Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:5 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 3:4 (1:2 po s.n.)
Florida – Toronto 8:4 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 13.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga - o účast v předkole • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání je u konce a ústecký Slovan bere v dnešním utkání tři body, když se v závěrečné periodě prosadili Ondřej Bláha, poté z trestného střílení Tomáš Vildumetz a ze vzduchu zakončil dnešní jízdu žlutomodrých obránce Karel Klikorka. Toto je pro dnešek ode mě vše a přeji hezký zbytek večera a zase někdy na počtenou u Chance Ligy. (20:08:20)
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Kadaň se před koncem ještě snaží tlačit, ale dnes jí to není už nic platné.
    58:04 Karel KLIKORKA - 4:0
     
    58:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan se dostal do plného počtu hráčů a ujížděl na Neužila, po střele Vildumetze se puk odrazil od betonu na KARLA KLIKORKU, který puk trefil famózně ze vzduchu a prostřelil hostujícího brankáře – 4:0! Asistence: Tomáš Vildumetz.
     
    57:50
    Domácí v plném počtu.
     
    57:09
    I v oslabení se dostávají do hry ústečtí hráči, Jan Havel chtěl ujíždět na Neužila, ale puk mu utekl.
     
    Dnešní utkání sleduje 311 diváků.
     
    56:34
    Trhači od začátku početní výhody kombinují v útočném pásmu, ale vypadá to jak v muzeu plastových figurín, jelikož nikdo neudělá rychlejší pohyb.
     
    55:50
    Komerční přestávka.
     
    55:50
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Václav Veber – 2 min., hákování).
     
    55:00
    Po delší době se hraje s plným počtem hráčů na hrací ploše. Vildumetz se uvolnil a ne jeho hůl poslal puk Ondřej Bláha, ale střela prvního jmenovaného šla mimo tři tyče.
     
    54:21
    Moc hezké kombinace předvádějí ústečtí hráči, ale jejich pokusy končí buď v Neužilovi anebo ztečovány mimo klec.
     
    53:53
    Domácí v plném počtu.
     
    53:24
    Trefný vystřelil od modré čáry, ale jeho pokus byl ztečován, ihned poté si stěžoval u hlavního sudího na faul, ale ten byl naprosto klidný s rukou upaženou.
     
    52:49
    Hosté v plném počtu.
     
    52:39
    Čárový rozhodčí pomohl ústeckému týmu, jelikož díky jeho brusli se dostal žlutomodrý celek do přečíslení tři na jednoho, avšak puk po střele skončil na ochránné síti.
     
    51:56
    Tak přesilová hra netrvala moc dlouho, jelikož opět na trestnou lavici usedl Jakub Müller za sekání.
     
    51:53
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jakub Müller – 2 min., sekání).
     
    51:13
    Další přesilovka pro domácí celek, ale zatím se odehrává v útočném pásmu Kadaně, když dokázal i vystřelit Chlouba, ale vyrážečka Stahla byla rychlejší.
     
    50:49
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká David Homer.
     
    50:16
    Domácí v plném počtu.
     
    49:55
    Hosté v plném počtu.
    49:29 Tomáš VILDUMETZ - 3:0
     
    49:29
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    K trestnému střílení se postavil faulovaný TOMÁŠ VILDUMETZ, který naznačil kličku, a poté vymetl levou stranu horního rohu branky, tam dnes už jednou bylo uklizeno – 3:0! Bez asistence.
     
    49:29
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jakub Trefný – trestné střílení, sekání).
     
    48:22
    I na druhé straně přišlo zbytečné sekání, ale není se čemu divit, jelikož Filip Eliáš na to jak je mladý tak si dost dovoluje a ústečtí hráči si to nenchávají líbit.
     
    48:16
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jakub Müller – 2 min., sekání).
     
    47:57
    Foltýn zcela zbytečně sekl Havla uprostřed hřiště a toho si všiml jeden z hlavních sudích a budeme sledovat dvouminutovou přesilovou hru Slovanu.
     
    47:55
    Komerční přestávka.
     
    47:55
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Michael Foltýn – 2 min., sekání).
     
    46:20
    Pavel Kordule dostal puk do útočné třetiny, ale rázem byl v rohu o něj obrán Michaelem Foltýnem a hra se přesunula na druhou stranu, ale to bylo vše k čemu se hosté dostali.
     
    45:34
    Už to mohlo být o tři branky, když Havel velice přesně nahrál zpoza branky na osamoceného Kružíka, který vypálil z první, ale Neužilův famozní zákrok tento pokus zneškodnil.
    44:23 Ondřej BLÁHA - 2:0
     
    44:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Dnes září Bláhové! Obránce Kadaně neměl zpracovaný puk úplně ideálně a toho využil ONDŘEJ BLÁHA, který mu černý kus gumy vypíchl, dostal se před něj a zavěsil do víka Neužilovy klece – 2:0! Bez asistence.
     
    43:42
    Velice rychle rozjetý byl útočník hostů Jakub Wojnar, který ale nepřekonal Vebera, ten si na jeho stahovačku počíhal a puk exústeckému vypíchl.
     
    43:03
    Domácí v plném počtu.
     
    42:27
    V přesilové hře jsme toho moc ze strany Trhačů neviděli, šanci měl Chlouba, který se pustil do individuálního kličkování, ale proti Stahlovi neuspěl.
     
    41:43
    Michael Foltýn zkusil bez nějaké větší kombinae vystřelit, ale jeho pokud ztečoval obránce Slovanu a puk orazítkoval plexisklo.
     
    41:10
    Trhači mají možnost vyrovnat, když na trestnou lavici usedl Jan Havel za opravdu kuriozní podrážení, které diváci ocenili pískotem.
     
    41:03
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jan Havel – 2 min., podrážení).
     
    40:55
    Domácí v plném počtu.
     
    40:10
    U puku jsou domácí a ihned prověřil připravenost na další třetinu od modré čáry Smetana, ale jeho pokus byl pouze nahozený.
     
    40:01
    Tak jdeme do závěrečné dvacetiminutovky, dočkáme se vyrovnání skóre, anebo domácí náskok zvýší a zůstanou body v Ústí nad Labem? To se brzy dozvíme.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina je za námi a diváci na ústeckém zimním stadionu viděli jednu branku, když po krásné přihrávce Müllera vsítil vedoucí branku Štěpán Bláha. Rázem byl na hřiště jen jeden celek, poté orazítkoval břevno Vildumetz a zazvonil si i Maršoun, avšak skóre se už do konce periody nepohlo.

    Další třetina začne přibližně v 19:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Buly vyhrál domácí celek a Hes se snažil vyhodit kotouč, ale výhoz se mu nepovedl a touš zachytil obránce, napodruhé už to z jeho strany bylo lepší, a dokonce se i Slovan dostal do přečíslení dva na jednoho, když to Pšenička vzal na sebe a vystřelil, Neužil byl se svým betonem pozorný.
     
    38:55
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Vladimír Brož – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:02
    Hra se před koncem spíše dohrává, což se dá říct díky tempu celý zápas, až na pár světlých výjimek. Puk se dostane do středního pásma na útočníka, který poté puk nahodí dál a takto to ke konci třetiny probíhá na obou stranách.
     
    35:34
    Z levé strany kruhu zkusil pozornost Stahla jeden z hostujících útočníku, i když byl puk neposedný, tak ho domácí ochránce svatyně dokázal zlikvidovat.
     
    34:29
    Poizl trefil golfovým úderem Smetanu do zadní části vesty a chvilku hráči nevěděli, kde se puk ocitá. Nejlépe se zorientovali obránci žlutomodrého celku a přesunuli hru k Neužilovi.
     
    33:22
    Na druhé straně i Jurij Žolobov rozezvonil z nulového úhlu tyčku, když pro něj puk na levém kruhu vybojoval Chlouba. Takto akce vznikla díky nepřesnému zpracování puku Pšeničky.
     
    32:42
    Tlak Ústeckých pokračuje, když Vildumetz nahrál na Petra Maršouna, a ten rozezvonil tyč Neužilovy branky.
     
    32:06
    Ústečtí hráči se dostávají do útočného pásma jak na vstupenky v zábavním parku. Tomáš Pšenička se dostal do samostatného úniku stejně jako Rindoš na začátku utkání, a jeho backhendová klička mířila na plexisklo.
     
    30:39
    Pšenička se snažil dostat do úniku Daniela Kružíka, ale ten musel na modré čáře zastavit své tělo, jinak by se dostal do ofsajdové pasti.
     
    29:12
    Tlak domácí celku pokračuje ve velice slibné míře, Matyáš Filip se dostal přes jednoho z obránců a rázem to bylo tři na jednoho, puk po zásahu hole druhého beka doputoval k Tomáši Vildumtzovi, který rozezvonil břevno Neužilovy branky.
     
    28:28
    Komerční přestávka.
    28:00 Štěpán BLÁHA - 1:0
     
    28:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku dnešního utkání. Na pravé straně se ocitl s pukem na holi obránce Müller, který se krásně podíval a nahrál přes celé útočné pásmo na ŠTĚPÁNA BLÁHU, který měl lehkou pozici, jelikož se Neužil nestačil přesunout a puk zamířil do odkryté klece – 1:0! Asistence: Jakub Müller a Tomáš Pšenička.
     
    26:49
    Moc hezká individuální akce útočníka Jana Havla, který projel středním pásmem, a dokonce si i pohrál s obránci díky jeho kliščkám, avšak v rozhodující chvilku mu jeden z obránců nazvedl hůl.
     
    25:43
    Hosté v plném počtu.
     
    24:43
    Minuta přesilovky je pryč a žlutomodrý celek se ještě ani nepodíval do útočného pásma. Teď se mu to podařilo, Maršoun se postavil na Pastrňákovu pozici, ale Neužil byl v přesunu velice rychlý a střelu zneškodnil.
     
    23:47
    Další početná výhoda pro ústecký celek, který se snaží tlačit v utkání do střel a před branku, ale stále se žádný z jejich pokusů neujal.
     
    23:43
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Radek Procházka – 2 min., držení).
     
    22:41
    Z levé strany modré čáry nastřelil puk Jakub Trefný a jeho pokus se vznášel ve vzduchu jak zlatonka v Harry Potterovi, ale nakonec za brankovou čáru nedoputovala.
     
    21:39
    Moc hezká šance žlutomodrého celku, když nejlpší nahrávač Slovanu Vildumetz zvedl hlavu a puk poslal na Petra Maršouna, který chtěl překonat Neužila, ale jeho zákroky byly velice povedené a zamezily změnu skóre.
     
    20:42
    Chlouba se vydal do útoku a velice těžce přešel přes Kružíka, avšak útočné pásmo pro Trhače je získáno. Puk se snažil vyvézt Štěpán Bláha, ale voda na ledové ploše mu tento úmysl překazila.
     
    20:18
    Hosté v plném počtu.
     
    20:01
    Je rozehráná prostřední dvacetiminutovka a domácí celek bude hrát ještě sedmnácti vteřinovou přesilovku. U puku jsou žlutomodří, kteří okamžitě zavážejí puk do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první periodu dnešního utkání a zatím se nebylo na co koukat. Na jedné straně jsme mohli vidět únik Josefa Rindoše, ale jeho pokus dlouhým rozklekem zneškodnil Stahl. Ústecký celek se také dostal do šance, když ujížděl dva na nikoho, ale Havel netrefil zcela odkrytou svatyni Neužilovy branky, a tak skóre zůstává od začátku utkání nezměněno.

    Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Na konci periody zkusil další střelu opět Klikorka, tento pokus hostující brankář vyrazil a hra se přelila na druhou stranu, kde byl dvě vteřiny před koncem také u šance Eliáš, ale byl u Stahla moc blízko.
     
    18:41
    Těsně před koncem se pokusí domácí celek o první vstřelenou branku, jelikož hlavní rozhodčí jim poskytl další početní výhodu, avšak celek Tomáše Mareše se momentálně nemůže usadit v útočném pásmu. To se mu po delší chvilce povedlo a ke střele se dostal Karel Klikorka, ale Neužil byl zcela pozorný.
     
    18:18
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Radek Procházka – 2 min., pozdní dohrání).
     
    18:08
    Petr Maršoun jel po levé straně provedl zasekávačku, aby se zbavil svého soka, ale přitom upadl a nic z tého šance nebylo.
     
    17:40
    Další šance Trhačů, tentokrát u ní byl Roman Chlouba, který poslal velice svižnou střelu z pravého kruhu, Stahl si povyjel a puk opět pečlivě polapil.
     
    16:36
    Martin Dubský se ocitl úplně osamocen před brankovištěm, zkusil vystřelit příklepem po nahrávce svého spoluhráče zpoza branky, ale domácí brankář vytáhl proti tomuto pokusu vyrážečku.
     
    15:56
    Daniel Poizl nahrál přes celé hřiště na svého spoluhráče, ale ten byl rychlejší než ujíždějící puk, a tak rozhočí přerušil hru pro ofsajd.
     
    15:44
    Hosté v plném počtu.
     
    15:01
    Před branku se dostal František Wágner, který puk promáchl a o chvilinku později exústecký Jan Müller, který trefil lapačku Stahlovy výstroje.
     
    13:54
    Pohledný hokej si zatím diváci mohou užít pouze v početních výhodách, jelikož nic jiného v uplynulé první třetině pochválit nemůžeme.
     
    13:44
    Komerční přestávka.
     
    13:44
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Filip Eliáš – 2 min., podrážení).
     
    12:38
    Jelínek po menší závaru svých protihráčů vyvezl puk do útočného pásma, zkusil poslat přízemní přihrávku na jednoho ze svých spoluhráčů, ale puk přes brusle na hokejku ústeckého borce nezamířil.
     
    11:18
    Tak to měl Jakub Neužil obrovské štěstí, jelikož Kružík s Havlem ujížděli sami dva na nikoho. První jmenovaný přihrál z pravého kruhu před branku, Havel puk trefil, ale ne do úplně odkryté klece.
     
    11:14
    Domácí v plném počtu.
     
    10:39
    Velice slibné kombinace předvádí tým Trhačů, když ústecký Slovan se ohlíží pouze za pukem.
     
    10:10
    Domácí čtyřka se ještě nedokázala osvobodit, natož vystřídat, což se nakonec podařilo, jelikož ochránce domácí svatyně přerušil hru a tým Slovanu tak může vystřídat.
     
    09:19
    Tak i v první třetině uvidíme přesilovou hru na straně hostujícího celku. Ihned po buly se dostal puk ke kapitánovi Trhačů Jakubu Trefnému, který bez přípravy vypálil puk na Stahla, ale ten si střelu s přehledem pohlídal.
     
    09:14
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Tomáš Pšenička – 2 min., sekání).
     
    08:16
    Daniel Kružík si sebral puk v rohu hřiště a do slibné pozice mu najížděl mladičký útočník Martin Tůma, ale touš se k němu nedostal přes obránce Klodnera, který puk zblokoval svojí dlouhou holí.
     
    06:40
    Chloubovi se podařilo zavést hru do útočného pásma a o puk se ho pokusil připravit Jan Havel, avšak neúspěšně. Hostující útočník dokázal vystřelit, ale Stahl si vyjel a snížil tak střelecký úhel tomuto produktivnímu útočníkovi.
     
    06:30
    Komerční přestávka.
     
    05:15
    Hra se odehrává velice v pohodovém tempu, jak když si hráči přišli zahrát na rybník se zmrzlou žábou. Domácí dostala lehce do hry přesilová hra a hostující celek předvedl v průběhu hry pouze jeden samostatný únik a dál nic.
     
    04:27
    Po konci přesilové hry se dostal výjezdem po kruhu k šanci Jan Havel, ale dlouhým rozklekem Neužil zneškodnil tuto šanci, poté se pokusil o dorážku Ondřej Bláha, ale jeho šanci zneškodnil obránce Trhačů.
     
    03:52
    Hosté v plném počtu.
     
    03:36
    Když se domácímu celku povedlo předvést kombinační hru, tak se střely ujal od modré čáry Klikorka a o chvilku později zkusil také pozornost Neužila Vildumetz a Brož, ale všechny střely mířily na hruď hostujícího ochránce svatyně.
     
    02:39
    Početní výhoda se zatím ústeckému celku vůbec nedaří, jelikož hráči v černích dresech nedovolili svému soupeři kombinaci v útočném pásmu.
     
    02:00
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním utkání a jako první účastník bude domácí celek, který v letošní sezóně je velice produktivní v početních výhodách. Po buly se však Kadanští dokázali dostat z pásma, když vyhodili puk ke Stahlovi.
     
    01:52
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jan Klodner – 2 min., držení).
     
    00:58
    Tak to byla rychlost, kdy mohlo dojít ke změně skóre, když se za obranu ústeckého týmu dostal Josef Rindoš, ale blafákem položeného Stahla nepřekonal.
     
    00:13
    Na úvodní buly byl úspěšný hostující celek, tak jdeme na to. Rozehrávky se chopil Filip Eliáš, který také zavezl puk za ústeckou branku, ale tam puk získal Ondřej Smetana a rázem míří hra na druhou stranu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů jsou již na hrací ploše. Ústecký celek dnes nastoupí ve žlutých dresech a jeho protivník oblékne dresy černé.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Hamalčík) – Smetana (C), Müller, Klikorka, Vl. Brož (A), Hes, Veber – Š. Bláha, Pšenička, Kružík (A) – Filip, Vildumetz, Maršoun – O. Bláha, J. Havel, Jelínek – Krliš, Grim, Kordule.

    SK Trhači Kadaň: Neužil (Štěpánek) – Trefný (C), Eliáš, Poizl, Klodner, Foltýn, Procházka, Delmarche – Chlouba (A), Rindoš, Wágner – Zd. Zabloudil, Žolobov, J. Müller (A) – Homer, Čech, Wojnar – D. Zeman, Koblížek, Dubský.

    Rozhodčí: Sýkora, Vrba – Štofa, Beneš.
     
     Slovan – Kadaň

    11. kolo Skupiny o předkolo play-off svede proti sobě v rámci severočeského derby domácí Slovan proti Kadani.

    Aktuální forma překvapivě hraje do not hostům, tedy kadaňským Trhačům. Ti dokázali vyhrát tři z posledních pěti zápasů. V tom posledním se postarali o velké překvapení, když přehráli doma Prostějov 3:0. Celkově patří Kadani předposlední místo se ziskem 27 bodů se ztrátou na svého dnešního soupeře v podobě devíti bodů.

    Domácí Slovan má o poznání horší formu. Pět utkání v řadě nedokázal získat Slovan ani bod. V posledním zápase padl doma s Benátky v poměru 5:4. Celkově patří ústeckým hokejistům 14. místo se ziskem šestatřiceti bodů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 28. Š. Bláha (Müller, Pšenička), 45. O. Bláha, 50. Vildumetz (TS), 59. Klikorka (Vildumetz)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Hamalčík) – Smetana (C), Müller, Klikorka, Vl. Brož (A), Hes, Veber – Š. Bláha, Pšenička, Kružík (A) – Filip, Vildumetz, Maršoun – O. Bláha, J. Havel, Jelínek – Krliš, Grim, Kordule.
    SK Trhači Kadaň: Neužil (Štěpánek) – Trefný (C), Eliáš, Poizl, Klodner, Foltýn, Procházka, Delmarche – Chlouba (A), Rindoš, Wágner – Zd. Zabloudil, Žolobov, J. Müller (A) – Homer, Čech, Wojnar – D. Zeman, Koblížek, Dubský.

    Rozhodčí: Sýkora, Vrba – Štofa, Beneš

    Diváci: 311
    bahis siteleri