EC-KAC – Znojmo 4:0 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 12.01.2020, 16:00 • Stadthalle Klagenfurt • bet-at-home ICE Hockey League • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:37
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Další samostatný únik už domácí proměňují, za záda znojemské obrany se dostal MANUEL GANAHL, položil si Groha a bekhendovým blafákem zavěsil pod břevno. Asistence: Johannes Bischofberger.
     
    53:05
    Sám na Groha ujížděl Hundertpfund, zkusil střelu mezi betony, ale znojemský brankář je sklapl včas.
     
    52:06
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Schumnig – 2 min., hákování).
     
    48:28
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Velmi pravděpodobně rozhodující gól. Domácí předvedli povedené střídání v útočném pásmu, u hrazení v tvrdém souboji vybojovali kotouč, MANUEL GEIER si vybruslil s pukem na holi až před Groha a bekhendem jej překonává. Asistence: Thomas Hundertpfund, Stefan Geier.
     
    42:58
    Na druhé straně dojel volný puk mezi kruhy Comrie, ve skvělé pozici mířil na vzdálenější tyč a těsně míjí. Groh se jen ohlédl.
     
    41:56
    Krásná akce Znojma, které si ve středním pásmu rychle vyměnillo puk, Češík přenechal na levé křídlo rozjetému Gagovi, toho ale vychytal Madlener.
     
    37:18
    Dlouho se Znojmo nemohlo vůbec dostat k soupeřově brance, nakonec si ale vypracovalo největší šanci v zápase. Měl ji opět Tomáš Svoboda, který obdržel přihrávku před branku, jenže trefil jen padajícího Madlenera, od nějž se puk odrazil mimo tři tyče. Velká škoda a výborný zákrok domácího brankáře.
     
    35:29
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (M. Geier – 2 min., hákování).
     
    33:19
    Další skvělý zákrok Dominika Groha, který vychytal nájezd Neala z levého křídla poté, co domácí dvěma rychlými přihrávkami překonali znojemskou obranu.
     
    31:59
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Mikliš – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:02
    Tomáš Svoboda se dostal k odraženému volnému puku před brankářem, bekhendem z bezprostřední blízkosti ale Madlenera nepřekonal.
     
    28:10
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Hundertpfund – 2 min., držení).
     
    25:17
    Groh se rychle přesunul a chytil jasný gól Hanssonovi , který zůstal úplně sám mezi kruhy!
     
    24:32
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    V pokračující akci se nakonec domácí prosazují, střelu Richtera z mezikruží Groh vyrazil, dva číhající hráči domácích byli u puku. První dorážka ještě orazítkovala břevno, následně se ale kotouč odrazil od jednoho z clonících hráčů do branky. Za střelce je zatím označen ANDREW KOZEK. Asistence: Adam Comrie, Marco Richter.
     
    23:49
    Haudum měl po předchozí střele z mezikruží skvělou příležitost k dorážce, ale míjí branku.
     
    20:34
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Berisha – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Podruhé v zápase míří Berisha na trestnou lavici.
     
    17:51
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Velká chyba před znojemskou brankou, kde Stehlík minul puk mířící na jeho hůl, za jeho zády číhal THOMAS KOCH, přehodil si puk na bekhend a střelou k tyči otevírá skóre. Domácí kapitán k téhle trefě přišel hodně snadno. Asistence: Daniel Obersteiner, Matthew Neal.
     
    16:59
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Berisha – 2 min., sekání). Následuje další oslabení, tentokrát za zákrok Berishy při forčekingu.
     
    14:19
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Sedlák – 2 min., sekání).
     
    14:19
    Velké šance na obou stranách. Nejprve Orli vystihli rozehrávku soupeře, McRae byl ve výborné pozici před brankářem, místo střely ale ještě přihrával na obsazeného spoluhráče. Z protiútoku pak Ganahl přebruslil obránce a mířil na Groha, ten jeho pokus vyrazil, nicméně rakouský útočník byl faulován.
     
    03:19
    Velká šance KAC. Bischofberger vybojoval puk a mezi kruhy se uvolnil, střílel z ideální pozice, ale trefil jen připraveného Groha. Pokus o dorážku následně zblokovala znojemská defenziva.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 18. Koch (Obersteiner, Neal), 25. Kozek (Comrie, Richter), 49. M. Geier (Hundertpfund, S. Geier), 57. Ganahl (Bischofberger)


    KAC Klagenfurt: Madlener (Holzer) – Harand, Schumnig, Comrie, Fischer, Hansson, Unterweger, Strong, Kraus – Ganahl, Hundertpfund, Bischofberger – Neal, Koch, Obersteiner – Richter, Haudum, Kozek – M. Geier, Liivik, S. Geier.
    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Lassila) – Jonáš, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík – Luciani, McRae, Svoboda – Bowles, Fllick, Berisha – Gago, Češík, Vopelka – Oščádal, Bartoš, Matuš – Kosnar.

    Rozhodčí: Sewell, Zrnić – Hribar, Kontschieder
    thejrc.org