Kometa Brno – Vítkovice 3:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:4 (kon.) | Zlín – Kladno 6:0 (kon.)
K. Vary – Plzeň 4:3 (po pr.) | Mountfield HK – Sparta 5:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:2 (kon.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Sobota 28.12.2019, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:49 Vladimír EMINGER - 4:3
     
    63:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A Energie vítězí a Frodl chybuje, když za svá pouští jednoduchou střelu VLADIMÍRA EMINGERA, který zajišťuje Karlovým Varům bod k dobru. Asistence: Martin Kohout, Michal Plutnar.
    53:37 Matyáš KANTNER - 3:3
     
    53:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MATYÁŠ KANTNER přešel karlovarské obránce a z mezikruží srovnává skóre zápasu střelou pod horní tyč. Asistence: Peter Čerešňák.
    35:38 Tomáš MERTL - 3:2
     
    35:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čerešňák nabil před bránu na úplně volného TOMÁŠE MERTLA, který bleskově snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Peter Čerešňák, Matyáš Kantner.
    30:18 Tomáš MERTL - 3:1
     
    30:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Moravčíkovu ránu od modré čáry tečoval před brankou TOMÁŠ MERTL, který ihned využívá přesilovou hru a Škodovka pomalu dotahuje gólové manko. Asistence: Michal Moravčík, Milan Gulaš.
    26:59 Petr KOBLASA - 3:0
     
    26:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ve vlastním oslabení nejprve ujel Ondřej Beránek, který ačkoliv byl atakován, dokázal vystřelit z otočky. Poté na vrcholu kruhu nabil Beránek na PETRA KOBLASU, který poslal Energie do tříbrankového vedení. Asistence: Ondřej Beránek.
    15:29 Tomáš RACHŮNEK - 2:0
     
    15:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ačkoli se domácí dlouho neměli k větší akci, nakonec je to právě Energie, která se raduje ze vstřelení gólů. Flek pospíchal s kotoučem do třetiny, ve které kraluje Frodl, zabrzdil na vrcholu pravého kruhu a poslal puk na druhou stranu, kde už byl připravený TOMÁŠ RACHŮNEK. Asistence: Jakub Flek, Dávid Gríger.
    02:02 Adam Raška I - 1:0
     
    02:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po Černochovo nahrávce se kotouče na levém kruhu zmocnil ADAM RAŠKA, který vymetl pavučinky ve Frodlově svatyni. Bez asistence.
    Marken.cz

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 3. Raška I, 16. T. Rachůnek (Flek, Gríger), 27. Koblasa (O. Beránek), 64. Eminger (Kohout, Plutnar) – 31. Mertl (Moravčík, Gulaš), 36. Mertl (Čerešňák, Kantner), 54. Kantner (Čerešňák)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Graňák (A), M. Rohan, Plutnar, D. Mikyska, Eminger, Šafář – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Černoch, Raška I, Osmík – Koblasa, Skuhravý (C), Kohout.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Budík, Čerešňák, Pulpán (A), Moravčík, Jank, L. Kaňák, Vráblík – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – Vracovský, Kracík, V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle – Pour, Indrák, Rob.

    Rozhodčí: Hodek, Kika – Ondráček, Špringl

    Diváci: 5781
    thejrc.org