Liberec – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Plzeň – Zlín 2:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 4:2 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 5:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Berani Zlín
Čtvrtek 26.12.2019, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:55 Štěpán FRYŠARA - 2:4
     
    51:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ani tuhle přesilovku Berani nevyužili, ale znovu se prosazují ihned po jejím konci a odskakují na rozdíl dvou branek! Před brankou zůstal nehlídaný ŠTĚPÁN FRYŠARA, který dostal od Dufka pas zpoza branky a střelou z první překonal Frodla! Prosazuje se tak podruhé během 135 sekund. Asistence: Jan Dufek a Pavel Sedláček.
    49:40 Štěpán FRYŠARA - 2:3
     
    49:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Beranům zatím vychází tlak na brankovišti a potřetí v zápase jdou do vedení! Z napadání se hosté dostali k puku, ŠTĚPÁN FRYŠARA byl nejdůraznější a dotlačil kotouč za ležícího Dominika Frodla! Asistence: Jan Dufek.
    42:30 Milan GULAŠ - 2:2
     
    42:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se podruhé prosazují v přesilovce, tentokrát už po klasickém zámku, a srovnávají podruhé v zápase skóre! Kantner dostal od Budíka nabito na pravý kruh, Čiliak jeho ránu vytěsnil jen k MILANU GULAŠOVI. Ten téměř na brankové čáře kotouč rychle zpracoval a z velkého úhlu trefil poloprázdnou branku. Asistence: Matyáš Kantner a Vojtěch Budík.
    38:33 Pavel SEDLÁČEK - 1:2
     
    38:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Těsně po přesilovce se Berani prosazují a berou si vedení zpět! Dufkovu ránu z levého kruhu vyrazil Frodl jen před sebe a od dojíždějícího PAVLA SEDLÁČKA se kotouč šťastně pro hosty odrazil do sítě! Asistence: Jan Dufek a Ralfs Freibergs.
    23:59 Luboš ROB - 1:1
     
    23:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Velmi špatná přesilovka Západočechů nakonec končí vyrovnávacím gólem, i když to nebylo po klasické přesilovkové akci. Peter Čerešňák zavezl puk do útočného pásma, objel obránce a předložil puk před prázdnou branku LUBOŠI ROBOVI. Asistence: Peter Čerešňák a Jaroslav Kracík.
    17:34 Jiří ONDRÁČEK - 0:1
     
    17:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    V oslabení Berani otevírají skóre! Nejprve Gulaš z levého kruhu napálil tyčku, Kantner poté nezpracoval přihrávku mezi kruhy a hosté trestali. Budík neudržel útočné pásmo, JIŘÍ ONDRÁČEK poté v rohu kluziště odzbrojil Tomáše Mertla, vybruslil si před branku, natáhl si Frodla a bekhendem zakončil do prázdné branky. Bez asistence.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 24. Rob (Čerešňák, Kracík), 43. Gulaš (Kantner, Budík) – 18. J. Ondráček, 39. P. Sedláček (Dufek, Freibergs), 50. Fryšara (Dufek), 52. Fryšara (Dufek, P. Sedláček)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Budík, Čerešňák, Pulpán (A), Moravčík, Jank, L. Kaňák, Vráblík – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – Vracovský, Kracík, V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle – Pour, Indrák, Rob.
    Berani Zlín: Čiliak (Kašík) – Žižka (C), Nosek (A), Freibergs, Ferenc, M. Novotný, Buchta, Řezníček – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Dufek, Honejsek, Šlahař – Popelka, Fryšara, Okál – P. Sedláček, Dobiáš.

    Rozhodčí: Pražák, R. Svoboda – Lhotský, J. Svoboda

    Diváci: 5783
    thejrc.org