Team Canada – Třinec 4:0 (kon.)
konec
Team Canada
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Úterý 31.12.2019, 12:10Spengler Cup • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:55 Dustin JEFFREY - 4:0
     
    44:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada navyšuje své vedení na 4:0 a podle všeho rozhoduje o svém triumfu! Na dlouhou přihrávku mezi obránce si sjel DUSTIN JEFFREY, který se hnal sám na Štěpánka. Jeho první pokus sice Štěpánek vyrazil, ale Jeffrey z dorážky rozvlnil síť! Asistence: Maxim Noreau.
    33:09 Kris VERSTEEG - 3:0
     
    33:09
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka pro kanadský výběr! Třinec opravdu pyká za svou nedisciplinovanost. První střelu sice obrana Třince zablokovala, ale k odraženému puku se dostal KRIS VERSTEEG, který jej poslal pod břevno! Asistence: Maxim Noreau, Dustin Jeffrey.
    31:40 Ian MITCHELL - 2:0
     
    31:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada využívá přesilovou hru 5 na 3 a navyšuje své vedení na rozdíl dvou branek! Kanaďané opět sevřeli třinecké obránce před Štěpánkem. Přihrávku do střelecké pozice dostal IAN MITCHELL, který zápěstím překonal Jakuba Štěpánka! Asistence: Maxim Noreau, Kevin Clark.
    29:02 Dustin JEFFREY - 1:0
     
    29:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se dostává do vedení! Javorové listy dokázaly zužitkovat přesilovou hru! Hráči v červeném se usadili v útočném pásmu. Adam Tambellini poslal krásnou přihrávku před branku a DUSTIN JEFFREY z brankoviště uklidil puk do sítě! Asistence: Adam Tambellini, Kris Versteeg.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 30. Jeffrey (Tambellini, Versteeg), 32. Mitchell (Noreau, Clark), 34. Versteeg (Noreau, Jeffrey), 45. Jeffrey (Noreau)


    Team Canada: Fucale (Tomkins) – MacDonald, Noreau, Wiercioch, A. Grant, Maione, Postma, Mitchell – Versteeg, Jeffrey, Clark – DiDomenico, Winnik, Danforth – Boychuk, Fehr, Jooris – Upshall, Tambellini, Maxwell – Faille.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kváča) – M. Doudera, Haman, D. Musil, Hrachovský, Zahradníček, M. Adámek – Dravecký, Marcinko, M. Stránský – Martynek, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský, Polanský, Chmielewski – Hrňa, Mikulík, Novotný – Szturc.
    thejrc.org