Kobra – Klatovy 2:1 (kon.) | Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 3:0 (kon.) | Děčín – Nová Paka 6:5 (kon.)
Řisuty – Mostečtí Lvi 2:3 (1:2 po s.n.) | Trutnov – Jablonec n/N 3:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 9:2 (kon.)
Žďár n/S – SHK Hodonín 2:5 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 4:3 (po pr.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:2 (kon.)
Kolín – David Servis 6:2 (kon.) | Příbram – Písek 8:3 (kon.)
po prodl.
DRACI PARS ŠUMPERK
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 1:0)
HK Nový Jičín
Středa 08.01.2020, 18:00 • Škoda aréna • 2. liga skupina Východ • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk předvedl krásnou kombinaci a díky ní se může radovat ze zisku dvou bodů. Kotouč koloval po ose Petr Gewiese, Daniel Spratek a ADAM KOFROŇ, poslední jmenovaný pak už posílal kotouč za bezmocně se přesouvajícího Daniela Šimonů. Asistence: Daniel Spratek, Petr Gewiese.
     
    48:50
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Nový Jičín vyrovnává stav utkání na 3:3. Hosté dokázali dostat Draky pod tlak, jeden z domácích hráčů se pak snažil kotouč vyhodit do bezpečí, jenže našel pouze hůl DANIELA PLITKA, který poslal kotouč pod horní tyč Waneckiho branky. Asistence: Rok Macuh, Filip Palička.
     
    47:41
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují stav utkání na rozdíl jedné branky. Střelu LUKÁŠE KRÁLÍKA vyrazil Wanecki nad sebe, kotouč se mu ale poté odrazil od zad a pomalu si to nasměroval až za brankovou čáru. Domácí pak ještě chvíli gól reklamovali, rozhodčí ale své stanovisko už nezměnil. Asistence: Rok Macuh, Michal Krutil.
     
    41:45
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek. Petr Gewiese přihrál kotouč JAKUBU ŘEZÁČOVI, který dokázal prostřelit Daniela Šimonů, střelou k pravé tyčce. Asistence: Petr Gewiese.
     
    27:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se prosazuje ve vlastním oslabení a otáčí tak vývoj zápasu na svou stranu. Petr Gewiese poslal kotouč na JANA MILFAITA, který tváří v tvář dokázal uspět nad Danielem Šimonů, když svou střelu dokázal umístit přesně do levého horního růžku jeho branky. Asistence: Petr Gewiese.
     
    12:47
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk vyrovnává stav utkání na 1:1. Petr Gewiese poslal kotouč na hůl DANIELA HROCHA, který ho dokázal propasírovat mezi rukou Daniela Šimonů a jeho levou tyčí. Asistence: Petr Gewiese, Daniel Spratek.
     
    08:35
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Nový Jičín se ujímá vedení. Chybnou domácí rozehrávku dokázal využít LUKÁŠ FINSTERLE, který z bezprostřední blízkosti dokázal propálit Waneckiho. Bez asistence.

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 13. Hroch (Gewiese, Spratek), 28. Milfait (Gewiese), 42. Řezáč (Gewiese), 62. Kofroň (Spratek, Gewiese) – 9. Finsterle, 48. Králík (Macuh, Krutil), 49. Plitko (Macuh, Palička)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Wanecki (Peksa) – Drtil, Sedlák, Kabelka, Gewiese, Haloda, Řezáč, Plhal – Jaroš, Milfait, Vachutka – Kofroň, Spratek, Hroch – Krejčiřík, Antonov, Pokorný – Horký, Muller, Scheuter – Urban
    HK Nový Jičín: Šimonů (Štipčák) – Metelka, Hruška, Tomeček, Rufer, Váňa, Kobylík, Krutil – Lehečka, Štefka, Hilšer, Finsterle, Kafka, Krupa, Macuh, Palička, Irgl, Plitko, Králík

    Rozhodčí: Šudoma – Rychlý, Pospíšil
    thejrc.org