Česko – Rusko 4:3 (kon.) | Švýcarsko – Kazachstán 5:3 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:2 (po pr.)
Kanada – USA 6:4 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
9:4 (3:1, 3:3, 3:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Čtvrtek 26.12.2019, 17:00 • ZS Kadaň • Chance liga - o účast v předkole • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tak toto byla kanonáda. V utkání jsme viděli dohromady 13 branek! Víc jich však vstřelili domácí Trhači, kteří Slovanu nadělili "devítku". Tento opožděný vánoční dárek pro Kadaň však bude Ústí trochu bolet, ale pro domácího fanouška je toto neuvěřitelný zážitek. Toto byl velmi záživný hokej a naprosto nic v něm nechybělo. Z mého psaní je to pro dnešek všechno, někdy příště. (19:28:07)
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Trhači dávají vše pro to, aby vstřelili desátou branku dnešního utkání!
     
    58:12
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Tůma – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Lukáš Zukal.
    57:41 Jaroslav KŮS - 9:4
     
    57:41
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak toto je neskutečné! Další branka pro domácí! Nějakým způsobem se kotouč odrazil před branku k JAROSLAVU KŮSOVI, který měl kvůli zmatku za brankou naprosto odkrytou branku a neměl problém s dostrčením černé gumy do sítě! Asistence: Matěj Zabloudil, Roman Chlouba.
     
    57:16
    Po delší době máme přerušení hry. Ofsajd ukončuje snahu ústeckých.
     
    56:10
    Matěj Morong byl v obrovské šanci, kdy vyzval Davida Stahla na souboj jeden na jednoho. Úspěšnější byl protentokrát hostující brankář, který forhendový blafák skvěle vychytal.
     
    55:30
    Domácí přežili dlouhé oslabení a nyní hrají v plném počtu.
     
    55:01
    Lukáš Chalupa byl tvrdě, ale čistě sražen k zemi Dominikem Málkem. Ukázkový bodyček.
     
    54:20
    Skvělý zákrok pravým betonem Neužila a poté vyhození jednoho z kadaňských obránců teď zachraňuje Kadaň, která měla namále.
     
    53:39
    Roman Chlouba vybojoval kotouč, udělal si kolečko kolem své branky a až poté vyhodil.
     
    53:27
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jakub Trefný – 2 min., podrážení).
     
    53:10
    Ústečtí mají obrovský nápor v přesilové hře. Navíc je zde ještě další signalizovaný faul a bude se hrát přesilovka 5 na 3.
     
    52:29
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Michael Foltýn – 2 min., držení). Trest odpyká Matěj Morong.
    52:05 Jurij ŽOLOBOV - 8:4
     
    52:05
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak toto bylo jen tak tak! Střela JURIE ŽOLOBOVA se pomalu dokutálela za brankovou čáru. Jeden z obránců gólu málem zabránil, ale bylo pozdě. Asistence: Jan Müller, Denis Zeman.
     
    51:19
    Petr Maršoun měl na holi snížení! Ujel kadaňské obraně a vyzkoušel Jakuba Neužila svou nepříjemnou střelou. Neužil však zachoval klidnou hlavu a na nájezd byl skvěle připraven.
     
    50:37
    Na druhé straně pálil z voleje Štěpán Čech. Jeho pokus však narazil pouze na beton Davida Stahla.

    Jaroslav Šnobl

    Branky a nahrávky: 4. Morong (Wojnar), 5. Chlouba (Zabloudil, Kůs), 10. Poppel (D. Zeman, L. Chalupa), 28. Chlouba (Kůs, Trefný), 29. Žolobov (D. Zeman, L. Chalupa), 33. J. Müller (Chlouba, Trefný), 42. Kůs (Chlouba), 53. Žolobov (J. Müller, D. Zeman), 58. Kůs (Zabloudil, Chlouba) – 19. Vildumetz (Maršoun, Tůma), 29. Filip (Severa), 33. Maršoun (Tůma, Vildumetz), 37. Müller (Filip, Kružík)


    SK Trhači Kadaň: Neužil (Štěpánek) – Trefný, Eliáš, L. Chalupa, D. Zeman, Foltýn, Poizl, Mert – Chlouba, Kůs, Zabloudil – Zd. Zabloudil, Žolobov, J. Müller – Wojnar, Morong, Wágner – Homer, Čech, Poppel.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Brízgala (29. Stahl) – Müller, Smetana, Vl. Brož, Hes, Veber, Zukal, D. Málek – Kružík, Severa, Krliš – Tůma, Vildumetz, Maršoun – Filip, Kordule, O. Bláha – Grim.

    Rozhodčí: Zubzanda, Hucl – Belko, Horažďovský
    thejrc.org