Novosibirsk – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Chabarovsk 2:0 (kon.)
N.Novgorod – Čeljabinsk 1:6 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Viťaz 2:3 (kon.)
Čerepovec – Minsk 2:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Kunlun 2:0 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 6:0 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Red Star Kunlun
Pátek 03.01.2020, 15:00 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:19:36)
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Čajkovský (DMS) 0+1, 3 střely na branku, čas na ledě – 12:04.

    Šimon Hrubec (KUN) odchytal celý zápas, úspěšnost 94,44%, 2 inkasované branky.

    Andrej Šustr (KUN) 0+0, 3 střely na branku, čas na ledě – 18:41.
     
    Dnešní utkání sledovalo 8 105 diváků.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 36 – 26
    Trestné minuty: 6 – 8
    Vhazování: 25 – 24
    Zblokované střely: 9 – 9
    Hity: 10 – 4
     
    Je konec! Dynamo nakonec nedostalo v tomto zápase ani jednu branku, zatímco samo dalo dvě! O tu první se postaral ve druhé periodě Andrej Alexejev. O tu druhou v poslední periodě osm a půl minuty před koncem Teemu Pulkkinen, který tak svůj první start v moskevském dresu proměnil v branku. Kunlun se sice snažil, avšak v zápase byl horším týmem a zaslouženě prohrál, přestože to ještě zkusil bez brankáře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Ani nyní to není branka! To už domácí hráč zkoušel z útočné modré, ale netrefil. Kunlun je však daleko od branky a je jasné, že body si neodveze.
     
    59:08
    Andrej An. Mironov mohl zaútočit na druhý kanadský bod v utkání! Respektive on to zkusil, ale jeho výhoz od skončil těsně vedle branky.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:56
    Hra tedy skončila přerušením a menší melou, po které se nebude vylučovat. Hostující trenér však bere oddechový čas. Hosté by ale museli zlepši zakončení.
     
    58:56
    Cory Kane se dostal ke střele z dobré pozice, ale nebyl úspěšný! Jeho bekhend Ivan Bočarov vyrazil a na gólmana si nepřišel ani dorážející Luke Lockhart.
     
    58:46
    Kunlun to zkouší v šesti!
     
    58:01
    Dvě minuty do konce zápasu! Hunter Shinkaruk rozehrál ve středním pásmu, ale jeho spoluhráči ani neprošli přes útočnou modrou. To je zmar.
     
    57:34
    Michail Grigorjev držel puk za svou brankou v klidu a šetřil hodně cenný čas. Navíc ho ani nikdo nenapadal, a tak nemusel ani nikam spěchat.
     
    57:00
    Gilbert Brulé dostal přihrávku za branku soupeře, ovšem stačil další osobní souboj, po kterém hosté o puk přišli. Maxim Afinogenov zakončoval, ale neúspěšně.
     
    56:30
    Red Star by potřeboval útočit, ovšem nemůže ani zkrotit kotouč na svých hokejkách. Proto se jeho hokejisté nachází jen ve svém obranném pásmu.
     
    55:57
    Vypadá to, že hostům prostě dnes není přáno. Dmitrij Mojsejev se hnal na druhé straně do zakončení, ale včas ho stihl odstavit jeden z obránců hostí.
     
    55:00
    Zbývá nám přesně pět minut do konce utkání, a hosté mohli snížit na rozdíl jedné branky! Victor Bartley našel před brankou úplně volného spoluhráče, ale ten nedokázal trefit naprosto prázdnou branku!
     
    54:25
    Michail Grigorjev podržel puk ve středním pásmu, kdy ukázal i kličku hostujícímu hokejistovi. Ten se ke kotouči nedostal, a tak šel raději střídat.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 32. Alexejev (Mironov, Igumnov), 52. Pulkkinen (Čajkovský, Šipačov)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Hietanen, Čajkovský, Ljamin (A), J. Zajcev, Mironov (A), Volkov, Ogurcov, Grigorjev – A. Petersson, Šipačov (C), Pulkkinen – Tarasov, Jefremov, Afinogenov – Mojsejev, Igumnov, Alexejev – Muranov, Apalkov, Pankratov.
    Red Star Kunlun: Hrubec (J. Smith) – T. Murphy, Sproul, Chelios (C), Bartley, G. Reinhart, Šustr (A) – Wong, Miller (A), Shinkaruk – Kane, Lockhart, Werek – Smith-Pelly, Brulé, Foo – Maksimov, Skvorcovs, Magee.

    Rozhodčí: Gofman, Oskirko – Viljugin, Maximovskij

    Diváci: 8 105
    ocianews.com