Vladivostok – Chabarovsk 0:2 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 5:4 (2:0 po s.n.)
Soči – Spartak Moskva 1:0 (po pr.) | Čerepovec – Petrohrad 3:2 (po pr.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:2 (2:1, 2:1, 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Neděle 29.12.2019, 12:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (14:22:15)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Kovář (JEK) – 4 inkasované branky, střídal v polovině utkání.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 33 – 29
    Trestné minuty: 4 – 31
    Vhazování: 25 – 24
    Zblokovaní střely: 7 – 11
    Hity: 8 – 23
     
    Dnešní utkání sledovalo 6 517 diváků.
     
    Je konec! Ve třetí třetině jsme již branku neviděl, takže domácí v tomto zápase vyhrávají o dvě branky a zapisují výhru v šedesáti minutách. Veškeré naděje svého týmu ukončil Denis Bodrov, jenž sice trochu nešťastně, ale hodně nebezpečně trefil Dmitrije Ševčenka. za což byl vyloučen až do konce zápasu. Takhle skoro do konce hráli domácí pětiminutovou početní výhodu a svého soupeře k ničemu nepustili.
     
    Konec zápasu.
     
    59:13
    Domácí se to snažili dohrát do prázdné branky, což byla trochu škoda! Roman Starčenko mohl pálit z dobré pozice, ale místo toho ještě posouval puk do strany. Ani zde nepřišla střela, ale jen přihrávka do území nikoho.
     
    59:00
    Minuta do konce a hosté hrají ve čtyřech!
     
    58:49
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:49
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Anatolij Golyšev – 2 min., podrážení).
     
    58:20
    Rafael Batyršin si jako první dojel pro kotouč za svou brankou a s pomocí spoluhráčů poslal puk mimo nebezpečí. Za tohoto stavu se zápas nejspíše dohraje.
     
    57:50
    Nigel Dawes je dalším hráčem, který už aktivněji napadal rozehrávku soupeře, ovšem ani on neslavil nějaký úspěch. Domácí se však nikam nehrnou.
     
    57:16
    Hráč hostí se snažil napadat rozehrávku soupeře u jeho branky, ale moc šancí na úspěch neměl. Tak to také dopadlo, a tak se vrací do obrany.
     
    56:43
    Corban Knight si nedokázal dlouhou zpracovat touš u mantinelu v útočném pásmu, tak o něj nakonec přišel. Domácí si tak pro něj musí ke gólmanovi.
     
    56:17
    Darren Dietz dostal krásnou křižnou přihrávku a mohl navýšit náskok svého celku! Vyslal krásnou střelu, ale Leonid Fomin předvedl perfektní zákrok, když puk ztlumil ramenem, načež ho ještě schoval pod lapačku.
     
    55:31
    Jenže nyní přišel souboj na útočné modré a domácí hokejisté se musí stěhovat z útočného pásma. Nikam dopředu se s kotoučem ale také neženou.
     
    55:00
    Do konce zápasu chybí přesně pět minut a domácí si jdou pro dva body. zatím v pohodě kombinuje v útočném pásmu a může přidat nějakou další branku.
     
    54:28
    S vyrovnáním hostujícího celku to tedy nevypadá zrovna nějak slibně. Barys se drží v útočném pásmu, k čemuž má ještě k dispozici dlouhou přesilovku.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 3. Paňukov (M. Semjonov, Ševčenko), 17. R. Starčenko (Knight, Dietz), 22. R. Starčenko (Knight, Videll), 30. Michajlis (Valk, Metalnikov) – 12. A. Garejev (Dacjuk, Bělousov), 33. Dawes (Golyšev)


    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Ohtamaa, Makljukov, Metalnikov, Dietz, Blacker, Orechov, Šalapov, M. Semjonov – Akolzin, Boyd, Asetov – Knight, R. Starčenko, Videll – Michajlis, Valk, Šesťakov – Paňukov, Sagadejev, Ševčenko.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (30. Fomin) – Alexej Vasilevskij, Gurkin, Trjamkin, Berezin, Valitov, D. Bodrov, Batyršin – Golyšev, Dawes, Macek – Holland, Sexton, Mozer – Bělousov, Dacjuk, A. Garejev – Litovčenko, Platt, Obidin – Ovčinnikov.

    Rozhodčí: Kulakov, Gusev – Viljugin, Kučava

    Diváci: 6 517
    thejrc.org