Banská Bystrica – Detva 5:1 (kon.) | Nitra – Miskolc 1:3 (kon.) | Poprad – Trenčín 3:1 (kon.)
Lipt. Mikuláš – HC Slovan 2:5 (kon.) | Zvolen – Michalovce 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Košice 4:5 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:5 (0:1, 1:3, 1:1)
HC Slovan Bratislava
sk Pátek 10.01.2020, 18:00 • Titan aréna • Tipos Extraliga (SR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Diváci sa v záverečnom dejstve dočkali ešte dvoch gólov. Najprv na 2:4 znižoval Kriška a v nasledujúcej minúte na konečných 2:5 stanovil Basaraba po peknej akcii Bondru. Týmto sa s vami lúčim a prajem pekný zbytok piatkového večera. (20:26:38)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Vhadzovať sa bude v strednom pásme. Domáci buly vyhrali no pri nahodenom puku v útočnom pásme boli rýchlejšie hostia.
     
    59:03
    Liptáci sú s pukom za vlastnou bránou a čakajú na dostriedanie spoluhráčov. Pri následnej snahe založiť útočnú akciu prišla opäť nepresnosť a domáci sa vrátili s pukom za bránu.
     
    57:57
    Zdá sa, že oba celky už iba čakajú na koniec stretnutia. Útoky Liptovského Mikuláša príležitosti neprinášajú a hostia sa s pukom už nikam neponáhľajú.
     
    56:37
    Róbert Huna dotiahol puk do útočného pásma, kde na modrú čiaru prihral Droppovi. Jeho strela bola zblokovaná a Habal s problémami puk vyrazil.
     
    55:42
    Obrovká šanca Kukumberga po chybe domácich. Puk sa po jeho zakončení kĺzal po bránkovej čiare, no Liptáci stihli zakročiť a puk poslali mimo obranné pásmo.
     
    55:01
    Hráči Slovana úspešne napádali rozohrávku domácich. Medzi kruhy dostal puk St. Pierre, no jeho strela bola zblokovaná a puk tesne minul bránu Zalivina.
     
    53:50
    Liptáci zakladali rýchly protiútok, no v strednom pásme prišla opäť nepresnosť a puk majú na hokejkách hostia za vlastnou bránou.
     
    52:47
    Hostia sú s pukom v útočnej tretine, ale nikam sa neponáhľajú a držia puk pri mantineli.
     
    52:06
    Tempo hry po poslednom góle Slovana rýchlo upadlo a diváci na štadióne moc hokejovej krásy nevidia.
     
    50:50
    Po zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať v útočnom pásme Slovana Bratislava. Slovan buly vyhral, no k ohrozeniu domácej brány sa nedostal. Puk sa nachádza za bránou Habala.
     
    50:14
    Róbert Huna poslal na modrú čiaru puk Petranovi, ktorý sa do toho opäť oprel, no táto strela letela tesne ponad Habalovu bránu.
     
    49:35
    Liptáci sú s pukom v útočnom pásme, no sú veľmi dobre vytláčaní k mantinelom a k strele sa dostať nevedia.
     
    47:56
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia vyhali buly v strednom pásme a do útočného pásma sa vrhol Bondra. Pod tlakom dokázal puk poslať pred Zalivina, kde stála JOE BASARABA a ten len hokejkou zmenil smer puku do brány Liptovského Mikuláša. Asistencie: Radovan Bondra, Andrej Meszároš.
     
    47:08
    Vhadzovať sa bude v útočnom pásme Liptovského Mikuláša. Liptáci buly vyhrali, no v útočnom pásme sa dlho neohriali. Slovan puk poslal mimo obranné pásmo a ujali sa ho opäť domáci.
     
    46:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Krásna kombinácia domácich. Puk mal v rohu klziska Jakub Sukeľ, ktorý poslal puk do ľavého kruhu Piatkovi, ten si počkal na správny moment a prihral osamotenému MARTINOVI KRIŠKOVI, ktorému nerobilo problém poslať puk do odkrytej brány. Asistencie: Maroš, Piatka, Jakub Sukeľ.
     
    45:58
    Buly v obrannom pásme Slovan vyhral a puk okamžite poslal na druhú stranu ľadovej plochy.

    Michael Hruška

    Branky a nahrávky: 34. Petran (Roman), 47. Kriška (Piatka, Sukeľ) – 19. Sersen (Zigo), 28. Zigo (Abdul, Puliš), 35. Bondra (Šedivý, Meszároš), 40. Puliš (Zigo, Šedivý), 48. Basaraba (Bondra, Meszároš)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin – Kramár, Kurali, Petran, Droppa, Roman, Smutný, Haluška, Nemec – Kriška, Piatka, Sukeľ – Vybíral, Nikulin, Ru. Huna – Uhrík, Tamáši, Nechaj – Ri. Huna, Ro. Huna, Surový
    HC Slovan Bratislava: Habal – Bačík, Sersen, Štajnoch, Meszároš, Šedivý, Kučný, Petráš, Demo – Puliš, Zigo, Abdul – Basaraba, St. Pierre, Bondra – Kukumberg, Kytnár, Matoušek – Jendek, Urbánek, Žitný

    Rozhodčí: Korba, Juhász – Durmis, Soltész
    thejrc.org