Třinec – Olomouc 2:3 (3:4 po s.n.) | Litvínov – Zlín 2:6 (kon.) | Sparta – Kladno 4:8 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 5:0 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 5:0 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:8 (3:2, 1:2, 0:4)
Rytíři Kladno
Neděle 12.01.2020, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:17 Jakub STRNAD - 4:8
     
    53:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A tím, že Jakub Sedláček byl mimo svoje pracoviště, sparťané inkasují poosmé. Domácí ztratili kotouč na obranné modré čáře, k němuž se dostal JAKUB STRNAD a kladenský kapitán přidává další gól do domácí klece. Bez asistence.
    49:42 Jaromír JÁGR - 4:7
     
    49:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A show JAROMÍRA JÁGRA pokračuje! Po Zikmundově zakončení se dostal puk právě k volné osmašedesátce, která bez problémů uklidila kotouč do branky. Asistence: Ladislav Zikmund, Brady Austin.
    46:33 Štěpán BLÁHA - 4:6
     
    46:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A další, již šestý gól v síti Sparty! Jeden z obránců domácích nepřesně hledal své spoluhráče před brankou, kde byl pouze ŠTĚPÁN BLÁHA a kladenský útočník rozvlnil domácí síť. Asistence: David Stach.
    43:00 Jaromír JÁGR - 4:5
     
    43:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Poté už však Kladno skóruje a je to JAROMÍR JÁGR! Zikmund přihrál právě na Jágra, který chladnou střelou překonává brankáře Sedláčka popáté v tomto utkání. Kladno poprvé vede. Asistence: Ladislav Zikmund.
    33:47 Petr VAMPOLA - 4:4
     
    33:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Kladenští jsou opět zpátky v zápase! Austin našel v útočném pásmu hůl PETRA VAMPOLY, který překonává brankáře Sedláčka počtvrté v tomto duelu. Asistence: Brady Austin, Jaromír Jágr.
    28:29 Brendan O'DONNELL - 4:3
     
    28:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Kladenští se však poté dostávají znovu do kontaktu. Kaut nahrál na BRENDANA O´DONNELLA, který zřejmě překvapil brankáře Sedláčka. Sparťané tedy vedou znovu jen o gól. Asistence: Tomáš Kaut.
    27:55 Robert ŘÍČKA - 4:2
     
    27:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky! Pech z pravého kruhu našel Petra Kalinu, který ve velké šanci ještě neuspěl. Poté se však na brankovišti dostal k puku ROBERT ŘÍČKA, který svým druhým gólem v utkání dává svému týmu dvoubrankový náskok. Asistence: Petr Kalina, Lukáš Pech.
    17:03 Robert ŘÍČKA - 3:2
     
    17:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krátce po vypršení kladenského trestu tu máme třetí vedoucí gól Sparty! Růžička zvedl hlavu a našel hokejku ROBERTA ŘÍČKY, který ostrou dělovkou překonává brankáře Godlu! Asistence: Vladimír Růžička, Lukáš Pech.
    12:20 Antonín MELKA - 2:2
     
    12:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují! Austin nastřelil kotouč na Sedláčka, kterému kotouč propadl pod rukou, čehož hned využil ANTONÍN MELKA, který dorazil puk za brankovou čáru. Máme tedy opět vyrovnáno. Asistence: Brady Austin.
    10:21 Michal ŘEPÍK - 2:1
     
    10:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jdou ovšem rychle zpět do vedení! Sparťané se dostali rychle do útočného pásma, Tomášek nahrnul puk do branky, kde byl pohotový MICHAL ŘEPÍK a sparťanský kapitán posílá svůj tým opět do náskoku. Asistence: David Tomášek, Tomáš Dvořák.
    08:58 Ladislav ZIKMUND - 1:1
     
    08:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ale přeci jen máme vyrovnáno! Austin vyslal dobrou ránu od modré čáry, kterou ještě před Jakubem Sedláčkem tečoval mimo jeho dosah útočník LADISLAV ZIKMUND. V aréně tedy začínáme opět od začátku! Asistence: Brady Austin, Jaromír Jágr.
    01:26 Jan KOŠŤÁLEK - 1:0
     
    01:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    To bylo rychlé! Rousek se dostal s pukem do útočného pásma, ke střele se však ještě nedostal. Následně se však chopil puku obránce JAN KOŠŤÁLEK, který překonává brankáře Godlu! Asistence: Lukáš Rousek, Andrej Kudrna.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 2. Košťálek (Rousek, Kudrna), 11. Řepík (Tomášek, Tomáš Dvořák), 18. Říčka (V. Růžička, Pech), 28. Říčka (Kalina, Pech) – 9. Zikmund (Austin, Jágr), 13. Melka (Austin), 29. O'Donnell (T. Kaut), 34. Vampola (Austin, Jágr), 43. Jágr (Zikmund), 47. Š. Bláha (Stach), 50. Jágr (Zikmund, Austin), 54. J. Strnad


    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Kalina, Blain, Jurčina, Piskáček, Tomáš Dvořák, Košťálek, Poizl – Smejkal, Tomášek, Řepík – Kudrna, V. Růžička, Rousek – Říčka, Pech, Forman – Vitouch, Sukeľ, Dvořáček.
    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Austin, Nash, Lakos, Kehar, Romančík, Barinka – Zikmund, Vampola, Jágr – Redlich, Machač, J. Strnad – Melka, T. Kaut, O'Donnell – Valský, Stach, Š. Bláha – Bílek.

    Rozhodčí: Pražák, Micka – Frodl, Kajínek

    Diváci: 14 016
    thejrc.org