Kunlun – N.Novgorod 2:7 (kon.) | Vladivostok – Minsk 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 2:1 (po pr.)
Jaroslavl – Čerepovec 3:2 (kon.) | Jokerit – Riga 5:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 0:3 (kon.)
Omsk – Ufa 2:1 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Severstal Čerepovec
Sobota 21.12.2019, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:53 Alexandr PETUNIN - 3:2
     
    47:53
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Vladislav Kodola (Čerepovec) nahodil puk do předbrankového prostoru, kde nastavil hůl ALEXANDR PETUNIN, který tak poslal puk za záda Lazušina. Asistence: Vladislav Kodola a Daniil Vovčenko.
    41:03 Magnus PÄÄJÄRVI - 3:1
     
    41:03
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Opět zafungovala spolupráce Stéphane Da Costa – MAGNUS PÄÄJÄRVI, kdy prvně jmenovaný zavezl puk do útočného pásma, přihrál na levou stranu, kde si Magnus Pääjärvi zpracoval puk a blafákem do bekhendu překonal Chakimova. Asistence: Jegor Averin a Stéphane Da Costa.
    34:26 Magnus PÄÄJÄRVI - 2:1
     
    34:26
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí zůstali i po skončení přesilové hry v útočném pásmu, Stéphane Da Costa přihrál zpoza branky do levého kruhu pro vhazování, odkud parádní ranou pod horní víko dostal Lokomotiv do vedení MAGNUS PÄÄJÄRVI. Asistence: Artur Kajumov a Alexandr Polunin.
    04:58 Denis ALEXEJEV - 1:1
     
    04:58
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    DENIS ALEXEJEV se ve středním pásmu prosmýkl mezi dvojicí hráčů Čerepovce, dostal se do brejku, který zakončil střelou nad lapačku Chakimova, vyrovnáno na 1:1! Bez asistence.
    01:18 Kirill KAPUSTIN - 0:1
     
    01:18
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Igor Geraskin (Čerepovec) zavezl z levého rohu puk za branku, odkud přihrál na opačnou stranu a tam číhal KIRILL KAPUSTIN, který poslal puk do branky Lokomotivu. Asistence: Igor Geraskin.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 5. Alexejev, 35. Pääjärvi (Kajumov, Polunin), 42. Pääjärvi (J. Averin, S. Da Costa) – 2. Kapustin (Geraskin), 48. Petunin (Kodola, Vovčenko)


    Lokomotiv Jaroslavl: Lazušin (Konovalov) – M. Osipov, Markov, Kronwall, Rafikov, Savčenko, Čerepanov, Afanasjev – Lander, Beljajev, Kudrjavcev – Pääjärvi, J. Averin, S. Da Costa – Kajumov, Alexejev, Polunin – Ivanov, Apalkov, Kraskovskij – Manin.
    Severstal Čerepovec: Chakimov (42. Šugajev) – Chochlov, Makejev, Sizov, M. Chabarov, Baldajev, N. Chlystov, Rogov – Liška, Monachov, Jakimov – Kodola, Vovčenko, Petunin – J. Jakovlev, Kapustin, Geraskin – J. Bodrov, A. Alexejev, Žirnov – J. Morozov.

    Rozhodčí: Ansons – Odins, Biťjukov, Sysujev

    Diváci: 6 583
    thejrc.org