Švédsko – Slovensko 6:2 (kon.) | Rusko – Německo 6:1 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 2:5 (kon.)
Kanada – Česko 7:2 (kon.)
konec
Kanada
7:2 (4:0, 2:2, 1:0)
Česko
Úterý 31.12.2019, 19:10 • Ostravar Aréna, Ostrava (kapacita: 10 004 míst) • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:00 Jared MCISAAC - 7:2
     
    50:00
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada po delší době znovu udeřila. Po rychlém rozehrání se dostal puk až na horní osu k modré čáře, kde se pořádně do kotouče opřel JARED MCISAAC. Puk těsně ještě před Malíkem zaplul, nakonec skončil mezi betony českého brankáře. Asistence: Dylan Cozens, Joseph Veleno.
    32:30 Dylan COZENS - 6:2
     
    32:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanadský brejk skončil další brankou, která tak její náskok znovu vrací na čtyřbrankový rozdíl. Po fantastické výměně puku za modrou čárou se nakonec jako přesný střelec z velké dálky ukázal DYLAN COZENS, který milimetrově přesnou ránou propálil mezírku mezi betony Malíka. Asistence: Calen Addison, Barrett Hayton.
    31:34 Liam FOUDY - 5:2
     
    31:34
    Kanada právě vstřelila branku!
    Rozhodčí sice po coach challenge Václava Varadi ještě dlouho prozkoumali záběry kamer, jenomže trefa LIAMA FOUDYHO je nakonec opravdu uznána. Malík se přesunoval po své chybné rozehrávce v brance jen marně. Asistence: Ty Smith, Jared McIsaac.
    31:24 Libor ZÁBRANSKÝ - 4:2
     
    31:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu další česká trefa! Po rychlém brejku se dostal k zakončení LIBOR ZÁBRANSKÝ, který se dokázal hezky podívat a poslat ránu zpoza modré čáry přesně nad beton Hofera. Ostravar Arena bouří českým nadšením. Asistence: Jan Myšák.
    31:10 Vojtěch STŘONDALA - 4:1
     
    31:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovku! Po tvrdé ráně se dostal na brankovišti ke zakončení VOJTĚCH STŘONDALA. Litoměřický útočník, který byl na soupisku dopsán teprve dnes, se nejlépe zorientoval a posla dorážku do sítě. Asistence: Šimon Kubíček, Michal Teplý.
    14:30 Connor MCMICHAEL - 4:0
     
    14:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    A další trefa v českém oslabení. Pařík sice na první ránu Kanaďanů zareagoval, ta další už však byla nad jeho síly. Fantastickou práci na brankovišti ukázal zejména CONNOR MCMICHAEL. Asistence: Dylan Cozens, Barrett Hayton.
    13:29 Barrett HAYTON - 3:0
     
    13:29
    Kanada právě vstřelila branku!
    Branka je nakonec uznána! Puk, který se dostal do skrumáže u Paříkovy brány, opravdu zjevně přeskočil s maskou českého golman brankovou čáru. Jako střelec branky je označen BARETT HAYTON. Bez asistence.
    09:57 Nolan FOOTE - 2:0
     
    09:57
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada jde do dvoubrankového vedení! Po rychle výměně trojice hráčů na modré čáře se dostal puk až na levou stranu, kde stál NOLAN FOOTE. Jeho milimetrově přesná rána proletěla přímo k bližší tyči do šibenice. Pařík se po ní jen ohlédl. Asistence: Bowen Byram, Ty Smith.
    04:41 Joseph VELENO - 1:0
     
    04:41
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se dostává do vedení! Po rychlém rozebrání české čtyřky se dostal k zakončení JOSEPH VELENO, jehož rána do odkryté části branky. Pařík už malý moment předtím vyrazil střelu Haytona, přesunou se mu tak proti střele už nepovedlo. Asistence: Barrett Hayton, Calen Addison.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 5. Veleno (Hayton, Addison), 10. Foote (Byram, Smith), 14. Hayton, 15. McMichael (Cozens, Hayton), 32. Foudy (Smith, McIsaac), 33. Cozens (Addison, Hayton), 50. McIsaac (Cozens, Veleno) – 32. Střondala (Kubíček, Teplý), 32. Zábranský (Myšák, Klikorka)


    Kanada: Hofer (Daws) – Byram, Bernard-Docker, McIsaac, Smith, Bahl, Addison, Drysdale – McMichael, Hayton (C), Foote – Foudy, Veleno (A), Cozens – Lavoie, Dellandrea (A), Dudas – Byfield, Thomas, Mercer.
    Česko: Pařík (15. Malík) – Klikorka, Zábranský (C), Kučeřík, Kubíček, Dajčar, Haš – Blümel (A), Čajka (A), Teplý – Plášek ml., Střondala, Pytlík – Myšák, Pavel, Raška – Pekař, Šik.

    Rozhodčí: Fatejev (RUS), Tscherrig (SUI) – Bowles (USA), Merten (GER)

    Diváci: 8693
    bahis siteleri