Příbram – Klatovy 1:2 (0:1 po s.n.) | Nová Paka – Řisuty 4:5 (1:3 po s.n.) | Dvůr Králové n. L. – Děčín 10:3 (kon.)
Opava – Nový Jičín 7:3 (kon.) | Kolín – Tábor 2:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Trutnov 3:6 (kon.)
Bílina – Vrchlabí 2:11 (kon.) | David Servis – Kobra 6:4 (kon.) | China Golden Dragon – Písek 2:7 (kon.)
Havlíčkův Brod – Val. Meziříčí 3:6 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 2:1 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
6:4 (4:1, 0:1, 2:2)
HC Kobra Praha
Sobota 04.01.2020, 18:00 • Hokejové centrum Pouzar • 2. liga skupina Střed (ČR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    David Servis právě vstřelil branku!
    Se vší pravděpodobností je pro dnešek rozhodnuto. ROMAN ŠULČÍK si pro sebe sebral kotouč v obranném pásmu, pak přejel do středního pásma a zamířil přesně do odkryté svatyně. Bez asistence.
     
    53:25
    Kobra právě vstřelila branku!
    Máme zaděláno na velké drama! Mrkvička vypálil od modré čáry, načež kotouče před brankou se pak ještě dotkl LUKÁŠ TONDR, který tak zapsal svou druhou branku v utkání. Asistence: Jakub Mrkvička, Kamil Bříška.
     
    50:26
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tondr – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:58
    David Servis právě vstřelil branku!
    Servismané se radují z páté a zároveň velmi důležité branky! Vojtěch Doktor posunul kotouč na PETRA ŠKOPKA, který vystřelil z první. Ze své hole vyslal obrovskou ránu, která ještě zazvonila o tyč a pak zapadla až za Sochůrkova záda. Asistence: Vojtěch Doktor, Miroslav Tejko.
     
    46:36
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Davídek – 2 min., držení).
     
    44:13
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané se přibližují na rozdíl jediné branky! Kamil Bříška posunul kotouč na LUKÁŠE TONDRA, který kombinaci zakončil přesnou trefou. Asistence: Kamil Bříška, Michal Bárta.
     
    37:48
    Dobrou přihrávku před branku dostal Michal Silný, který nebyl daleko od skórování. Jeho první pokus zřejmě vytěsnil brankář vyrážečkou, napodruhé už mu do střely lehl jeden z bránících hráčů.
     
    35:18
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tondr – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:48
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Šulčík – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:26
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra snižuje na dvoubrankový rozdíl! Po přihrávce Jana Smejkala se dostal FILIP HLINKA do střelecké pozice, kterou využil nejlépe, jak mohl. Asistence: Jan Smejkal.
     
    30:10
    Mohlo to být o čtyři branky! Roman Šulčík jel po křídle, načež poslal přihrávku před branku. Tam si sjížděl Michal Silný, který jen nastavil hůl a snažil se tečovat mezi betony. Bohužel pro něj, s tímto zkončením Sochůrek počítal.
     
    27:41
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Škopek – 2 min., sekání).
     
    25:10
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Hřebejk – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Odpyká Sumerauer.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Kobra Praha: ze hřiště odchází Langer, přichází Sochůrek.
     
    16:16
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Mrkvička – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:24
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Vak – 2 min., sekání).
     
    10:06
    David Servis právě vstřelil branku!
    Servismané se radují z další přesné trefy a jdou do tříbrankového vedení! Petr Škopek dostal kotouč na VLADIMÍRA SIČÁKA, který se tím pádem dostal do střelecké pozice a odkrytou část klece trefil neomylně. Asistence: Petr Škopek, Roman Šulčík.
     
    08:46
    David Servis právě vstřelil branku!
    Máme tu další branku! Třetí branku domácího celku vstřelil MIROSLAV TEJKO, který se dosstal do úniku po pravém křídle a pak trefil přesně nad vyrážečku. Bez asistence.
     
    06:44
    Kobra právě vstřelila branku!
    Zatím o góly tedy rozhodně není nouze! Po samostatné akci se do zakončení dostal TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který touto nabídkou nepohrdl a snížil náskok David Servisu na jednobrankový. Bez asistence.
     
    04:18
    David Servis právě vstřelil branku!
    Máme tu druhou branku, kterou zařídila kompletně útočná formace, která vypomáhá z českobudějovického Motoru. Do pásma kotouč zavezl Silný, pak se puk dostal až k MARTINU BERÁNKOVI, a ten zakončil neomylně. Asistence: Vojtěch Krcho, Michal Silný.
     
    03:18
    David Servis právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku utkání! Po zhruba třech odehraných minutách se zblízka branky trefil zkušený TOMÁŠ VAK. Asistence: Roman Šulčík.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Vak (Šulčík), 5. Beránek (Krcho, Silný), 9. Tejko, 11. Sičák (Škopek, Šulčík), 49. Škopek (Doktor, Tejko), 60. Šulčík – 7. Šťastný, 31. Hlinka (Smejkal), 45. Tondr (Bříška, Bárta), 54. Tondr (Mrkvička, Bříška)


    HC David Servis Č. Budějovice: Hauser (Němec) – Sičák, Dudáček, Krtek, Doktor, Svach, Škopek, Lytvynov – Hřebejk, Sumerauer, Beránek, Marek, Šulčík (C), Ferebauer, Silný, Krcho, Tejko, Vak
    HC Kobra Praha: Langer (21. Sochůrek) – Popela, Šteiner, Mrkvička, Šefl – Tondr, Davídek, Hlinka, Šťastný, Hotěk, Heldák, Novák, Bříška, Smejkal, Bárta, Petrov, Antončík (C)

    Rozhodčí: Šperl – Žídek, Dědek
    ocianews.com