Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 (2:1 po s.n.) | Kladno – Olomouc 3:4 (po pr.) | Liberec – Zlín 2:1 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 9:1 (kon.) | Sparta – Litvínov 8:4 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
HC Olomouc
Pondělí 30.12.2019, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:25 Lukáš KLIMEK - 3:4
     
    60:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Olomouc dokázala v úvodu prodloužení zužitkovat přesilovou hru a získává bonusový bod! Hosté se hned v úvodu prodloužení usadili v útočném pásmu a LUKÁŠ KLIMEK se stal hrdinou moravského celku! Asistence: Zbyněk Irgl, Jiří Ondrušek.
     
    59:51
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Brendon Nash – 2 min., sekání).
    57:01 Jiří ONDRUŠEK - 3:3
     
    57:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! Olomouc se opět dokázala vrátit do hry o body! JIŘÍ ONDRUŠEK dostal další krásnou přihrávku na modrou čáru a parádní dělovkou příklepem propálil domácího brankáře. Asistence: Jan Jaroměřský, Lukáš Nahodil.
    52:39 Jakub STRNAD - 3:2
     
    52:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno si bere zpět své ztracené vedení! Jeden ze zadáků Olomouce chyboval v rozehrávce před brankou. Kladnu se vyplatilo napadání rozehrávky soupeře. K volnému puku se dostal JAKUB STRNAD, který novoroční dárek přetavil v branku! Bez asistence.
     
    49:01
    Olomouc si navíc zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Michal Barinka.
    48:32 Jiří ONDRUŠEK - 2:2
     
    48:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Olomouc se vrací zpátky do zápasu! Hosté se usadili v útočném pásmu. Přihrávku na modrou čáru dostal JIŘÍ ONDRUŠEK a jeho dělovka skončila pod břevnem! Asistence: Zbyněk Irgl.
     
    39:02
    Brendan O'Donnell projel do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, ale jeho zakončení zápěstím skončilo v lapačce brankáře!
    38:09 Zbyněk IRGL - 2:1
     
    38:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc nakonec dokázala snížit! Hostující celek také dokázal využít přesilovou hru. ZBYNĚK IRGL si vybruslil do střelecké pozice a krásnou ránou zápěstím poslal kotouč pod břevno. Velkou zásluhu má také Rostislav Olesz, který skvěle clonil před Godlou. Asistence: Tomáš Dujsík.
     
    37:35
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Kaut – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:23
    Kladno mohlo udeřit z bleskového protiútoku! Do samostatného úniku se dostal Ladislav Zikmund, který se pokusil o blafák, ale Konrád vykopl puk betonem!
     
    21:30
    Zbyněk Irgl se z levého křídla prokličkoval až před branku domácího celku a snažil se zakončit mezi betony domácího brankáře. Godla vytáhl další povedený zákrok!
     
    20:41
    Přesilovku si zahraje také Olomouc. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Machač.
     
    17:23
    Kladno si zahraje další přesilovou hru. Švrček dostává dvě minuty za hákování.
     
    16:32
    Zbyněk Irgl vyplaval jako blesk z čistého nebe sám před domácí klecí, jenže zkušený útočník střelou na přední tyč trefil jen rameno pozorného Godly!
    14:46 Tomáš KAUT - 2:0
     
    14:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno navyšuje své vedení! Domácí celek tentokrát předvedl parádní přechod do útoku. Na zpětnou přihrávku z pravé strany si nabruslil obránce, jehož ránu Konrád vyrazil jen před sebe a TOMÁŠ KAUT doklepl puk do sítě! Asistence: André Lakos, Brendan O'Donnell.
     
    14:25
    Další obrovská šance domácího Kladna! Hajný se před brankou Olomouce dostal k odraženému puku a pohotově jej poslal směrem na branku. Konrád se tentokrát stačil přesunout a udržel kotouč před brankovou čárou!
    12:29 Brendan O'DONNELL - 1:0
     
    12:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se ujímá vedení! Domácí celek dokázal zužitkovat přesilovku 5 na 3 krátce po jejím startu! Příliš mnoho prostoru mezi kruhy dostal BRENDAN O´DONNELL, který si kotouč srovnal na forhend a prostřelil bezmocného Konráda! Asistence: Brendon Nash, Marek Hovorka.
     
    12:13
    Olomouc bude hrát ve třech! Tomáš Dujsík dostává dvě minuty za krosček.
     
    11:04
    Bude se poprvé vylučovat! Vilém Burian dostává dvě minuty za držení.
     
    10:20
    Také Kladno zahodilo první obrovskou možnost! Tomáš Kaut si nabruslil na přihrávku mezi kruhy, byl sám před brankářem, ale trefil připravenou lapačku!
     
    05:06
    Godla si musel dát dobrý pozor na nahození od modré čáry. Před domácím brankářem se puk ještě odrazil a nakonec se zastavil až na tyči domácí klece!
     
    00:29
    Olomouc měla v úvodní minutě velkou možnost! Na přihrávku před branku si nabruslil Lukáš Nahodil, který zkusil bekhendový blafák, ale Godla dokázal zasáhnout!
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. O'Donnell (Nash, Hovorka), 15. T. Kaut (Lakos, O'Donnell), 53. J. Strnad – 39. Irgl (Dujsík), 49. Ondrušek (Irgl), 58. Ondrušek (Jaroměřský, Nahodil), 61. Klimek (Irgl, Ondrušek)


    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Kehar, Lakos, Barinka, Zajíc, Romančík – Redlich, Melka, J. Strnad – Bílek, Machač, Hovorka – Valský, Stach, Zikmund – Hajný, T. Kaut, O'Donnell.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Švrček, Valenta, Ondrušek, Dujsík, Vyrůbalík, Jaroměřský, Škůrek – Klimek, Nahodil, P. Musil – Burian, Strapáč, Irgl – J. Káňa, Kolouch, Olesz – Laš, Vodný, Skladaný.

    Rozhodčí: Kiks, Mrkva – Hlavatý, Špůr

    Diváci: 3327
    thejrc.org