácti metrů.
     
    15
    Oddechový čas pro domácí.
     
    15
    Zdráhal posunul balón na pravou stranu Holému, ten zakončil do bránícího Sopůška.
     
    15
    Zdráhal si strčil balón z levé strany na pravou nohu a střílel přes Jakubíčka, Štrajt nabíhal k bližší tyči, ale balón už šel za branku hostů.
     
    16
    Künstnerovi nejprve utekl balón, poté šel na středu do dvou hráčů. Nicméně Radek Lobo jej z tribuny pochválil.
     
    16
    Martin Zdráhal fauluje na půli Jakubíčka a pátý faul Plzně je na světě!
     
    16
    Tango hraje powerplay!
     
    16
    Štrajt z vlastní poloviny míjí branku soupeře.
     
    17
    Hostující lavička se pořádně naštvala. Faul Štrajta to nebyl a dlouhá penalta proti Lecjaksovi nebude.
     
    17
    Buršík naskočil do hry v dresu brankáře.
     
    17
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hodonín hrál powerplay. Vnuk a DUŠAN KÜNSTNER šli sami ve dvou na prázdnou branku a Vnuk před čárou předložil balón právě českému mládežnickému reprezentantovi. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    18
    Sopůšek a Vnuk se neshodli na tom, kdo bude mít aut. Největší slovo měl přihlížející Radek Dragoun a ten ukázal ve prospěch Plzně.
     
    18
    Holý obdržel přihrávku pod sebe a při pasu z pravé strany promáchl Vnuk na vzdálenější tyči.
     
    19
    Rozhodčí odmítli písknout ruku Kozára podle mínění hodonínské lavičky. Plzeň má stále pět faulů.
     
    20
    Kozár rozehrál aut na Holého a ten byl na levé straně faulovaný Sopůškem. Oba celky mají pět faulů.
     
    20
    Vnuk si vyměnil míč s Holým a poté zakončil pouze do nohy bránícího futsalisty.
     
    20
    Hromek byl s míčem na pravé straně již v zámezí.
     
    20
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kozár rozehrál aut zprava přímo na střed vápna, kde se TOMÁŠ VNUK dostal před obránce a z bezprostřední blízkosti překonal brankáře. Asistence: Peter Kozár.
     
    20
    První poločas skončil.
     
    Roman Sopůšek poté ještě debatoval po poločase se Stanislavem Laštovičkou a zkrátka se mu nějaké věci z prvního dějství nelíbily.
     
    Interobal během pauzy představil svou hymnu.
     
    První poločas nepřinesl překvapení. Plzni vychází souhra reprezentantů Holého s Vnukem. Lukáš Lecjaks si při svém debutu ve VARTA futsal lize připsal jeden těžší zákrok, když rukama vytáhl zakončení do vzdálenější šibenice. Ale jinak nemá moc práce.
     
    Absence Kovácse není vůbec znát. Plzeň směřuje za výhrou bez větších problémů. Navíc ji v závěrečném kole kalendářního roku 2019 a potěší ji, že v souboji o čelo VARTA futsal ligy nechala Sparta překvapivě dva body v Českých Budějovicích, kde pouze remizovala.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    21
    Na úvod hned omluva, protože Interobal opravdu nepotěší remíza Sparty v Budějovicích na konci roku 2018, nýbrž 2019. To je poněkud přesnější informace.
     
    22
    Plzeňský ťukec zakončil Vnuk z levé strany, všemu předcházel diskutabilní zákrok na Mižára před vápnem.
     
    23
    Holý vrátil rozehrávku Němečka z pravé strany směrem k brance soupeře. Ke štěstí Tanga nepálil levačkou, ale svou slabší pravačkou.
     
    23
    Na Vnukův nástřel z pravé strany k bližší tyči si nabíhal Holý, ale nestačil balón tečovat před Němečkem.
     
    23
    Po faulu Künstnera trefuje Buršík z levé strany pouze postaveného Štrajta ve zdi a hrát bude domácí mužstvo.
     
    24
    Hromek ztratil balón a Plzeň kombinuje na polovině hřiště.
     
    25
    Takové tři sekundy držel Lecjaks balón a úplně nechybělo moc k tomu, aby pískal nepřímý kop proti Plzni, i tak dokázal ještě přihrát na pravou stranu Zdráhalovi.
     
    25
    Štrajt fauluje Hromka z levé strany. Buršík ještě debatuje s Radkem Dragounem.
     
    25
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Buršík nastřelil míč při standardní situaci z pravé strany na vzdálenější tyč a tam VOJTĚCH ČECH využil toho, že jej nepokryl bránící Künstner. Asistence: Tomáš Buršík.
     
    26
    Výměnu Kozára s Holým končí střela Holého do pravé ruky brankáře Němečka u tyče.
     
    26
    Vnuk nahrál na levou stranu Kozárovi, ale ten neprošel přes obránce.
     
    26
    Kozár našel na levé straně Vnuka a při jeho centru do vápna se Buršík dotkl balónu rukou v brankovišti, krátká penalta pro Plzeň.
     
    26
    Tango vyměnilo brankáře, Parobek šel ke své pravé tyči a vychytal Tomáše Vnuka. Tango neproměnilo krátkou penaltu v prvním vzájemném zápase, Plzeň v odvetě.
     
    27
    Holý zakončoval křižným volejem z levé strany po Vnukovo rohu a balón doskákal za branku hostů.
     
    27
    Ve druhém poločase vede Tango 1:0... Už před chvílí tady Radek Lobo dal najevo, že by si představoval, že Plzeň nepoleví.
     
    28
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Němeček měl velké problémy s nahrávkou obránce z pravé strany. TOMÁŠ VNUK na něj dotíral a tlakem na brankáře soupeře si vynutil desátou trefu Plzně. Rozhodčí původně označili gól jako vlastní brankáře Martina Němečka.
     
    29
    Vnuk nacentroval z levé strany do druhé vlny Mižárovi a ten v tutovce sám před brankářem minul branku.
     
    29
    Künstner nahrál na levou stranu Vnukovi a jeho ránu vyrazil brankář na bližší tyči.
     
    29
    Této střele předcházely dva fauly hostů a ty mají tak hráči Tanga tři ve druhém poločase.
     
    30
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ BUCHTA se otočil na pravé straně kolem Čecha a tvrdým přízemním pokusem propálil brankáře. Asistence: Dušan Künstner.
     
    30
    Oddechový čas pro domácí.
     
    30
    Marek Kopecký pustil na plac Matěje Maura.
     
    31
    Při brejku soupeře fauloval Štrajt z pravé strany Buršíka a Plzeň třetí faul.
     
    31
    Tomáš Vnuk odchází ze střídačky a má klíče od šatny. Z dnešního zápasu tak odstupuje. Marek Kopecký je dle všeho chce pošetřit.
     
    32
    Hromek se rozeběhl na levé straně a jeho pokus kryl Lecjaks.
     
    32
    Künstnerovi naběhl při nahrávce zprava na střed Havel a ten z první sám před brankářem neuspěl ve velice dobré pozici.
     
    33
    Fanoušci házenkářů Talentu se vrátili z Tachova, kde hrála Plzeň souboj o první místo s Duklou Praha a dorazili ještě na futsal.
     
    33
    Buršíkovu střelu z pravé strany na bližší tyč vytahuje Lecjaks za sebe na roh.
     
    33
    Útočný faul Plzně, Holý rukama fauloval Sopůška, na fauly 4:3.
     
    34
    A právě Havel nahradil Vnuka v první čtyřce Interobalu. Ta je nyní na hrací ploše.
     
    34
    Střelu rozběhnutého Sopůška z pravé strany vyrazil Lecjaks, Sopůšek se poté ještě dožadoval odpískání faulu Holého.
     
    35
    Weigl (Tango Hodonín) vystoupil z levé strany a poslal na zem Kozára. Ten kulhá. Weigl dostal žlutou kartu.
     
    35
    Jakubíček se zlobí na Radka Dragouna, ale pátý faul Plzně to nebude.
     
    35
    Mižár zasáhl nohou z levé strany Sopůška, pátý faul Interobalu.
     
    35
    Sopůškovu střelu kryl Lecjaks a Mižár poté vyhrál jeden na jednoho s Jakubíčkem.
     
    36
    Kozár faulovaný na středu vlastní poloviny, na fauly 5:5.
     
    36
    Künstner obešel dva, nebo tři hráče hostů na levé straně a Havel dle všeho nečekal, že všechno ještě vyšperkuje pasem na zadní tyč, tam Havel z dvou metrů minul naprosto prázdnou branku.
     
    37
    Kozár mířil patou u levé tyče do prázdné brány a Tango zachránil Buršík jakožto poslední hráč. Podle Mižára a celé Plzně zasáhl rukou ve vápně. Rozhodčí takový názor nesdílí a krátká penalta se nepíská.
     
    37
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Havel s PETEREM KOZÁREM si hezky narazili a kapitán slovenské reprezentace zakončil z pravé strany na zadní tyč podél natažené nohy gólmana. Asistence. Jan Havel.
     
    37
    Hromek získal míč na levé straně proti Štrajtovi, jenže střílel nečistě vedle vzdálenější tyče.
     
    38
    Maur se krásně zbavil Buršíka na pravé straně, ale nesedla mu skákavá střela vedle zadní tyče, ale tohle se Maurovi opravdu povedlo.
     
    38
    Štrajt nebyl podražený na pravé straně. Hra pokračovala pasem na levou stranu na Maura. Tím, že rozhodčí nepískli, tak bylo jisté, že desítka to prostě nebude, protože pokud písknu šestý faul, tak nemůžu nechat výhodu.
     
    38
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    MATĚJ MAUR si připisuje svůj první gól ve VARTA futsal lize a áčku Interobalu. Útok se Štrajtem a Havlem zakončil z levé strany pod břevno. Asistence: Jan Havel.
     
    39
    Série ostrých zákroků z obou stran, ale zatím se šestý faul nepíská.
     
    40
    Mižár nahrál zprava na střed Havlovi, toho zablokoval obránce, roh.
     
    40
    Havel rozehrál roh zprava na přední tyč, kde se dostal Maur před Sopůška, avšak balón letěl mimo branku.
     
    40
    Holý naběhl Mižárovi na pravou stranu do druhé vlny a vrátil mu míč na střed, jenže bývalý kapitán Plzně překopl bránu.
     
    40
    Havel obranným zákrokem z pravé strany proti nabíhajícímu Hromkovi končí zápas.
     
    Konec zápasu.
     
    Akumované fauly ve druhém poločase: 5:5
     
    Futsalisté Interobalu Plzeň porazili na závěr roku 2019 nováčka VARTA futsal ligy Tango Hodonín poměrem 13:1. Zápas rozhodla dvojice Tomáš Vnuk – Michal Holý. Vnuk poté odešel zhruba ve 30. minutě do šatny a z utkání odstoupil.
     
    Tím, že Sparta remizovala v Českých Budějovicích, tak první tři týmy VARTA futsal ligy (ještě Plzeň a Chrudim) mají shodně 31 bodů. Čeká nás tak zajímavá druhá část sezony. Interobal ji začne po Vánocích reprízou posledního čtvrtfinále na Slavii. Ta v pátek padla ve Vysokém Mýtě.
     
    Tango Hodonín zůstává se třemi body na posledním místě. Zajímat jej bude určitě zítřejší zápas předposledního Mělníka v Liberci. A potom také domácí zápas s Českými Budějovicemi na startu roku 2020.
     
    Děkujeme za pozornost! Hezké Vánoce! (21:48:10)

    Vít Muzikář

    Branky: 1. Holý (Vnuk), 3. Holý (Vnuk), 4. Zdráhal (Štrajt), 5. Štrajt (Zdráhal), 10. Štrajt (Zdráhal), 14. Holý (Vnuk), 14. Kozár, 17. Künstner (Vnuk), 20. Vnuk (Kozár), 28. Vnuk, 30. Buchta (Künstner), 37. Kozár (Havel), 38. Maur (Havel) – 25. Čech (Buršík)

    Karty:   35. Weigl (HOD)


    SK Interobal Plzeň: Lecjaks (Luhový) – Mižár, Holý (C), Kozár, Vnuk – Buchta, Zdráhal, Štrajt, Künstner – Havel, Maur Trenér: Marek Kopecký.
    FC Tango Hodonín: Parobek (Němeček) – Buršík (C), Čech, Sopůšek, Hromek – Weigl, Jakubíček, Blažek Trenér: Miroslav Bartyzal.

    Rozhodčí: Laštovička – Dragoun

    Diváci: 250
    thejrc.org