Novosibirsk – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Chabarovsk 2:0 (kon.)
N.Novgorod – Čeljabinsk 1:6 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Viťaz 2:3 (kon.)
Čerepovec – Minsk 2:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Kunlun 2:0 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 6:0 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 03.01.2020, 11:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:40:59)
     
    Ještě doplním, že utkání sledovalo 7420 diváků.
     
    V dnešním duelu jsme nesledovali nikoho z českých a slovenských hráčů.
     
    Střely na branku: 28 – 22
     
    Je konec! Neftěchimik Nižněkamsk nakonec zvládl utkání na ledě Novosibirsku a vítězí 2:1. O svém triumfu rozhodl hostující celek až ve třetí třetině. Po rychlém protiútoku se dokázal prosadit Pavel Padakin, který poslal puk do sítě! Domácí v závěru zkoušeli vyrovnat při hře bez brankáře, ale obranu soupeře už nepřekonali.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Nižněkamsk vyhodil puk do útočného pásma, ale kotouč nedoklouzal do opuštěné branky. Domácím už ale zbývá opravdu minimum času.
     
    59:10
    Harri Säteri je na střídačce a domácí celek zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:36
    Matt White uspěl v souboji v rohu útočného pásma. Hostující hráč poté přitlačil kotouč k mantinelu a nasbíral pro Neftěchimik důležité sekundy k dobru.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:36
    Ilja Morozov si sjel na přihrávku na pravou stranu útočného pásma a vyslal svižnou střelu zápěstím. Jeho pokus skončil na levé ruce připraveného brankáře.
     
    57:07
    Domácí mužstvo už vrhá všechny síly do útoku, jenže Nižněkamsk se dnes brání opravdu fantastickým způsobem. Domácí to v závěru nebudou mít snadné.
     
    56:23
    Jacob Berglund schytal v souboji na modré čáře tvrdý úder a poroučel se k ledu. Uvidíme, zda se ještě v závěru třetí části vrátí zpět na kluziště.
     
    56:12
    Jukka Peltola projel s kotoučem do útočného pásma, kde si jej přehodil na forhend, jenže jeho projektil prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    55:28
    Pavel Kulikov napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Hráči v bílém se tentokrát dostali k puku, jenže dlouho se na něm neudrželi.
     
    55:02
    Mikael Ruohomaa si sjel na krásnou přihrávku do středního pásma, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu od čepele uskočil k prvnímu obránci.
     
    54:35
    Obrovská šance na vyrovnání! Ilja Morozov si nabruslil na přihrávku mezi kruhy a krásnou dělovkou forhendem trefil jen přesouvajícího se brankáře!
     
    54:02
    Dmitrij Sajustov si najel na dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a kotouč mu utekl k obráncům.
     
    52:35
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se tentokrát nedostal do střelecké pozice. Naopak hokejisté v modrém se skvěle pohybují.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. Loginov (Ruohomaa) – 22. White, 53. Padakin (Berglund)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Jermakov, Loginov, J. Chabarov, Ilja Morozov, Děmidov, K. Alexejev, Romajev, Timašov – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Milovzorov, Sajustov, J. Peltola – I. Makarov, Torčeňuk, Česalin – Romancev, V. Komarov, A. Jakovlev.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin – Rjasenskij, R. Murphy, S. Zacharčuk, Pajgin, Bryncev, Šaripzjanov, Aťušov – Chafizov, White, Berglund – Padakin, Bikmullin, Enlund – Šiksatdarov, Chajrullin, P. Kulikov – Černikov, Chisamutdinov, Šarifjanov – Denis Kazionov.

    Rozhodčí: Kuljov, Solin – Gorděnko, Susujev

    Diváci: 7420
    ocianews.com