Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 (2:1 po s.n.) | Kladno – Olomouc 3:4 (po pr.) | Liberec – Zlín 2:1 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 9:1 (kon.) | Sparta – Litvínov 8:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
8:4 (1:1, 3:1, 4:2)
HC VERVA Litvínov
Pondělí 30.12.2019, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:30 Michal ŘEPÍK - 8:4
     
    58:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí ještě nemají dost! Po velkém závaru před brankářem Davidem Honzíkem se puk dostal k MICHALU ŘEPÍKOVI, který ho bez větších obtíží poslal do litvínovské branky! Dnes tu máme gólové hody. Asistence: Jiří Smejkal, Adam Polášek.
    57:53 Lukáš PECH - 7:4
     
    57:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ten, kdo dneska přišel do vysočanské arény, rozhodně nelituje! Sparťané nyní zapisují už sedmý gól. Dvořák dostal puk svou přihrávkou na LUKÁŠE PECHA, který bekhendovou střelou překonává Davida Honzíka. Pro sparťanského tahouna je to rovný stý gól v dresu Sparty! Asistence: Robert Říčka, Tomáš Dvořák.
    54:56 František LUKEŠ - 6:4
     
    54:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A Litvínovští ještě žijí! Po Hanzlově přihrávce se puk dostal mezi kruhy na Petružálka, který se neunáhlil a poslal ho na levou stranu FRANTIŠKU LUKEŠOVI a ten již neměl problém zasunout puk do branky! Asistence: Jakub Petružálek, Martin Hanzl.
    51:32 Jakub PETRUŽÁLEK - 6:3
     
    51:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak ještě není hotovo! Litvínovští přeci jen svou přesilovku využívají a korigují stav. Puk se po zmatcích před Machovským dostal na hůl JAKUBA PETRUŽÁLKA, který ho doklepl do branky. Asistence: Adam Jánošík, Lukáš Válek.
    50:34 Tomáš PŠENIČKA - 6:2
     
    50:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Litvínovští zkusili hru bez brankáře už nyní, což sparťané hned trestají. TOMÁŠ PŠENIČKA se otočil s pukem v obranném pásmu a poslal ho na branku. Poté už jen bruslil za ním a kontroloval ho svým pohledem. Sparťané míří za vítězstvím. Asistence: David Dvořáček, Jan Piskáček.
    49:03 Jiří SMEJKAL - 5:2
     
    49:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    A v hale zní 'Pátá"! Sparťané se dostali do přečíslení tři na jednoho, puk se dostal přes Tomáška a Poláška až na hokejku JIŘÍHO SMEJKALA, který se před brankou již nemýlil! Asistence: Adam Polášek, David Tomášek.
    39:09 Adam POLÁŠEK - 4:2
     
    39:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Poté se ale už kotouč třepetá v Honzíkově síti! Tomášek posunul puk na ADAMA POLÁŠKA, který svou ranou od modré čáry překonal Honzíka počtvrté v tomto utkání. Asistence: David Tomášek.
    29:19 Lukáš PECH - 3:2
     
    29:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    A sparťané jsou znovu ve vedení! LUKÁŠ PECH dostal přihrávku do jízdy na pravé křídlo, odkud velmi přesnou ranou na vzdálenější tyč nedal Honzíkovi šanci zasáhnout. Asistence: Jan Košťálek, Robert Říčka.
    28:09 Michal ŘEPÍK - 2:2
     
    28:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme znovu vyrovnáno! Tomášek v přečíslení tři na dva nahrál kotouč do křídla MICHALU ŘEPÍKOVI, jenž se natlačil před branku a se štěstím procpal puk pod brankářem Davidem Honzíkem. Litvínov si vzal ještě trenérskou výzvu, ale k porušení pravidel v brankovišti nedošlo. Ve Vysočanech začínáme od začátku! Asistence: David Tomášek, Jiří Smejkal.
    22:54 Lukáš KAŠPAR - 1:2
     
    22:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Ve vysočanské aréně se Litvínov ve vlastním oslabení ujímá poprvé v tomto zápase vedení! Jarůšek vyslal střelu z kruhu, kterou Machovský vyrazil a k puku se poté dostal LUKÁŠ KAŠPAR, jenž zavěsil. Asistence: Richard Jarůšek.
    19:59 Jiří ŘÍHA - 1:1
     
    19:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Litvínov najel do útočného pásma a zkusil vystřelit. Baránek posunul kotouč po modré čáře na JIŘÍHO ŘÍHU, který svou ranou prostřelil necelé dvě vteřiny před koncem třetiny brankáře Machovského. Asistence: Marek Baránek, Jakub Petružálek.
    14:36 Jan KOŠŤÁLEK - 1:0
     
    14:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo skvěle! Růžička podržel kotouč na pravém kruhu a poté nabil JANU KOŠŤÁLKOVI, který nekompromisní ranou posílá domácí do vedení! Asistence: Vladimír Růžička, Jeremie Blain.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 15. Košťálek (V. Růžička, Blain), 29. Řepík (Tomášek, Smejkal), 30. Pech (Košťálek, Říčka), 40. Polášek (Tomášek), 50. Smejkal (Polášek, Tomášek), 51. Pšenička (Dvořáček, Piskáček), 58. Pech (Říčka, Tomáš Dvořák), 59. Řepík (Smejkal, Polášek) – 20. J. Říha (Baránek, Petružálek), 23. Kašpar (Jarůšek), 52. Petružálek (Jánošík, Válek), 55. F. Lukeš (Petružálek, M. Hanzl)


    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Košťálek, Tomáš Dvořák, Polášek, M. Jandus, Piskáček, Blain, Poizl – Smejkal, Tomášek, Řepík – Sukeľ, V. Růžička, Rousek – Dvořáček, Pech, Forman – Vitouch, Pšenička, Říčka.
    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Ščotka, Jánošík, T. Pavelka, Kudla, Baránek, J. Říha, Kubát – F. Lukeš, V. Hübl, Petružálek – Jarůšek, M. Hanzl, Mahbod – Hedberg, Gerhát, Kašpar – Trávníček, Válek, Jurčík.

    Rozhodčí: Lacina, Pražák – Brejcha, Hynek

    Diváci: 12 351
    ocianews.com