Tampa – Vancouver 9:2 (kon.) | Florida – Arizona 2:5 (kon.) | Washington – Ottawa 6:1 (kon.)
Carolina – Philadelphia 5:4 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Calgary 1:2 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:4 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
5:4 (2:2, 2:1, 0:1 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Středa 08.01.2020, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:56 Dougie HAMILTON - 5:4
     
    61:56
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Carolina nakonec vítězí! DOUGIE HAMILTON projel od modré čáry na pravý kruh, měl proti sobě Sanheima bez hokejky a zvolil zakončení. Jeho rána si našla cestičku mezi Elliottovy betony a rozhodla o druhém bodu pro Hurricanes! Asistence: Sebastian Aho, Martin Nečas.
    55:49 Travis SANHEIM - 4:4
     
    55:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Philadelphia se nakonec dočkala vyrovnání krátce před koncem! TRAVIS SANHEIM objel branku domácího celku, vybruslil si do střeleckého prostoru, kde byl trestuhodně sám a zápěstím nedal Reimerovi nárok! Asistence: Philippe Myers, Sean Couturier.
    34:27 Nicolas AUBE-KUBEL - 4:3
     
    34:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostující celek se dostává zpátky do hry! NICOLAS AUBE-KUBEL se dostal k puku na pravém kruhu a snadným nahozením překonal Reimera, který ani tentokrát nepředvedl zrovna podařený zákrok! Asistence: Kevin Hayes.
    24:57 Joel EDMUNDSON - 4:2
     
    24:57
    Carolina právě vstřelila branku!
    Další zásah domácího celku a Carolina odskakuje do dvoubrankového vedení! Přihrávku na modrou čáru obdržel JOEL EDMUNDSON, který bez váhání vypálil a jeho dělovka se zastavila až v síti! Asistence: Dougie Hamilton, Erik Haula.
    23:12 Jake GARDINER - 3:2
     
    23:12
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina otáčí vývoj dnešního utkání a poprvé se dostává do vedení! JAKE GARDINER se jako blesk z čistého nebe zjevil s kotoučem na levé straně útočného pásma a dělovkou příklepem propálil bezmocného brankáře! Asistence: Sebastian Aho, Warren Foegele.
    15:27 Warren FOEGELE - 2:2
     
    15:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! Carolina stáhla náskok soupeře ještě v úvodní periodě! Na neskutečnou přihrávku z rohu ledové plochy si před branku najel WARREN FOEGELE a pohotovou střelou pod břevno zaskočil Elliotta! Asistence: Jordan Staal, Jake Gardiner.
    09:40 Lucas WALLMARK - 1:2
     
    09:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina dokázala bleskově odpovědět! Zatím je to parádní utkání. Elliott vyrazil puk po nahození z pravé strany jen před sebe a důrazný LUCAS WALLMARK jej na druhý pokus doklepl do branky! Asistence: Brock McGinn, Jordan Martinook.
    08:57 Michael RAFFL - 0:2
     
    08:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia pokračuje ve skvělém vstupu do utkání a přidává také druhou branku! Rozehrávku Caroliny zastavil Voráček, který ještě přihrál MICHAELU RAFFLOVI, který si kličkou vychutnal bezmocného Reimera. Asistence: Jakub Voráček.
    00:37 Travis KONECNY - 0:1
     
    00:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté se hned v úvodní minutě dnešního duelu dostávají do vedení! TRAVIS KONECNY se na pravé straně útočného pásma dostal do střelecké pozice a nahozením překonal Reimera, který u této branky rozhodně nemá čisté svědomí! Asistence: Robert Hägg, Claude Giroux.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. Wallmark (B. McGinn, Martinook), 16. Foegele (J. Staal, Gardiner), 24. Gardiner (Aho, Foegele), 25. Edmundson (D. Hamilton, Haula), 62. D. Hamilton (Aho, Nečas) – 1. Konecny (Hägg, Giroux), 9. M. Raffl (Voráček), 35. Aube-Kubel (K. Hayes), 56. Sanheim (P. Myers, Couturier)


    Carolina Hurricanes: Reimer (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Gardiner, Edmundson, H. Fleury – T. Teräväinen, Aho, Niederreiter – Foegele, J. Staal, Svečnikov – Nečas, Haula, Dzingel – Martinook, Wallmark, B. McGinn.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Niskanen, Provorov, P. Myers, Sanheim, Gostisbehere, Hägg – Konecny, Couturier, Giroux – Aube-Kubel, K. Hayes, J. van Riemsdyk – Voráček, M. Raffl, Pitlick – Farabee, M. Vorobjov, Laughton.

    Rozhodčí: Joannette, Luxmore – Flemington, Daisy

    Diváci: 15 072
    bahis siteleri