Frölunda – Luleå 2:3 (kon.) | Djurgården – Mountfield HK 1:3 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
5:3 (1:1, 2:1, 2:1)
Rytíři Kladno
Úterý 07.01.2020, 18:00 • Budvar aréna • turnaj O Pohár DHL • 32. kolo
Partner:
     
    58:37
    Jakub Čížek využil kolapsu v kladenské rozehrávce. Rytíři zrovna střídali a domácího útočníka pak nechali na svou branku uniknout zcela volného. Jakub Čížek zkoušel Novotného při zakončení doslova vykoupat, načež zvolil zakončení z bekhendu. To šlo nad horní tyčku.
     
    55:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se přibližuje vidině tří bodů do tabulky! Rytíři ale ještě mají čas se zápasem něco udělat. VOJTĚCH DOKTOR tentokrát pálil od modré čáry. A opět přesně! Kotouč ještě před brankou škrtl zřejmě o některého z Kladenských a trochu pozměnil směr letu. Asistence: Vojtěch Krcho.
     
    53:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nakonec je ale přecijenom početní výhoda proměněna! Na pravý kruh z brankářova pohledu dostal přihrávku domácí obránce VOJTĚCH DOKTOR. Ten si puk zpracoval a pak zacílil naprosto přesně na vzdálenější tyč. Novotný se tak natahoval marně. Asistence: Jakub Čížek, Vojtěch Krcho.
     
    52:17
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Šimek – 2 min., podrážení).
     
    51:26
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Hašek – 2 min., hákování).
     
    48:43
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pavlát – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Začínáme odznovu, ještě tedy zdaleka není rozhodnuto! Filip Šimek vyslal zpoza domácí branky přihrávku před ní, kam si najel PETR HAŠEK. Ten pak z první našel malinkou skulinku zřejmě mezi Dvořákovými betony. Asistence: Filip Šimek, Jiří Ticháček.
     
    44:34
    Adam Sojka si nebezpečně sjížděl před branku. Společně s jedním ze spoluhráčů jeli dva na jednoho. Sojka čekal, až mu přijde přihrávka před branku, což se stalo. Hostující útočník pak ale v rychlosti do puku jen plácl, s čímž si Dvořák v domácí brance poradil.
     
    38:16
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Chrenka – 2 min., podrážení).
     
    38:10
    Šimek viděl na vzdálenější tyči dobře postaveného Petra Ulrycha, který se málem zapsal do střelecké listiny! Zblízka branky si ale nepřišel na Dvořáka, který se stihl přemístit a špičkou betonu vykopl kotouč mimo nebezpečí.
     
    37:13
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pavlát – 2 min., hákování).
     
    32:32
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Schwartz – 2 min., hákování).
     
    32:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráči na ledě i na střídačce se radují, Motor jde poprvé do vedení! Po rychlém přesunu do pásma se v rychlosti mezi přesné střelce utkání podruhé zapisuje JAKUB ČÍŽEK. Asistence: Vojtěch Doktor, Matouš Hrubec.
     
    28:38
    Rychlá akce domácích nekončí gólem! Jakub Čížek poslal přihrávku před branku, kde stál na chvíli nikým nehlídán Aleš řezáč. Pak se k němu sice stáhl obránce, to ale až po střele, kterou domácí útočník nenacpal mezi tři tyče.
     
    22:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovickému celku netrvala odpověď vůbec dlouho! MATOUŠ MASOPUST si nabruslil do útočného pásma, dostal kotouč na svou hůl a zařídil svému týmu gólovou radost. Asistence: Vojtěch Doktor, Vojtěch Krcho.
     
    20:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to vůbec dlouho a Rytíři jdou opět do vedení! Bernat poslal přihrávku na najíždějícího si PETRA HAŠKA, a ten z první trefil tak, aby se domácí strážce svatyně nestihl přemístit. Asistence: Tomáš Bernat, Filip Šimek.
     
    19:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu vyrovnávací branku, která může domácím před odchodem do kabin přinést více klidu. Matouš Hrubec poslal přihrávku na JAKUBA ČÍŽKA, který stál poměrně daleko od branky, přesto zacílil neomylně. Asistence: Matouš Hrubec, Jakub Novák.
     
    11:41
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Svach – 2 min., hákování).
     
    09:55
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Čermák – 2 min., podrážení).
     
    06:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku. Přesilovou hru totiž Rytíři sehráli neomylně. Rendla poslal přihávku na pravý kruh, kde stál MATĚJ ČERMÁK, který z prvního doteku trefil až do sítě. Asistence: Matyáš Rendla, Tomáš Bernat.
     
    05:55
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Doktor – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    04:15
    Málem jsme viděli první branku! Vojtěch Doktor si najel od modré čáry do parádní střelecké pozice, z níž ještě lepší střelou orazítkoval jen pravou tyč z brankářova pohledu. Rozhodčí tak okamžitě rozpažil a hra pokračuje.
     
    02:27
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Klíma – 2 min., vysoká hůl).

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 20. Čížek (Hrubec, Novák), 23. Masopust (Doktor, Krcho), 33. Čížek (Doktor, Hrubec), 54. Doktor (Čížek, Krcho), 56. Doktor (Krcho) – 7. Čermák (Rendla, Bernat), 21. Hašek (Bernat, Šimek), 46. Hašek (Šimek, Ticháček)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Ludvík) – Hubata, Cibuzar, Svach, Pavlát, Novák, Doktor – Řezáč, Hrubec, Hracholski, Masopust, Ryba, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho
    Rytíři Kladno: Novotný (Burda) – Robovský, Staněk, Šmatlák, Zíka, Funk, Ticháček, Volráb – Klíma, Bernat, Šimek, Hašek, Sachr, Sojka, Urban, Rendla, Čermák, Ullrych, Chrenka

    Rozhodčí: Hucl – Malý, Bělohlav
    bahis siteleri