Kazachstán – Švédsko 2:6 (kon.) | Německo – Kanada 1:4 (kon.) | USA – Česko 4:3 (po pr.)
Slovensko – Švýcarsko 2:7 (kon.)
po prodl.
USA
4:3 (1:2, 2:0, 0:1 - 1:0)
Česko
Pondělí 30.12.2019, 19:00 • Ostravar Arena • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:14 Cole CAUFIELD - 4:3
     
    63:14
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané to udělali výborně. COLE CAUFIELD dostal rychlou přihrávku před poloprázdnou branku, kde už měl lehkou práci. Američané tak v prodloužení rozhodují o vítězství 4:3 a připisují si bod navíc. Asistence: Alexander Turcotte.
    48:41 Petr ČAJKA - 3:3
     
    48:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak teď to hokejový bůh Čechům vrátil! Nejdřív měl perfektní pozici mezi kruhy Kubíček, tvrdou ranou trefil brankáře, následně ale PETR ČAJKA zametl puk do odkryté klece! Obrovská radost na české střídačce i na tribunách. Asistence: Šimon Kubíček.
    26:01 Jack DRURY - 3:2
     
    26:01
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš. Trevor Zegras teď znovu předvedl světovou extratřídu, když se rychle otočil s pukem a následně svou devátou asistencí na turnaji našel JACKA DRURYHO, který z úhlu vypálil přesně. Asistence: Trevor Zegras.
    21:19 Arthur KALIYEV - 2:2
     
    21:19
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Je to tak. Po střele ARTHURA KALIYEVA se puk skutečně dostal do branky, jak ukázal opakovaný záběr. Americký útočník si tak připisuje čtvrtý gól na turnaji. Asistence: Trevor Zegras.
    18:16 Libor ZÁBRANSKÝ - 1:2
     
    18:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    A opět to na sebe vzal pan Kapitán! LIBOR ZÁBRANSKÝ čekal na levé tyčce, kam dostal přesnou a rychlou přihrávku od Pláška. I když musel Zábranský střílet z úhlu, nemýlil se a poloprázdnou klec trefil přesně. Asistence: Karel Plášek, Michal Teplý.
    09:35 Libor ZÁBRANSKÝ - 1:1
     
    09:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teprve z druhé střely na branku náš tým udeřil! Teď konečně český tým vše provedl správně. Vytvořil si tlak v pásmu, načež LIBOR ZÁBRANSKÝ dostal puk na modrou, odkud zamířil naprosto přesně. Zábranského spoluhráči skvěle clonili před brankou, takže Knight nic neviděl. Asistence: Karel Klikorka.
    03:45 Shane PINTO - 1:0
     
    03:45
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Teď to Američané udělali skvěle. Robertson zajel za branku, odkud našel přesně SHANA PINTA, který nebyl dostatečně dohrán a měl dost času přesně vystřelit. Pařík neměl moc šancí zareagovat. Asistence: Nicholas Robertson, Oliver Wahlstrom.
    Marken.cz

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 4. Pinto (Robertson, Wahlstrom), 22. Kaliyev (Zegras), 27. Drury (Zegras, Kaliyev), 64. Caufield (Turcotte) – 10. Zábranský (Klikorka), 19. Zábranský (Plášek ml., Teplý), 49. Čajka (Kubíček)


    USA: Knight (Wolf) – M. Samuelsson (C), Harris, Miller (A), Stastney, Jones, Emberson, York – Robertson, Pinto, Wahlstrom (A) – Zegras, Drury, Kaliyev – Beecher, Turcotte, Caufield – Pivonka, Brink, Hall – Ford.
    Česko: Pařík (Malík) – Klikorka, Zábranský (C), Kučeřík, Kubíček, Dajčar, Haš – Plášek ml., Pytlík, Jeník (A) – Blümel, Čajka (A), Teplý – Myšák, Pavel, Raška – Pekař, Šik.

    Rozhodčí: Schrader (GER), Vikman (FIN) – Nordlander (SWE), Obwegeser (SUI)
    bahis siteleri