Kobra – Klatovy 2:1 (kon.) | Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 3:0 (kon.) | Děčín – Nová Paka 6:5 (kon.)
Řisuty – Mostečtí Lvi 2:3 (1:2 po s.n.) | Trutnov – Jablonec n/N 3:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 9:2 (kon.)
Žďár n/S – SHK Hodonín 2:5 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 4:3 (po pr.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:2 (kon.)
Kolín – David Servis 6:2 (kon.) | Příbram – Písek 8:3 (kon.)
konec
HC Děčín
6:5 (3:1, 2:0, 1:4)
BK Nová Paka
Středa 08.01.2020, 18:00 • ZS Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje. Druhá hokejová liga má dnes ve skupině Sever na programu třicáté kolo a v jeho rámci se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC Děčín a BK Nová Paka.
     
    HC Děčín

    Děčínští hokejisté se v tabulce ve skupině Sever nacházejí na čtvrtém místě se ziskem sedmatřiceti bodů. Na něm měli ještě nedávno celkem slušný náskok před soupeři za nimi, vzhledem ale ke špatné bilanci se tento takřka vytratil. Medvědi v domácím utkání s Bílinou protrhli čtyři zápasy dlouhou šňůru proher a zvítězili 6:4. Ovšem v posledním utkání roku 2019 padli doma se silným Vrchlabím 3:6 a po novém roce pak nestačili na Dvůr Králové, na jehož ledě inkasovali debakl v podobě výsledku 3:10. Děčín by tak rád dnes před svými diváky tuto vysokou prohru odčinil a znovu si připsal důležité body do tabulky. Ovšem rozhodně je proti Nové Pace nečeká nic lehkého. Ta bojuje o pozice ve vyřazovacích bojích, na elitní šestku ztrácí pouhý jeden bod, na Medvědy pak bodů 5.

    Nejproduktivnější hráči

    Zdeněk Petráš – 49 bodů (20+29)
    Ondřej Sýkora – 38 bodů (17+21)
    Pavel Zajan – 24 bodů (14+10)
     
    BK Nová Paka

    Hosté z východu Čechy, tedy z Nové Paky najdeme v tabulce ve skupině Sever na sedmém místě a dosud zapsali dvaatřicet bodů. Na nováčka soutěže si tak nepočínají vůbec špatně a mají stále šanci zabojovat o play-off. Jak už bylo zmíněno, na šesté místo, které je poslední vstupenkou k otevření bran vyřazovacích bojů, ztrácejí jen bod. Stejně jako Děčínu, i novopackým hokejistům se v poslední době nedaří. Čtyřikrát po sobě prohráli a vybojovali alespoň dva body. Postupně padli s mosteckými Lvy (4:6), poté s Jabloncem na jeho půdě (3:4). Poté přišly dva zápasy po sobě, které došly do prodloužení nebo samostatných nájezdů. V Trutnově došlo na prohru 3:4 v prodloužení, doma pak s Řisuty 4:5 po trestných stříleních. I hosté tak mají co napravovat a na ledě Děčína budou usilovat o první výhru nad svým soupeřem v probíhající sezóně.

    Nejproduktivnější hráči

    František Hnik – 26 bodů (13+13)
    David Malík – 22 bodů (10+12)
    Aleš Půlpán – 21 bodů (11+10)
     
    Vzájemná utkání

    Vzájemná utkání v sezoně hovoří lépe pro Medvědy. Ti nejprve brali tři body na ledě Nové Paky, když zvítězili 5:1. Na svém ledě pak získali dva body po zvládnutém prodloužení – 4:3. A v posledním duelu pak znovu plně bodovali v Nové Pace, tentokráte 6:4. Novopačtí tak mají Děčínu rozhodně co oplácet.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Zdvořáček, Tůma, Černohorský – Fojt, Petráš, Smola, Chovanec, Zajan (A), Dörner, Volráb, Sýkora, Faigl, Oliverius (C)

    BK Nová Paka: Vacek (Dressler) – Müller, Pohl, Mlčoch, Abraham (C), Bezděk, Suvorov – Hric, Dvořák, Malík, Půlpán A. (A), Hnik (A), Uchin, Půlpán T., Foerster, Hidveghy, Vrba

    Rozhodčí: Luczków – Kurtin, Beneš.
     
    Oba celky jsou už na ledové ploše a utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Hned po vhazování zatáhli Medvědi kotouč do útočného pásma, kde ale brzy o něj přišli. Následně pak se hosté dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje znovu před Vacka. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    00:30
    A hned na to se prakticky do samostatného úniku hnal Aleš Půlpán a z levé strany tvrdě zakončil. Lukáš Lavinger však nastavil beton a kotouč dostal do bezpečí!
     
    01:19
    Hosté vycítili šanci a opět se natlačili před děčínského brankáře, ten se ve svém brankovišti musel znovu soustředit a byl připraven zakročit. Avšak hosté nakonec nevystřelili a Děčín otáčí hru.
     
    02:08
    Velká šance také na straně Medvědů. Jan Smola dostal puk od Zdeňka Petráše a zblízka zakončil před Vackem, ten také zakročil betonem a svůj tým podržel.
     
    02:47
    A znovu v akci Děčín. Vacek vyrazil puk a ten zůstal u jeho brankoviště, kde se ho snažil doklepávat Daniel Volráb, ale obránci hostů se stihli vrátit a velké nebezpečí před Denisem Vackem zažehnali!
     
    03:22
    Po nepřesné kombinaci Nové Paky získali Medvědi puk zpět na své hole a jali se do dalšího útoku. Zastavilo je ale postavení mimo hru a ta je tak vykázána zpět do středního pásma.
     
    03:45
    O chvilku později se ofsajdu dopustili také Novopačtí a i jejich akce rázem rychle skončila. Opět je hra směřována do neutrální zóny.
     
    04:14
    Tomáš Půlpán se snažil jít do úniku, ale stíhající obránce Erik Mareš ho zastavil.
     
    04:24
    Nová Paka vstřelila branku!
    Jenže hosté puk udrželi a hned poté udeřili a otevírají tak účet dnešního zápasu. Malík posunul kotouč na DAVIDA VRBU, který poté zblízka nedal Lavingerovi šanci a posílá tak Novou Paku do vedení už v páté minutě hry – 0:1. Asistence: David Malík a Tomáš Půlpán.
     
    05:45
    Jan Kaltenböck převzal puk od Sýkory a pokračoval v útočné akci Děčína, ale obrana hostů Medvědy vykázala z jejich teritoria a rázem tak Nová Paka zase přenáší hru před branku Lukáše Lavingera.
     
    06:32
    Ten záhy pokryl střelu Patrika Hidveghyho, jenž na něho poslal pokus z prostoru mezi kruhy. Hra je pozastavena a vhazování proběhne znovu před domácí svatyní.
     
    07:16
    Hosté jsou při chuti a od vedoucí branky je jich stále plné kluziště. Nyní zase zahrozili před Lavingerem a tomu před Svobodovou střelou pomohla obrana a vykazuje hned hru do středního pásma.
     
    07:53
    Daniel Volráb nadvakrát nedokázal procpat puk za záda Denise Vacka a hosté se ubránili šanci Medvědů. Od svého brankáře pak pomalu zakládají další akci.
     
    08:52
    Trma vrma před Vackem. Medvědi se snažili z každé pozice střílet na hostujícího brankáře, ale výsledkem toho byly další jeho pohotové zákroky a Nová Paka vedení udržela!
     
    10:04
    Precizní obrana hostů nepustila Medvědy do útočného pásma, výborně pokryla střední třetinu a hned na to hosté uhánějí do další akce.
     
    10:29
    Nic z toho nebylo, jen zisk puku pro Děčín a ten hned otáčel hru. Sebastian Dörner byl ale v pásmu dříve než kotouč a je z toho další postavení mimo hru.
     
    10:58
    Na druhé straně si hodně nebezpečně počínal Jaroslav Dvořák, který z levé strany vyslal střelu, kterou holí srazil do ochranné sítě Lukáš Lavinger!
     
    11:18
    Hybridní zakázané uvolnění hostů a hra tedy pokračuje dále. Puk sebrali před Lavingerem domácí hráči a znovu se derou do útočné akce.
     
    11:54
    Martin Zdvořáček zblízka vypálil na Vacka a ten zakročil betony, které jenom zaduněly. Hra je přerušena a buly bude vhozeno po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    12:17
    Erik Mareš za vlastní brankou namazal puk Tomáši Půlpánovi, ale před Lavingerem už byla připravena obrana Medvědů, která nedopustila, aby hosté zahrozili před jeho klecí.
     
    12:54
    Medvědi se na chvíli usadili v hostujícím teritoriu, ale znovu ztratili puk. Ten už má na své holi Foerster a nabádá své spoluhráče k útočné akci.
     
    13:48
    I hráči Nové Paky ale nebyli úspěšní a nyní čelí rychlému protiútoku domácího celku.
     
    14:09
    Beci Bruslařů se však dostali rychle zpět a znovu sebrali puk svému soupeři.
     
    14:54
    Zakázané uvolnění Bruslařů stěhuje hru před Denise Vacka. Vhazovat se bude po jeho levé ruce a Medvědi získali zadarmo útočné pásmo.
     
    15:05
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Hned po vhazování se dostal k puku Pavel Zajan a poslal ho úplně volnému ZDEŇKU PETRÁŠOVI, který se napřáhl k pořádné ráně v prostoru mezi kruhy a v brance hostí tak doslova propálil vše, co mu stálo v cestě. Začíná se tak znovu od začátku – 1:1. Asistence: Pavel Zajan a Filip Černohorský.
     
    15:40
    A další velká šance Medvědů. Ti zatlačili soupeře v jeho pásmu a před Vackem několikrát byla odkrytá branka. Hosté však v hodině dvanácté zakročili. Následně pak ještě Kaltenböck rozvlnil boční síť Vackovy branky.
     
    16:28
    Martin Zdvořáček si lehl obětavě do střely hostů a pomohl tak výrazně Lavingerovi, který nemusel nakonec vůbec zasahovat.
     
    17:02
    Další zakázané uvolnění hostů a znovu se vše stěhuje před Denise Vacka.
     
    17:27
    Zdeněk Petráš byl v další šanci, z levé strany mu ale při střele kotouč sjel z čepele a obrana hostů se tak stihla v klidu dostat na kotouč.
     
    18:12
    Denis Vacek kryje další pokus Děčína a před dotěrnými útočníky raději pozastavuje hru. Opět se tak bude vhazovat před jeho brankou.
     
    18:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    V závěru první třetiny strhávají Medvědi vedení na svou stranu. Slabší chvilku si vybral Denis Vacek. DANIEL VOLRÁB totiž nahazoval z pravého kruhu puk před branku, kde se zřejmě odrazil od brusle jeho spoluhráče a poté se nakonec došoural za brankovou čáru – 2:1. Asistence: Jan Chovanec a Vojtěch Tůma.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácím jakoby vlili do žil krev. Okamžitě se natlačili do útočného pásma. Tam Faigl našel před Vackem ONDŘEJE SÝKORU, který nekompromisně pověsil puk za jeho záda – 3:1. Asistence: Tomáš Faigl a Michal Oliverius.
     
    19:51
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Tomáš Müller – 2 min., hákování).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. Pro Děčín nezačala vůbec dobře, když už v páté minutě hosté vedli o jednu branku. Pak ale přišla závěrečná pětiminutovka, kdy se Medvědi dostali nejprve k vyrovnání, aby hned strhli vedení na svou stranu, které ještě navýšili v poslední minutě této části hry. Do kabin se jim tak jde nakonec lépe, než hostům. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Domácí zatáhli puk do útočného pásma, kde byla hned hra přerušena a vhazovalo se před Vackem. Ten poté čelil střele z pravé strany a zakročil.
     
    20:48
    Daniel Volráb střílel z levého kruhu k bližší tyči, ale Vacek si ji pohlídal a zakročil. Nicméně domácí stále drží útočné pásmo, kde kombinují.
     
    21:51
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    22:21
    Tomáš Faigl se snažil zakončit na hraně levého kruhu, ale obrana hostů mu v tom zabránila a dostala kotouč do bezpečí. Následně pak Nová Paka otáčí hru.
     
    22:33
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Patrik Hidveghy.
     
    23:00
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Smola – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:13
    Síly na ledě se rychle srovnaly a hraje se tedy ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    23:26
    Lukáš Lavinger nyní zachránil Medvědy od kontaktní branky hostů. Na pravé straně na odkrytou klec mířil František Hnik. Ovšem domácí brankář se stihl přesunout a efektním semaforrem jeho tutovku zastavil!
     
    23:59
    Na druhé straně se činil také Denis Vacek, jenž si připsal zákrok proti Sýkorově projektilu.
     
    24:33
    Nová Paka je už v plném počtu.
     
    25:00
    A také Medvědi jsou už kompletní.
     
    25:31
    Jan Smola se natlačil těsně před Vacka, ale ten natáhl svoji hůl a nedovolil mu zakončení. Záhy pak na druhou stranu otáčejí hru Bruslaři.
     
    26:32
    Jakub Loukota se prosprintoval od vlastní branky až do útočného pásma, ale nevšiml si, že tam byl spoluhráč dříve. Ofsajd Děčína.
     
    27:13
    Jan Kaltenböck zakončoval pohlednou akci Děčína pohotovou střelou v mezikruží, ale Denis Vacek byl připraven a zakročil. Hra je poté přerušena.
     
    27:32
    Pohl napřáhl z otočky na pravém kruhu a orazítkoval betony Lukáše Lavingera. Ten je sklapl a puk poté raději ukryl pod svojí lapačku.
     
    27:54
    Další postavení mimo hru Děčína a hra se přesouvá do neutrální zóny. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu blíže hostující brance.
     
    28:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    V Děčíně je zaděláno na hattrick. Další akce Medvědů už byla gólová a Děčínští jsou ve vedení o tři góly. DANIEL VOLRÁB si sjel na pravou stranu a poté svižnou ranou umístil kotouč ke vzdálenější tyči a je to jeho druhá přesná trefa v utkání – 4:1. Bez asistence.
     
    30:49
    Zakázané uvolnění Děčína a hra se stěhuje před Lavingera. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    32:00
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Sebastian Dörner – 2 min., podrážení).
     
    32:50
    Tomáš Faigl jel ve vlastním oslabení do samostatného úniku, na pravé straně pak vyslal střelu z bekhendu a tu poslal těsně nad břevno hostující svatyně!
     
    33:42
    A další akce ve vlastním oslabení a Vacek musel zasahovat proti štiplavé ráně z hole Pavla Zajana!
     
    34:00
    Medvědi své oslabení sehráli více než dobře a hlavně bez úhony. Sami v něm dvakrát nebyli daleko od skórování. Jsou už v plném počtu.
     
    34:54
    Daniel Volráb číhal před hostující brankou, Sebastian Dörner mu poslal puk, ale prvně jmenovaný na něj nedosáhl. Zatím se tak jeho hattrick nekoná.
     
    35:32
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:07
    Ondřej Sýkora potáhl puk do útočného pásma. A i když se mu nepovedlo vystřelit, pošetřil alespoň cenné vteřiny z děčínské početní nevýhody.
     
    36:55
    Petráš vysunul Pavla Zajan, který se neprosmýkl obraně hostů. Znovu tak Děčín ukrojil část z oslabení.
     
    37:32
    Děčín je v plném počtu.
     
    37:42
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Mikuláš Pohl – 2 min., sekání).
     
    38:19
    Vojtěch Tůma se natlačil před Vacka, zblízka ho však nepřekonal Následně pak pálil ještě Ondřej Sýkora, ale jeho nebezpečnou střelu ukryl pod lapačku Vacek a zastavil hru.
     
    38:56
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (David Malík – 2 min., podrážení).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi využívají dvojnásobnou přesilovou hru. Po hezky sehrané kombinaci dostal od Sýkory na pravé straně nabito TOMÁŠ FAIGL a pro toho pak nebyl problém z první poslat kotouč do odkryté hostující sítě – 5:1. Asistence: Ondřej Sýkora a Michal Oliverius.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhé dějství je u konce. V něm Děčínští přidali další dva góly a mají tak před třetí třetinou náskok o čtyři branky. Hosté ale ještě nesloží své zbraně a pokusí se se zápasem něco udělat. Poslední část základní hrací doby začne přibližně v 19:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Vojtěch Tůma sjel z obranného pásma až před Denise Vacka, z levé strany ale poslal puk jen k jeho betonu. Hostující brankář tak zastavil hru.
     
    40:36
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Vojtěch Tůma – 2 min., podrážení).
     
    40:56
    Hosté jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    41:11
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenböck – 2 min., hrubost).
     
    41:41
    Hosté si zahrají přesilovku pět na tři a pokusí se snížit. Už se uhnízdili v pásmu Nové Paky, kde kombinují.
     
    42:01
    Marek Mlčoch napřáhl v mezikruží a jeho pokus se odrazil od zadního mantinelu. Puk hosté získali zpět a stále se drží před děčínskou klecí.
     
    42:36
    Děčín už je ve čtyřech hráčích a to nejhorší tak má za sebou.
     
    42:57
    Obrana Děčína se dostala na kotouč a hned ho poslala až před hostující klec.
     
    43:09
    Nová Paka vstřelila branku!
    Hosté nakonec využívají už klasickou početní výhodu. PETR FOERSTER se dostal těsně před Lavingera a zvedl kotouč, který umístil pod víko jeho klece – 5:2. Asistence: Aleš Půlpán a Tibor Hric.
     
    43:53
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před Denise Vacka. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    44:13
    Pavel Zajan si obhodil obránce hostů a málem se dostal do akce. Ale kotouč si hodil až příliš před sebe a nakonec na něj nedosáhl.
     
    44:44
    Nová Paka vstřelila branku!
    Novopačtí hokejisté se dost možná vracejí do zápasu. Hnik přenechal puk JAROSLAVU DVOŘÁKOVI, ten nabral velkou rychlost a dostal se až těsně před Lavingera, kterému zblízka nedal vůbec žádnou šanci – 5:3. Krásná akce hostujícího útočníka. Asistence: František Hnik.
     
    45:05
    Nová Paka vstřelila branku!
    No a záhy je pořádné drama na světě. Medvědi ztrácejí svůj pohodlný náskok během pěti minut třetí třetiny a hosté jsou na kontaktní brance, kterou jim přesnou střelou daroval TIBOR HRIC – 5:4. Asistence: Mikuláš Pohl.
     
    46:01
    Bruslařů je plné kluziště a snaží se o vyrovnání. Tomáš Půlpán dostal nabito a z pravé strany poslal puk jen těsně vedle Lavingerovy branky.
     
    47:28
    Patrik Hidveghy se proháčkoval až před Lavingera, ale byl v ofsajdové pasti. Hra je tak vykázána zpět do středního pásma.
     
    48:01
    Lukáš Lavinger přikryl puk po přízemní střele Aleše Půlpána a hra je pozastavena. Vhazovat se bude po levé ruce děčínského brankáře.
     
    48:41
    Další dva pokusy ze strany hostí mířily na Lavingera, ten si dokázal poradit a oba zneškodnil. Následně pak hned Medvědi otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    49:08
    Sebastian Dörner z otočky střílel z mezikruží a po jeho střele zaduněly betony Denise Vacka.
     
    50:17
    Martin Zdvořáček dostal přihrávku do mezikruží, ale měl to na dlouhou hůl, takže se mu nepovedlo zakončit. Obrana Medvědů se pak hned vrací zpět před Lavingera, neboť hosté jdou zase směrem dopředu.
     
    51:31
    Série nepřesností na obou stranách, nyní mají puk Medvědi po tom, co ho vybojovali v rohu obranného pásma, poté ho ale poslali na zakázané uvolnění.
     
    52:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    Čepice na led! DANIEL VOLRÁB právě vsítil velmi důležitou branku Děčína a zapisuje tak hattrick – 6:4. Medvědi tak svému soupeři odskakují na rozdíl dvou branek – 6:4 Asistence: Sebastian Dörner.
     
    53:33
    A nyní se zaskvěl Lukáš Lavinger, který zabránil nebezpečné akci hostů, kteří se déle drželi před jeho brankou. Po svém zákroku pak raději hru přerušil.
     
    54:53
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jakub Loukota – 2 min., sekání).
     
    55:02
    Hosté mají šanci dostat se znovu na kontaktní branku. Medvědi mají o jednoho hráče méně a čelí přesile Nové Paky.
     
    55:36
    Lukáš Abraham střílel od modré čáry, kotouč orazítkoval zadní mantinel a záhy ho domácí celek dostal až před branku Bruslařů.
     
    56:27
    Přízemní pokus, který mířil na branku domácích zastavil Lukáš Lavinger a zapsal tak další důležitý zákrok. Hra je poté přerušena.
     
    56:53
    Děčín se ubránil a je už v plném počtu.
     
    57:13
    Zakázané uvolnění Nové Paky a vše se nyní stěhuje před branku Denise Vacka.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:30
    Nová Paka vstřelila branku!
    Hosté jdou znovu na kontaktní branku. Po pěkné kombinaci Bruslaři rozebrali obranu Děčína a MAREK MLČOCH pak z pravé strany zakončil do odkryté klece – 6:5. Asistence: Tomáš Půlpán a Jaroslav Dvořák.
     
    58:58
    Sebastian Dörner se dostal tváří v tvář před Vacka, ten ale jeho střelecký pokus chytá!
     
    59:20
    Lavička Nové Paky si bere oddechový čas.
     
    59:35
    Hostující branka je prázdná. Bruslaři to zkoušejí se šesti hráči v poli.
     
    59:59
    Hosté měli tlak před děčínskou brankou, nakonec ho ustáli a ještě je hra vykázána do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté se nakonec dostali zpět do zápasu a ještě udělali ze zápasu drama. Nakonec Medvědi těsný náskok uhájili a slaví tři body do tabulky.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:23:48)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Petráš (Zajan, Černohorský), 19. Volráb (Chovanec, Tůma), 20. Sýkora (Faigl, Oliverius), 29. Volráb, 40. Faigl (Sýkora, Oliverius), 53. Volráb (Dörner) – 5. Vrba (Malík, T. Půlpán), 44. Foerster (A. Půlpán, Hric), 45. Dvořák (Hnik), 46. Hric (Pohl), 59. Mlčoch (T. Půlpán, Dvořák)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Zdvořáček, Tůma, Černohorský – Fojt, Petráš, Smola, Chovanec, Zajan (A), Dörner, Volráb, Sýkora, Faigl, Oliverius (C)
    BK Nová Paka: Vacek (Dressler) – Müller, Pohl, Mlčoch, Abraham (C), Bezděk, Suvorov – Hric, Dvořák, Malík, Půlpán A. (A), Hnik (A), Uchin, Půlpán T., Foerster, Hidveghy, Vrba

    Rozhodčí: Luczków – Kurtin, Beneš
    thejrc.org