Švédsko – Slovensko 6:2 (kon.) | Rusko – Německo 6:1 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 2:5 (kon.)
Kanada – Česko 7:2 (kon.)
konec
Švédsko
6:2 (3:0, 2:0, 1:2)
Slovensko
Úterý 31.12.2019, 15:10Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Samuel FAGEMO - 6:2
     
    59:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Zřejmě poslední gól dnešního duelu. Švédové opět ukázali, jak silnou mají přesilovku a dávají šestou branku. Z dobré pozice se prosazuje aktuálně nejlepší střelec turnaje SAMUEL FAGEMO. Asistence: Nils Höglander a Nils Lundkvist.
    58:03 Róbert DŽUGAN - 5:2
     
    58:03
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ano, podaří! Přečíslení slovenského národního týmu zakončil z levého kruhu střelou do horního růžku RÓBERT DŽUGAN. Asistence: Martin Faško-Rudáš.
    45:17 Kristián KOVÁČIK - 5:1
     
    45:17
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Branka platí! Tvrdá rána Olivera Okuliara z pravé strany sice trefila jen KRISTIÁNA KOVÁČIKA, kotouč ale přes brankáře Alnefelta propadl do klece. Asistence: Oliver Okuliar a Marko Stacha.
    36:09 Alexander HOLTZ - 5:0
     
    36:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Z utkání se pomalu stává exhibice. Švédsko rozjelo kolotoč přihrávek, v němž Victor Söderström připravil kotouč pro ALEXANDERA HOTZE, který se tak po střele na vzdálenější tyč zapisuje na střeleckou listinu podruhé v dnešním duelu. Asistence: Victor Söderström a Jonatan Berggren.
    25:08 Oskar BÄCK - 4:0
     
    25:08
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Další zásah Tre Kronor je na světě. Z levé strany nahodil kotouč na branku Adam Ginning a OLIVER BÄCK jej šikovnou tečí do horní poloviny klece dopravil do sítě. Asistence: Adam Ginning a Jonatan Berggren.
    13:16 Philip BROBERG - 3:0
     
    13:16
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Velká chyba Slováků a už je to o tři góly. Linus Nässén u mantinelu vybojoval puk a přihrál mezi kruhy PHILIPU BROBERGOVI, který našel skulinku mezi Hlavajovým betonem a lapačkou. Asistence: Linus Nässén.
    09:14 Albin ERIKSSON - 2:0
     
    09:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Slováky velmi nepříjemné. Karl Henriksson našel v mezikruží ALBINA ERIKSSONA, a ten se z první trefil přesně k tyči slovenské branky. Asistence: Karl Henriksson a Oskar Bäck.
    08:59 Alexander HOLTZ - 1:0
     
    08:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Skandinávci se přeci jen ujímají vedení. Dobrou přihrávku na levý kruh dostal ALEXANDER HOLTZ a střelou zápěstím překonal Hlavaje. Asistence: Victor Söderström a Lucas Raymond.
    Marken.cz

    Ondřej Mach

    Branky a nahrávky: 9. Holtz (Söderström, Raymond), 10. Eriksson (Henriksson, Bäck), 14. Broberg (Nässén), 26. Bäck (Ginning, Berggren), 37. Holtz (Söderström, Berggren), 60. Fagemo (Höglander, Lundkvist) – 46. Kováčik (Okuliar, Stacha), 59. Džugan (Faško-Rudáš)


    Švédsko: Alnefelt (Portillo) – Sandin (A), Söderström, Ginning (C), Lundkvist, Björnfot, Broberg, Norlinder – Fagemo, D. Gustafsson (A), Höglander – Bäck, Pašić, Berggren – Holtz, Raymond, Henriksson – H. Gustafsson, Öberg, Nässén – Eriksson.
    Slovensko: Hlavaj (Vyletelka) – Stacha, Vitaloš (C), Mudrák, Kňažko, Dlugoš, Bučko, Česánek, Turan – Faško-Rudáš, Okuliar, M. Minárik (A) – Kováčik (A), Džugan, Čajkovič – Paulíny, Jendek, Tkáč – J. Minárik, Ďurina, Mrázik.

    Rozhodčí: Lawrence (CAN), Schrader (GER) – Huseby (CAN), Obwegeser (SUI).

    Diváci: 4154
    bahis siteleri