České Budějovice – Sparta 4:4 (kon.) | Interobal Plzeň – Hodonín 13:1 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
13:1 (9:0)
FC Tango Hodonín
Sobota 21.12.2019, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkujeme za pozornost! Hezké Vánoce! (21:48:10)
     
    Tango Hodonín zůstává se třemi body na posledním místě. Zajímat jej bude určitě zítřejší zápas předposledního Mělníka v Liberci. A potom také domácí zápas s Českými Budějovicemi na startu roku 2020.
     
    Tím, že Sparta remizovala v Českých Budějovicích, tak první tři týmy VARTA futsal ligy (ještě Plzeň a Chrudim) mají shodně 31 bodů. Čeká nás tak zajímavá druhá část sezony. Interobal ji začne po Vánocích reprízou posledního čtvrtfinále na Slavii. Ta v pátek padla ve Vysokém Mýtě.
     
    Futsalisté Interobalu Plzeň porazili na závěr roku 2019 nováčka VARTA futsal ligy Tango Hodonín poměrem 13:1. Zápas rozhodla dvojice Tomáš Vnuk – Michal Holý. Vnuk poté odešel zhruba ve 30. minutě do šatny a z utkání odstoupil.
     
    Akumované fauly ve druhém poločase: 5:5
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Havel obranným zákrokem z pravé strany proti nabíhajícímu Hromkovi končí zápas.
     
    40
    Holý naběhl Mižárovi na pravou stranu do druhé vlny a vrátil mu míč na střed, jenže bývalý kapitán Plzně překopl bránu.
     
    40
    Havel rozehrál roh zprava na přední tyč, kde se dostal Maur před Sopůška, avšak balón letěl mimo branku.
     
    40
    Mižár nahrál zprava na střed Havlovi, toho zablokoval obránce, roh.
     
    39
    Série ostrých zákroků z obou stran, ale zatím se šestý faul nepíská.
     
    38
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    MATĚJ MAUR si připisuje svůj první gól ve VARTA futsal lize a áčku Interobalu. Útok se Štrajtem a Havlem zakončil z levé strany pod břevno. Asistence: Jan Havel.
     
    38
    Štrajt nebyl podražený na pravé straně. Hra pokračovala pasem na levou stranu na Maura. Tím, že rozhodčí nepískli, tak bylo jisté, že desítka to prostě nebude, protože pokud písknu šestý faul, tak nemůžu nechat výhodu.
     
    38
    Maur se krásně zbavil Buršíka na pravé straně, ale nesedla mu skákavá střela vedle zadní tyče, ale tohle se Maurovi opravdu povedlo.
     
    37
    Hromek získal míč na levé straně proti Štrajtovi, jenže střílel nečistě vedle vzdálenější tyče.
     
    37
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Havel s PETEREM KOZÁREM si hezky narazili a kapitán slovenské reprezentace zakončil z pravé strany na zadní tyč podél natažené nohy gólmana. Asistence. Jan Havel.
     
    37
    Kozár mířil patou u levé tyče do prázdné brány a Tango zachránil Buršík jakožto poslední hráč. Podle Mižára a celé Plzně zasáhl rukou ve vápně. Rozhodčí takový názor nesdílí a krátká penalta se nepíská.
     
    36
    Künstner obešel dva, nebo tři hráče hostů na levé straně a Havel dle všeho nečekal, že všechno ještě vyšperkuje pasem na zadní tyč, tam Havel z dvou metrů minul naprosto prázdnou branku.
     
    36
    Kozár faulovaný na středu vlastní poloviny, na fauly 5:5.

    Vít Muzikář

    Branky: 1. Holý (Vnuk), 3. Holý (Vnuk), 4. Zdráhal (Štrajt), 5. Štrajt (Zdráhal), 10. Štrajt (Zdráhal), 14. Holý (Vnuk), 14. Kozár, 17. Künstner (Vnuk), 20. Vnuk (Kozár), 28. Vnuk, 30. Buchta (Künstner), 37. Kozár (Havel), 38. Maur (Havel) – 25. Čech (Buršík)

    Karty:   35. Weigl (HOD)


    SK Interobal Plzeň: Lecjaks (Luhový) – Mižár, Holý (C), Kozár, Vnuk – Buchta, Zdráhal, Štrajt, Künstner – Havel, Maur Trenér: Marek Kopecký.
    FC Tango Hodonín: Parobek (Němeček) – Buršík (C), Čech, Sopůšek, Hromek – Weigl, Jakubíček, Blažek Trenér: Miroslav Bartyzal.

    Rozhodčí: Laštovička – Dragoun

    Diváci: 250
    thejrc.org