Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:5 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 3:4 (1:2 po s.n.)
Florida – Toronto 8:4 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
AZ Havířov
Pondělí 13.01.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:43 David TŮMA - 4:1
     
    56:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru! Po vhazování se kotouč dostal na modrou čáru k Drtinovi, ten jej poslal Pechancovi, jenž se neukvapil a dokázal přesně přihrát DAVIDU TŮMOVI, jenž uklidil kotouč do odkryté branky Havířova. Asistence: Antonín Pechanec a Jiří Drtina.
     
    55:13
    Vsetín si po dlouhé době zkusí početní výhodu, dvě minuty za krosček fasuje Erik Němec.
     
    49:26
    V rohu obranného pásma Vsetína leží znovu otřesen Jakub Kotala, jenž nejspíš utrpěl nepříjemný zásah do obličeje. Pravice rozhodčího vyletěla vzhůru a na trestnou lavici míří vsetínský Jiří Hunkes na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    48:46
    Dnešní utkání sleduje 2410 diváků.
    42:55 Martin PROCHÁZKA - 3:1
     
    42:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se nyní prezentovali pohlednou kombinací a rázem je to už o dvě branky! Gorčík přijal kotouč na útočné modré od Drtiny, aby se následně rozjel a všiml si najetého MARTINA PROCHÁZKY, jenž osamocen před Stezkou nedal havířovskému brankáři šanci. Asistence: Sebastian Gorčík, Jiří Drtina.
    42:37 David BŘEZINA - 2:1
     
    42:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín si bere zpět jednobrankový náskok! Do útočného pásma se po levém křídle prodral Tůma, jeho střelu Stezka pouze vyrazil před sebe a v brankovišti předvedl dostatečný důraz DAVID BŘEZINA. Asistence: David Tůma, Antonín Pechanec.
     
    39:27
    Vsetín bude čelit třetí početní výhodě Havířova v utkání. Dvě minuty za podrážení obdržel Ondřej Slováček.
     
    27:46
    Havířov si podruhé v dnešním zápase vyzkouší přesilovou hru, dvě minuty za držení nafasoval obránce Radek Jeřábek.
     
    24:36
    Valaši mají problémy s rozehrávkou, Drtina nyní navíc ztratil kotouč a vsetínského brankáře ohrozil Bambula, naštěstí pro Valachy se kotouč za brankovou čáru nedostal.
     
    23:48
    Parádní pas v podání vsetínského obránce Slováčka, jenž našel na útočné modré čáře osamoceného Víta Jonáka, ten se snažil procedit kotouč mezi betony havířovského brankáře, ten však opětovný zisk jednobrankového náskoku pro domácí tým odmítl!
     
    20:48
    Havířov si zahraje poprvé v utkání přesilovou hru, dvě minuty za podrážení obdržel Radim Kucharczyk.
     
    19:51
    Havířov byl blízko k obratu, Bednář poslal kotouč zpoza branky Fridrichovi, jenž zakončoval z první, nedokázal však zvednout kotouč nad beton brankáře Gáby.
    17:49 Lukáš BEDNÁŘ - 1:1
     
    17:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Slezané srovnávají skóre ve vlastním oslabení! Ve středním pásmu se ke kotouči dostal LUKÁŠ BEDNÁŘ a skrz dva bránící hráče Vsetína se dostal k bekhendovému zakončení, které umístil do horního růžku vsetínské branky. Asistence: Erik Němec.
     
    16:32
    Znovu se vylučuje na straně Havířova, dvě minuty fasuje Jan Bambula za vysokou hůl.
     
    15:07
    Havířovu se nyní podařilo dostat kotouč za brankovou čáru vsetínské branky, ovšem rozhodčí okamžitě rozpažil, protože Dvořák byl v brankovišti vsetínského brankáře až moc aktivní a dosáhl branky v rozporu s pravidly.
     
    14:34
    Zaváhání vsetínského Ondračky na modré čáře se snažil využít Bambula, jenž postupoval zcela osamocen na Gábu, ten ovšem zachoval klid a havířovského útočníka vychytal.
     
    14:25
    Rehuš nyní obdržel přihrávku od Tepera na střelu z voleje, před branou byl úplně sám, ovšem Stezka se stačil přemístit a tutovou šanci Vsetína vyrazil!
     
    12:13
    Po střele Kucharczyka se znovu vylučuje, před branou to s důrazem přehnal Jakub Kotala, jenž míří na trestnou lavici za zásah do oblasti hlavy a krku. Vsetín tak bude hrát po dobu třiatřiceti vteřin přesilovou hru 5 na 3.
     
    10:46
    Vsetín si zahraje první přesilovou hru v utkání. Dvě minuty za sekání fasuje obránce Havířova Ondřej Kachyňa.
    09:15 David BŘEZINA - 1:0
     
    09:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín otevírá skóre dnešního zápasu! Drtina zavezl kotouč za branku Havířova a předložil jej DAVIDU BŘEZINOVI, jenž si od mantinelu sjel před havířovskou branku a překonal Stezku. Asistence: Jiří Drtina, David Tůma.
     
    08:28
    Kachyňa se vydal do přečíslení dva na jednoho, které podporoval Kotala, druhý jmenovaný se dostal k zakončení, které dokázal pohotovým zákrokem vytáhnout brankář Gába.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 10. Březina (J. Drtina, D. Tůma), 43. Březina (D. Tůma, Pechanec), 43. Procházka (Gorčík, J. Drtina), 57. D. Tůma (Pechanec, J. Drtina) – 18. L. Bednář (E. Němec)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček (A), Teper, Hryciow, J. Drtina (A), Ondračka, Jeřábek, Hunkes – Jonák (C), Kucharczyk, Dostálek – Březina, Pechanec, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Gorčík – L. Volf, Šilhavý, Vítek.
    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Malina (A), Nepokoj, Dajčar, Chroboček, Kachyňa, L. Rutar, Ševěček – Kotala, L. Bednář (A), O. Procházka – Doktor, E. Němec, Bambula – Pawliczek, Maruna (C), Dvořák – Fridrich, Cihlář, Horváth.

    Rozhodčí: Barek, Cabák – Pechánek, Roischel

    Diváci: 2410
    thejrc.org