Tampa – Vancouver 9:2 (kon.) | Florida – Arizona 2:5 (kon.) | Washington – Ottawa 6:1 (kon.)
Carolina – Philadelphia 5:4 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Calgary 1:2 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
San Jose Sharks
Středa 08.01.2020, 02:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:50 Erik KARLSSON - 3:2
     
    56:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují ve vlastním oslabení. ERIK KARLSSON sice nejprve neuspěl se střelou z pravé strany, jenže akce pokračovala a on nahozením zpoza branky trefil brusli Jordana Binningtona a když se Ryan O'Reilly snažil o vyškrábnutí puku, nešťastně jej posunul za brankovou čáru. Bez asistence.
    44:07 David PERRON - 3:1
     
    44:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jenže je tu gól na druhé straně... Po zakázaném uvolnění se vhazovalo po Dellově pravici, O'Reilly vyhrál buly a DAVID PERRON okamžitě zakončoval. Jeho pokus byl navíc tečován a gólman San Jose nezvládl na tuto skutečnost zareagovat – 3:1. Asistence: Ryan O'Reilly.
    42:14 Timo MEIER - 2:1
     
    42:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využitá a hosté snižují. Po přihrávce E. Karlssona na modré čáře vystřelil TIMO MEIER a jeho prudký pokus skončil v horním růžku Binningtonovy branky, který toho mnoho neviděl přes dobré clonění. Asistence: Erik Karlsson, Barclay Goodrow.
    26:59 Ivan BARBAŠEV - 2:0
     
    26:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky! Domácí byli v laufu z úvodní branky a i když jim nevyšlo sólo, tak akce pokračovala, z rohu přihrál Sundqvist na zcela volného IVANA BARBAŠEVA a ten zblízka překonal přemisťujícího se Della. Asistence: Oskar Sundqvist.
    25:39 Tyler BOZAK - 1:0
     
    25:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Po zisku puku ve vlastním pásmu vznikl rychlý protiútok, Steen, zadovkou přihrál na TYLERA BOZAKA a ten prudkým švihem překonal Della – 1:0. Asistence: Alexander Steen, Brayden Schenn.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 26. Bozak (Steen, B. Schenn), 27. Barbašev (Sundqvist), 45. Perron (R. O'Reilly) – 43. Meier (E. Karlsson, Goodrow), 57. E. Karlsson


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Dunn, Faulk, Bouwmeester, Bortuzzo, Mikkola – Kyrou, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly (A), Sanford – Bozak, Thomas, Steen (A) – Sundqvist, Barbašev, MacEachern.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns (A), Dillon, E. Karlsson, Vlasic, Ferraro, R. Šimek – Marleau, Couture (C), Hertl (A) – Meier, Goodrow, E. Kane – Labanc, J. Thornton, Sörensen – Noesen, Kellman, M. Karlsson.

    Rozhodčí: Sutherland, Schlenker – Brisebois, Suchánek

    Diváci: 18 096
    ocianews.com