Kobra – Klatovy 2:1 (kon.) | Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 3:0 (kon.) | Děčín – Nová Paka 6:5 (kon.)
Řisuty – Mostečtí Lvi 2:3 (1:2 po s.n.) | Trutnov – Jablonec n/N 3:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 9:2 (kon.)
Žďár n/S – SHK Hodonín 2:5 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 4:3 (po pr.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:2 (kon.)
Kolín – David Servis 6:2 (kon.) | Příbram – Písek 8:3 (kon.)
konec
HC Děčín
6:5 (3:1, 2:0, 1:4)
BK Nová Paka
Středa 08.01.2020, 18:00 • ZS Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Nová Paka vstřelila branku!
    Hosté jdou znovu na kontaktní branku. Po pěkné kombinaci Bruslaři rozebrali obranu Děčína a MAREK MLČOCH pak z pravé strany zakončil do odkryté klece – 6:5. Asistence: Tomáš Půlpán a Jaroslav Dvořák.
     
    52:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    Čepice na led! DANIEL VOLRÁB právě vsítil velmi důležitou branku Děčína a zapisuje tak hattrick – 6:4. Medvědi tak svému soupeři odskakují na rozdíl dvou branek – 6:4 Asistence: Sebastian Dörner.
     
    45:05
    Nová Paka vstřelila branku!
    No a záhy je pořádné drama na světě. Medvědi ztrácejí svůj pohodlný náskok během pěti minut třetí třetiny a hosté jsou na kontaktní brance, kterou jim přesnou střelou daroval TIBOR HRIC – 5:4. Asistence: Mikuláš Pohl.
     
    44:44
    Nová Paka vstřelila branku!
    Novopačtí hokejisté se dost možná vracejí do zápasu. Hnik přenechal puk JAROSLAVU DVOŘÁKOVI, ten nabral velkou rychlost a dostal se až těsně před Lavingera, kterému zblízka nedal vůbec žádnou šanci – 5:3. Krásná akce hostujícího útočníka. Asistence: František Hnik.
     
    43:09
    Nová Paka vstřelila branku!
    Hosté nakonec využívají už klasickou početní výhodu. PETR FOERSTER se dostal těsně před Lavingera a zvedl kotouč, který umístil pod víko jeho klece – 5:2. Asistence: Aleš Půlpán a Tibor Hric.
     
    39:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi využívají dvojnásobnou přesilovou hru. Po hezky sehrané kombinaci dostal od Sýkory na pravé straně nabito TOMÁŠ FAIGL a pro toho pak nebyl problém z první poslat kotouč do odkryté hostující sítě – 5:1. Asistence: Ondřej Sýkora a Michal Oliverius.
     
    28:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    V Děčíně je zaděláno na hattrick. Další akce Medvědů už byla gólová a Děčínští jsou ve vedení o tři góly. DANIEL VOLRÁB si sjel na pravou stranu a poté svižnou ranou umístil kotouč ke vzdálenější tyči a je to jeho druhá přesná trefa v utkání – 4:1. Bez asistence.
     
    19:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácím jakoby vlili do žil krev. Okamžitě se natlačili do útočného pásma. Tam Faigl našel před Vackem ONDŘEJE SÝKORU, který nekompromisně pověsil puk za jeho záda – 3:1. Asistence: Tomáš Faigl a Michal Oliverius.
     
    18:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    V závěru první třetiny strhávají Medvědi vedení na svou stranu. Slabší chvilku si vybral Denis Vacek. DANIEL VOLRÁB totiž nahazoval z pravého kruhu puk před branku, kde se zřejmě odrazil od brusle jeho spoluhráče a poté se nakonec došoural za brankovou čáru – 2:1. Asistence: Jan Chovanec a Vojtěch Tůma.
     
    15:05
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Hned po vhazování se dostal k puku Pavel Zajan a poslal ho úplně volnému ZDEŇKU PETRÁŠOVI, který se napřáhl k pořádné ráně v prostoru mezi kruhy a v brance hostí tak doslova propálil vše, co mu stálo v cestě. Začíná se tak znovu od začátku – 1:1. Asistence: Pavel Zajan a Filip Černohorský.
     
    04:24
    Nová Paka vstřelila branku!
    Jenže hosté puk udrželi a hned poté udeřili a otevírají tak účet dnešního zápasu. Malík posunul kotouč na DAVIDA VRBU, který poté zblízka nedal Lavingerovi šanci a posílá tak Novou Paku do vedení už v páté minutě hry – 0:1. Asistence: David Malík a Tomáš Půlpán.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Petráš (Zajan, Černohorský), 19. Volráb (Chovanec, Tůma), 20. Sýkora (Faigl, Oliverius), 29. Volráb, 40. Faigl (Sýkora, Oliverius), 53. Volráb (Dörner) – 5. Vrba (Malík, T. Půlpán), 44. Foerster (A. Půlpán, Hric), 45. Dvořák (Hnik), 46. Hric (Pohl), 59. Mlčoch (T. Půlpán, Dvořák)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Zdvořáček, Tůma, Černohorský – Fojt, Petráš, Smola, Chovanec, Zajan (A), Dörner, Volráb, Sýkora, Faigl, Oliverius (C)
    BK Nová Paka: Vacek (Dressler) – Müller, Pohl, Mlčoch, Abraham (C), Bezděk, Suvorov – Hric, Dvořák, Malík, Půlpán A. (A), Hnik (A), Uchin, Půlpán T., Foerster, Hidveghy, Vrba

    Rozhodčí: Luczków – Kurtin, Beneš
    thejrc.org