Švédsko – Slovensko 6:2 (kon.) | Rusko – Německo 6:1 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 2:5 (kon.)
Kanada – Česko 7:2 (kon.)
konec
Rusko
6:1 (2:0, 3:0, 1:1)
Německo
Úterý 31.12.2019, 15:10 • Ostrava Aréna, Ostrava • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:43 Nino KINDER - 6:1
     
    57:43
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci se přeci jen dočkávají čestného zásahu. NINO KINDER si počkal na pravý moment a po rychlém úniku se dokázal dostat do blafáku. Askarov se sice zvládl natáhnout na led, německý útočník ho jen ale objel a dal puk přímo k tyči. Asistence: Philipp Mass.
    40:38 Dmitrij VORONKOV - 6:0
     
    40:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové nastartovali třetí třetinu v gólovém duchu. Po rychlém úniku po pravé straně se dostal ke střelbě DMITRIJ VORONKOV, jehož rána těsně nad ledem nadělala Ancickovi takové problémy, že pouze promáchnul. Rusové vedou už o šest branek. Asistence: Kirill Marčenko.
    38:40 Pavel DOROFEJEV - 5:0
     
    38:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hane už prostě neměl jak zasáhnout. Neuvěřitelný pres ruské přesilovkové formace se nyní ukázal jako smrticí. Několikátá přihrávka přes celé pásmo totiž mířila na PAVLA DOROFEJEVA, který se trefil přímo do šibenice. Německý brankář po předchozím rozštěpu už neměl energii přeskočit znovu na druhou stranu. Asistence: Kirill Marčenko, Alexander Romanev.
    34:59 Pavel DOROFEJEV - 4:0
     
    34:59
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A další úder Rusů! O českých šancích na čtvrtfinále se můžeme začít bavit v reálných obrysech. Rusové sehráli početní výhodu a její přesilovkový deštník brilantně. Po rychlé nahrávce na pravou stranu se trefou mezi betony prezentoval PAVEL DOROFEJEV. Asistence: Kirill Marčenko.
    34:19 Grigorij DĚNISENKO - 3:0
     
    34:19
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Třetí ruský úder! Při signalizované výhodě se nyní povedlo GRIGORIJI DĚNISENKOVI parádně prostřelit Haneho z horní pozice u modré čáry, když jeho projektil proletěl přesně nad betonem německého brankáře. Ruská přesilovka navíc bude pokračovat. Bez asistence.
    13:19 Kirill MARČENKO - 2:0
     
    13:19
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Z tlaku ale nakonec druhá branka přeci jen přichází. Křižný pas putoval přes celé brankoviště na KIRILLA MARČENKA, který chtěl ještě vybídnout před prázdnou brankou volného Voronkova, místo toho však trefil do brusle Leona Hüttla a od ní se kotouč nešťastně odrazil do sítě. Bez asistence.
    06:10 Kirill MARČENKO - 1:0
     
    06:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná jde do vedení. V celku nenápadnou akci rozjel svou přihrávkou o mantinel Nikita Alexandrov, který vybídl KIRILLA MARČENKA. Ten pláchl obránci a vystřelil z velkéjho úhlu za pravým kruhem, nicméně naprosto přesně trefil protější šibenici. Gól jde na vrub špatné komunikace obrany a gólmana. Asistence: Nikita Alexandrov, Ivan Morozov.
    Marken.cz

    Daniel Kinc

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 7. Marčenko (Alexandrov, Ivan Morozov), 14. Marčenko, 35. Děnisenko, 35. Dorofejev (Marčenko, A. Romanov), 39. Dorofejev (Marčenko, A. Romanov), 41. Voronkov (Marčenko) – 58. Kinder (Mass)


    Rusko: Askarov (Miftachov) – A. Romanov (A), Galeňuk, Pylenkov, Zamula, Misjul, Žuravljov, Malyšev – Děnisenko (C), Chovanov, Sokolov – Dorofejev, Ivan Morozov, Alexandrov – Marčenko, Voronkov, Podkolzin (A) – Grošev, Kruglov, Sorkin.
    Německo: Hane (41. Ancicka) – Seider (C), Mik, Hüttl (A), Wirt, Dersch, Mass, Heinzinger – Bokk, Jentzsch, Schütz (A) – Peterka, Stützle, Reichel – Lobach, Schinko, Kinder – Valenti, Fleischer, Brune – Nijenhuis.

    Rozhodčí: Lassi Heikkinen (FIN), Oldřich Hejduk (CZE) – Markus Hagestrom (FIN), Šimon Synek (SVK)

    Diváci: 4628
    thejrc.org