Nové Zámky – HC Slovan 6:5 (po pr.) | MAC Budapešť – Košice 4:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 4:5 (1:2 po s.n.)
Zvolen – Detva 5:1 (kon.) | Nitra – Poprad 3:2 (kon.) | Trenčín – Michalovce 4:2 (kon.)
po prodl.
HC MIKRON Nové Zámky
6:5 (1:3, 3:1, 1:1 - 1:0)
HC Slovan Bratislava
sk Sobota 04.01.2020, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci v predĺžení strieľajú rozhodujúci gól a stávajú sa víťazmi tohto zápasu! PETR OBDRŽÁLEK si prebral puk na ľavom kruhu a parádnou prudkou strelou do vinkla nedal Habalovi šancu.
    Asistencia: Juraj Jurík.
     
    46:52
    Slovan Bratislava dal gól!
    Ako som predpokladal už skôr, gólová prestrelka pokračuje naďalej. Pavlas vyšiel za vlastnú bránku, snažil sa odohrať puk, no prišiel oň. Abdul ho prihral pred bránku na hokejku RADOVANA PULIŠA, ktorý z prvej nezaváhal a skóroval.
    Asistencie: Jindřich Abdul, Tomáš Zigo.
     
    43:09
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky po prvýkrát v tomto zápase idú do vedenia! Stupka vybojoval puk v obrannom pásme a posunul ho krížom na TOMÁŠA POSPÍŠILA, ktorý zamieril na pravý kruh a odtiaľ delovkou prekonal Brusta.
    Asistencia: Václav Stupka.
     
    31:42
    HC Nové Zámky dali gól!
    Pozrime sa na to, domáci vyrovnávajú stav stretnutia! Obdržálek vyrazil dopredu a s pukom prekorčuľoval na pravý kruh. Odtiaľ vystrelil a z tesnej blízkosti bránky jeho strelu dorážal JURAJ JURÍK:
    Asistencia: Petr Obdržálek.
     
    27:19
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci zrejme rozbiehajú svoj gólostroj. V obrannom pásme šikovne otočil hru TOMÁŠ POSPÍŠIL, ktorý prekorčuľoval po ľavom krídle a z kruhu prekvapil Brusta prudkou strelou švihom.
    Asistencia: Samuel Fereta.
     
    27:10
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci v závere svojho oslabenia znižujú vedenie Slovana. VÁCLAV STUPKA poriadne prekvapil brankára Brusta. Nakorčuľoval po ľavom krídle, jeho strelu Brust do rohu klziska vyrazil. Potom prišla nečakaná strela prakticky zo záporného uhla, ktorú Brust podcenil a nezachytil.
     
    23:45
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasí už sú v pätici a dokázali skórovať. Abdulovu prihrávku si v pásme spracoval Meszároš, ktorý preveril Pavlasa. Brankár domácich vyrazil strelu pred seba, k strele sa dostal RADOVAN PULIŠ a zblízka nezaváhal!
    Asistencie: Andrej Meszároš, Jindřich Abdul.
     
    19:55
    Slovan Bratislava dal gól!
    Rýchlo však prichádza odpoveď zo strany belasých! Strela Bondru z ľavého kruhu neprešla, a tak sa o zakončenie pokúsil MARTIN ST: PIERRE, ktorý bol naozaj veľmi presný.
    Asistencie: Joe Basaraba, Radovan Bondra.
     
    19:32
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci v závere prvej dvadsaťminútovky znižujú vedenie Slovana. Šikovnú prihrávku z rohu klziska od Holoviča zužitkoval pred bránkou PATRIK ROGOŇ, ktorý z prvej prekonal Brusta.
    Asistencie: Marcel Holovič, Marek Drtina.
     
    12:54
    Slovan Bratislava dal gól!
    Bratislavský Slovan vedie už dvojgólovým rozdielom. Pomerne nenápadnou strelou od modrej čiary sa prezentoval DANIEL DEMO, ktorá šikovne zapadla vedľa Pavlasa, ktorý nemal nárok.
    Asistencia: Radovan Bondra.
     
    09:39
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasí sa dostávajú do vedenia v tomto stretnutí. Bačik v útočnom pásme posunul puk na hokejku MICHALA SERSENA, ktorý sa dostal medzi kruhy a odtiaľ švihom prestrelil Pavlasa. Novozámocký gólman veľa toho nevidel.
    Asistencie: Patrik Bačik, Jindřich Abdul.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 20. Rogoň (Holovič, Drtina), 28. Stupka, 28. Pospíšil (Fereta), 32. Jurík (Obdržálek), 44. Pospíšil (Stupka), 64. Obdržálek (Jurík) – 10. Sersen (Bačik, Abdul), 13. Demo (Bondra), 20. St. Pierre (Basaraba, Bondra), 24. Puliš (Meszároš, Abdul), 47. Puliš (Abdul, Zigo)


    HC MIKRON Nové Zámky: Pavlas (Vyžinkár) – Ordzovenský, Hatala, Fereta, Drtina, Mikuš, Pavúk – Stupka, Fábry, Pospíšil – Jurík, Bajtek, Obdržálek – Andrisík, Hruška, Števuliak – Rogoň, Holovič, Jaša
    HC Slovan Bratislava: Brust (44. Habal) – Sersen, Bačik, Meszároš, Štajnoch, Demo, Šedivý, Jendek – Abdul, Zigo, Puliš – Bondra, St. Pierre, Basaraba – Matoušek, Kytnár, Kukumberg – Sloboda, Viedenský, Urbánek

    Rozhodčí: Snášel, Novák – Šoltés, Rojík
    ocianews.com