Zlín sledge – Studénka Sledge 3:8 (kon.) | SHK Mustangové – Karlovy Vary 4:1 (kon.) | SOHO Olomouc – HC Sparta Praha Sledge 3:4 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
3:8 (0:4, 0:1, 3:3)
HC Sledge Studénka
Neděle 05.01.2020, 11:30 • PSG aréna, Zlín • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    42:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí ještě snižují, ale na výsledku to už nic nezmění! Nahození PAVLA JULINY se s velkým štěstím odrazilo až do brány, nedokázal zasáhnout ani Lepáček. Bez asistence.
     
    41:50
    Studénka právě vstřelila branku!
    Hattrick zkompletuj také DMITRIJ LISOV, který ujel domácí obraně a nedal Matouškovi šanci k zákroku. Asistence: Erik Fojtík.
     
    41:04
    Studénka právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto, Studénka uštědří úřadujícímu mistrovi sedmigólový debakl! O další branku se postaral hlavně Lisov, který přichystal odkrytou klec pro SERGEJE PANFILOVA, který tak bez váhání skóroval. Asistence: Dmitrij Lisov.
     
    34:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín rozhodně nehodlá soupeři nechat tři body zadarmo! V nepřehledné situace před hostující brankou se jako první zorientoval ZDENĚK HÁBL, který dopravil puk do sítě. Asistence: Martin Joppa.
     
    32:46
    Studénka právě vstřelila branku!
    Asi je opravdu rozhodnuto, Studénka žádné drama nedovoluje! DMITRIJ LISOV ujel celé domácí defenzivě a skóroval přesnou střelou ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
     
    32:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Lappáci konečně snižují, ještě se tak mohou pokusit alespoň o zdramatizování utkání! MARIAN LIGDA našel odražený kotouč a přesnou střelou pod horní tyč překonal Lepáčka. Asistence: Slavomír Ferenčík.
     
    28:19
    Studénka právě vstřelila branku!
    Pravděpodobně je hotovo, Studénka využívá přesilovku a vede už o pět branek! DMITRIJ LISOV se dostal do dalšího úniku, který tentokrát vyřešil výborně. Matouškovi nedal šanci k zákroku střelou pod horní tyč. Asistenece: Roman Severin.
     
    10:51
    Studénka právě vstřelila branku!
    Hostující cizinecká dvojice se stará již o třetí branku, celkově tak Studénka vede 4:0! Lisov viděl u pravé tyčky volného SERGEJE PANFILOVA, který zkompletoval hattrick střelou nad padajícího Molka. Asistence: Dmitrij Lisov.
     
    08:55
    Studénka právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají třetí gól z protiútoku! Opět se něm podílel Lisov, který do samostatného úniku vyslal SERGEJE PANFILOVA, který se prosadil přesnou střelou k tyči. Asistence: Dmitrij Lisov.
     
    06:54
    Studénka právě vstřelila branku!
    Studénka skóruje podruhé v 7. minutě! Lisov tentokrát uvolnil ROMANA SEVERINA, který přesnou střelou pod horní tyč nedal Molkovi šanci k zákroku. Asistence: Dmitrij Lisov.
     
    06:03
    Studénka právě vstřelila branku!
    Hosté se nakonec ujímají vedení! Lisov využil prostor k přihrávce před odkrytou klec, kde byl připraven SERGEJ PANFILOV, který puk uklidil do prázdné klece. Asistence: Dmitrij Lisov.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 33. Ligda (Ferenčík), 35. Z. Hábl (Joppa), 43. Julina – 7. Panfilov (Lisov), 7. Severin (Lisov), 9. Panfilov (Lisov), 11. Panfilov (Lisov), 29. Lisov (Severin), 33. Lisov, 42. Panfilov (Lisov), 42. Lisov (Fojtík)


    SHK LAPP Zlín: Molek (16. Matoušek) – Julina (A), Mach, Ferenčík, Z. Hábl – Stodůlka, Zdražil, Joppa (A), Turic, D. Hábl, Ligda (C), Panák, Korman.
    HC Sledge Studénka: Lepáček (M. Kudela) – V. Kudela, Fojtík (A), Staněk – Panfilov, Lisov, Kudrna (C), Prostředník, Severin, Mlčák (A).

    Rozhodčí: Hradil, Řezníček
    thejrc.org