Studénka Sledge – SOHO Olomouc 1:2 (2:3 po s.n.) | Zlín sledge – SHK Mustangové 6:3 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
6:3 (4:0, 2:2, 0:1)
SHK Mustangové AUTO IN
Sobota 11.01.2020, 15:06 • PSG aréna, Zlín • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    43:15
    Vyloučení v týmu SHK LAPP Zlín (Slavomír Ferenčík – 2 min, Téčko).
     
    42:49
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Finální skóre zápasu bude pravděpodobně 6:3 ve prospěch Zlína! Michalec pěkným pasem vybídl ke skórování PAVLA KUBEŠE, který tuto nabídku neodmítl. Asistence: Marek Michalec.
     
    35:49
    Vyloučení v týmu SHK Mustangové AUTO IN (Pavel Doležal – 2 min, držení).
     
    31:19
    Joppa se mohl prosadit počtvrté v zápase, ale Boček proti jeho střele vytasil lapačku!
     
    26:54
    Joppa spěchal do úniku, ale puk dal nakonec za sebe, kde byl připraven Ferenčík, který zakončil z druhé vlny. Boček si připsal výborný zásah.
     
    25:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí obrana trochu zaspala, což Mustangové okamžitě trestají! PAVEL KUBEŠ si vyměnil puk s Michalcem, a poté zakončil do prázdné klece, protože Molek neměl čas na přesun. Asistence: Matek Michalec a Pavel Doležal.
     
    22:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Lappáci neponechávají nic náhodě a opět vedou o pět branek! Joppa měl kotouč u levé tyče, ale místo střely se rozhodl pro přihrávku na MARIANA LIGDU, který puk uklidil pod horní tyč. Asistence: Martin Joppa a Róbert Turic.
     
    20:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Mustangové nachází branku, ztrácí tak čtyři góly! PAVEL KUBEŠ se po vyhraném vhazování napřáhl v mezikruží, odkud se trefil přesně do levé šibenice zlínské klece. Asistence: Pavel Doležal.
     
    19:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí si jdou jistě za vítězstvím, protože už vedou o pět branek! MARIAN LIGDA využil rychlý protiútok, ten zakončil střelou do odkryté klece po přihrávce Turice. Asistence: Róbert Turic.
     
    19:28
    Na druhé straně ledové plochy se parádním zákrokem blýskl také Molek, který zneškodnil střelu Michalce!
     
    18:57
    Turic spálil tutovou šanci! Po přihrávce mířil takřka do prázdné klece, ale Boček ho skvěle vychytal! Následná dorážku skončila na boční sítí!
     
    14:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Lappáci ovládnou první třetinu poměrem 4:0! MARTIN JOPPA obral o puku soupeřícího hráče, díky čemuž se dostal do úniku, který využil střelou pod břevno. Bez asistence.
     
    11:50
    Vyloučení v týmu SHK Mustangové AUTO IN (Marek Michalec – 2 min, Téčko).
     
    08:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Už je to o tři góly! Marian Ligda nahodil puk na bránu. Tam poté nebyl dlouho k nalezení, ale nakonec ho našel MARTIN JOPPA, který ho pak dostal do sítě. Asistence: Marian Ligda.
     
    07:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! Lappáci to v přesilovce skvěle vykombinovali, MARTIN JOPPA se tak nakonec dostal k zakončení z bezprostřední blízkosti, takže Boček nemohl zasáhnout. Asistence: Marian Ligda a Zdeněk Hábl.
     
    07:17
    Vyloučení v týmu SHK Mustangové AUTO IN (Pavel Kubeš – 2 min, nedovolené bránění).
     
    04:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kombinace dvou bratrů vyústila v první zlínský gól! David Hábl pěkným pasem našel v levém kruhu ZDEŇKA HÁBLA, který přesnou střelou k levé tyči nedal Bočkovi šanci k zákroku. Asistence: David Hábl.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 5. Z. Hábl (D. Hábl), 8. Joppa (Ligda, Z. Hábl), 9. Joppa (Ligda), 15. Joppa, 20. Ligda (Turic), 23. Ligda (Joppa, Turic) – 21. Kubeš (Doležal), 26. Kubeš (Michalec, Doležal), 43. Kubeš (Michalec)


    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina (A), Mach, Ferenčík, Z. Hábl – Stodůlka, Doubrava, Zdražil, Joppa (A), Turic, D. Hábl, Ligda (C), Panák, Korman.
    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Kubeš (C), R. Buhr – Neuman, Raška, Michalec, Horníček, V. Buhr, Doležal (A), Chudomský, Votruba.

    Rozhodčí: Vaněk, Jurčík
    thejrc.org