Chabarovsk – Kazaň 2:3 (0:2 po s.n.) | Kunlun – Novosibirsk 4:5 (1:2 po s.n.) | Barys – Ufa 5:3 (kon.)
Čeljabinsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 3:1 (kon.) | N.Novgorod – Soči 2:1 (po pr.)
CSKA Moskva – Minsk 5:1 (kon.) | Petrohrad – Riga 3:0 (kon.) | Viťaz – Jokerit 2:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Dinamo Riga
Úterý 14.01.2020, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:50:54)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 11 937 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Ďaloga (RIG) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 12:55
     
    Střely na branku: 29 – 12
     
    Je konec! Domácí Petrohrad nakonec potvrdil roli velkého favorita a poráží Rigu 3:0. Ve třetí třetině si Petrohrad s přehledem pohlídal své vedení a ještě náskok navýšil. Z přesilové hry se trefil Vladimir E. Tkačjov! O pár sekund později navíc vyšel domácím protiútok, po kterém napsal brankovou tečku za dnešním duelem Jevgenij Ketov.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Zub ještě předvedl efektní kličku na vlastní modré čáře a sklidil potlesk zaplněné arény. Hokejisté v modrém si užívají vítězství.
     
    59:10
    Petrohrad se opět usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu se tentokrát nedostal do zakončení. Hráči Petrohradu už jen kontrolují své vedení.
     
    58:23
    Morozov si v útočném pásmu nabruslil na přihrávku zadovkou, jenže jeho pohotové zakončení skončilo na betonu vynikajícího brankáře.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:36
    Chafizullin si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše a tentokrát si počínal mnohem lépe. Zkušený obránce vyhodil kotouč bekhendovým způsobem.
     
    57:10
    Dinar Chafizullin získal volný puk v rohu obranného pásma, jenže jeho rozehrávka nebyla zrovna povedená a Dinamo se nadále drží ve třetině.
     
    56:42
    Další přechod Rigy do útočného pásma zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychlý byl při přechodu přes modrou čáru Mikelis Redlihs.
     
    56:10
    Maxim Karpov projel do útočného pásma a zkoušel překvapit brankáře tvrdou střelou příklepem. Jeho dělovku však hostující gólman vykopl betonem.
     
    55:38
    Igor Ožiganov získal volný puk na modré čáře, jenže jeho přihrávka skončila u pozorného obránce v bílém dresu Dinama.
     
    55:10
    Riga se usadila v útočném pásmu, jenže Bělov dnes hraje opravdu fantastické utkání a znovu vybojoval puk pro domácí Petrohrad.
     
    54:35
    Až nyní se Riga po delší době dostala na delší dobu ke kotouči. Lotyšský celek už to bude mít s obratem velmi těžké, ale snaží se vsítit aspoň čestný zásah.
     
    54:10
    Jori Lehterä si sjel na přihrávku do středního pásma, chtěl rychlou kličkou oklamat soupeře, jenže jeho bekhendový pokus skončil u obránce.
     
    53:38
    Dinar Chafizullin dostal pobídku na levou stranu, jenže jeho zpracování nesplňovalo požadavky a puk mu ihned uskočil k dobře postavenému soupeři.
     
    53:10
    Mikelis Redlihs si sjel na přihrávku mezi kruhy, jenže jeho pokus forhendem prolétl kolem levé tyčky. K odraženému kotouči se poté dostali domácí.
     
    52:50
    Hellberg vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou dlouhou přihrávkou na útočnou modrou čáru. Tam však kralovali hokejisté Dinama.
     
    52:15
    Petrohrad se opět usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu se nedostal ke střele. Snad poprvé v utkání se probudili také domácí fanoušci.
    51:48 Jevgenij KETOV - 3:0
     
    51:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A další rychlý zásah domácího celku! Petrohrad dokázal udeřit i z protiútoku. Do úniku se dostal JEVGENIJ KETOV, který se tělem natlačil před obránce a poslal puk mezi betony brankáře! Asistence: Anton Bělov, Maxim Karpov.
    51:35 Vladimir E. Tkačjov - 2:0
     
    51:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nyní už ale Petrohrad svou početní převahu využívá a odskakuje na rozdíl dvou branek! VLADIMIR E. TKAČJOV dostal přihrávku na levý kruh a střelou do protipohybu nedal gólmanovi šanci! Asistence: Lukas Bengtsson, Vasilij Tokranov.
     
    51:14
    Jenže Riga zatím zvládá oslabení ve třech s naprostým přehledem. Hosté získali kotouč a obloučkem jej vyhodili až do útočného pásma. Petrohrad musí spěchat dozadu.
     
    51:00
    Další komplikace za Rigu! Hosté budou hrát ve třech! Dvě minuty za zdržování hry dostává Nerijus Ališauskas.
     
    50:35
    Riga se zmocnila kotouči a hosté jej dokázali vyhodit až za Hellbergovu klec. Domácí Petrohrad musí rozjet novou útočnou akci.
     
    50:05
    Jarno Koskiranta si nabruslil na krásnou přihrávku před branku Rigy, jenže v těžké pozici se nedokázal adekvátně natočit a minul branku!
     
    49:36
    Petrohrad si zahraje přesilovou hru! Batna dostává dvě minuty za podrážení.
     
    49:10
    Vladimir E. Tkačjov projel do útočného pásma, zadovkou našel Koskirantu, který bez váhání zakončil, jenže obránce v bílém srazil kotouč do ochranné sítě.
     
    48:35
    Kristofer Berglund ještě udržel pro hostující celek útočné pásmo, jenže jeho slabý nástřel mezi kruhy si pohlídal hned první obránce v modrém dresu.
     
    48:10
    Lukas Bengtsson si dal pozor na dotírajícího Darzinše, natlačil se před něj tělem a odehrál puk mimo nebezpečný prostor. Hráči Petrohradu se koncentrují na obranu.
     
    47:35
    Kristofer Berglund střílel od modré čáry, jenže Hellberg jeho pokus příklepem dobře viděl a bez problémů vyrazil kotouč do ochranné sítě.
     
    47:10
    Anton Bělov si skvěle pohlídal postup rozjetého útočníka hostujícího celku a dokázal jej přitlačit k mantinelu. Bělov následně rozjel novou akci SKA.
     
    46:35
    Ivan Morozov poslal prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže Jori Lehterä na pobídku nedosáhl. Petrohrad přesto drží útočnou třetinu.
     
    46:10
    Jori Lehterä dostal prostor na pravém kruhu, chytrou kličkou se zbavil obránce, jenže jeho přihrávka na modrou čáru byla příliš prudká.
     
    45:40
    Zakázané uvolnění domácího celku! Vhazovat se bude před Hellbergem. Riga se v posledních minutách opravdu srdnatě snaží.
     
    45:10
    Domácí se po delší době usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu tentokrát nedokázal vydolovat kotouč. Riga ale s přechodem do útočného pásma neuspěla.
     
    44:19
    Domácí v plném počtu.
     
    44:00
    Kotouč znovu zamířil ven z obranného pásma Petrohradu a s domácím celkem už to v tomto oslabení vypadá opravdu velice slibně.
     
    43:30
    Znovu se domácí celek bez větších problémů dokázal osvobodit dlouhým vyhozením puku do útočného pásma. Lotyšský celek se dnes během přesilovek trápí.
     
    43:05
    Vasilij Glotov získal puk na modré čáře a se štěstím jej dokázal procedit ven z obranného pásma za modrou čáru. Riga musí rozjet další akci.
     
    42:35
    Hellberg si při oslabení troufl na odehrání kotouče ven z obranného pásma. Švédský brankář je sebevědomím evidentně opravdu hodně vysoko.
     
    42:19
    Riga si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Kablukov.
     
    41:45
    Zub si dal pozor na napadajícího soupeře a dokázal rozehrát bekhendem. Hokejisté v bílých dresech teď ale zvyšují tempo a snaží se napadat rozehrávku Petrohradu.
     
    41:10
    Jarno Koskiranta se před brankou soupeře natahoval po odraženém kotouči, ale bekhendem jej nedokázal zamést kolem betonu hostujícího brankáře.
     
    40:25
    Robert Mamčics projel do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, ale jeho zakončení zápěstím skončilo ve výstroji připraveného brankáře.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Riga se ve třetí části bude snažit o zvrat nepříznivě se vyvíjejícího utkání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:13.
     
    Střely na branku: 21 – 7
     
    Druhá třetina končí! V prostřední periodě už jsme se dočkali úvodní branky dnešního souboje. Petrohrad neustále stupňoval svůj tlak a ve 35. minutě se dokázal prosadit Jori Lehterä! Riga už ve druhé třetině pouze bránila a zcela rezignovala na jakékoliv útočení. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Další zakázané uvolnění hostující Rigy. Lotyšský celek opravdu není schopen projít do útočného pásma pomocí kombinace, která by dávala hlavu a patu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:38
    Ilja Kablukov si vzal volný puk na modré čáře, navedl si jej do střelecké pozice, ale jeho dělovka příklepem skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    38:03
    Další zakázané uvolnění lotyšského celku. Marek Ďaloga nevěděl kudy kam a raději poslal puk obloučkem za branku Petrohradu. Vhazuje se před Vorisem.
     
    37:38
    Jori Lehterä se vydal napadat rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu jeho akci nepodpořil. Petrohrad ale ještě stupňuje tlak.
     
    37:10
    Kuzmenko ustál tvrdý souboj u mantinelu v útočném pásmu a z otočky nahodil puk před branku soupeře. Hokejisté v modrém teď ale musí zabrat.
     
    36:38
    Igor Ožiganov získal volný kotouč v obranném pásmu, jenže jeho vyhození vysokým bekhendovým obloučkem dopadlo jen do prostoru, kde kralovali hosté.
     
    36:20
    Kuzmenko projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže ve velké rychlosti zapomněl kotouč za sebou. Čárový rozhodčí navíc viděl při přechodu modré čáry ofsajd.
     
    35:24
    Hellberg si dal pozor na ránu Marka Ďalogy od modré čáry. Domácí brankář měl však čistý výhled a bez problémů ukryl pozdrav do lapačky.
     
    35:10
    Petrohrad je po vstřelení úvodní branky dnešního utkání pořádně nabuzený a nadále se tlačí do útoku. Riga to bude mít ve zbytku prostřední periody velmi náročné.
    34:10 Jori LEHTERÄ - 1:0
     
    34:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí Petrohrad se nakonec dostal! Favorizovaný celek se dostal do přečíslení. Vladimir E. Tkačjov skvěle projel do útočného pásma, bekhendem přihrál mezi kruhy a dojíždějící JORI LEHTERA poslal kotouč pod břevno! Asistence: Vladimir E. Tkačjov, Igor Ožiganov.
     
    33:35
    Antons Trastašenkovs dostal prostor na pravé straně útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila na brusli jednoho z obránců Petrohradu. Oba týmy dnes brání na jedničku.
     
    33:06
    Ilja Kablukov si sjel na přihrávku mezi kruhy, ale příliš dlouho si rovnal kotouč na forhend a v pádu jej nedokázal poslat nad beton gólmana.
     
    32:29
    Zub zkoušel udržet kotouč v útočném pásmu, jenže neposedný puk mu na modré čáře přeskočil přes čepel a odrazil se do středního pásma.
     
    32:03
    Ivan Morozov si sjel na přihrávku před branku Dinama, jenže bekhendem nezasunul kotouč mezi betony hostujícího brankáře. Riga stále drží čisté konto.
     
    31:25
    Zub za vlastní brankou dost ostrým způsobem poslal jednoho ze soupeřů na hrazení. Hostující hráč nyní zůstává pořádně otřesený.
     
    31:05
    Kuzmenko se na pravé straně útočného pásma zmocnil odraženého puku, srovnal si jej na forhend, ale svižnou střelou trefil jen pozorného brankáře.
     
    30:38
    Kuzmenko získal kotouč na modré čáře, rychle si jej přehodil na forhend, ale jeho pokus skončil u brankáře v bílém dresu. Riga se zatím na muže v masce může spolehnout.
     
    30:10
    Kirill Marčenko získal puk na modré čáře, krásně se otočil a bekhendem přihrál za branku soupeře. Hokejisté Petrohradu stupňují svůj tlak.
     
    29:51
    Právě Zub se v útočném pásmu prokličkoval mezi kruhy, odkud zakončil zápěstím, ale jeho pokus mířil přímo do prostoru, kde stál připravený brankář.
     
    29:31
    Hellberg vyjel za svou branku a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Švédský brankář našel Zuba, který puk jen protečoval do středního pásma.
     
    28:39
    Arťom Zub dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zápěstím nahodil puk před branku soupeře, jenže nikdo z jeho spoluhráčů krásnou pobídku netečoval.
     
    28:10
    Nerijus Ališauskas uspěl v přetlačované v rohu obranného pásma a bekhendem vyhodil puk za modrou čáru. Hráči v bílém se mohou po delší době vydat vpřed.
     
    27:28
    Andris Džerinš si sjel na prudkou přihrávku do středního pásma, jenže si nepotykal se zpracováním a důrazný Zub jej bez váhání obral o kotouč.
     
    27:00
    Riga se opět ubránila jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Bude se opakovat vhazování po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    26:34
    Domácí hráči už zvedali ruce nad hlavu, jenže Voris se roztáhl na brankovišti a s vypětím všech sil udržel kotouč před brankovou čárou!
     
    26:15
    Jori Lehterä projel do útočného pásma, kde si krásně přehodil kotouč na forhend, ale jeho zakončení prosvištělo kolem vzdálenější tyčky hostující klece.
     
    25:45
    Arťom Zub dostal nabito na modrou čáru, jenže při zakončení příklepem zlomil svou hokejku a poslal kotouč mimo tři tyče.
     
    25:10
    Petrohrad se usadil v útočném pásmu také po skončení své přesilové hry, jenže nikdo v modrém dresu si tentokrát nenašel prostor pro zakončení.
     
    24:53
    Hosté v plném počtu.
     
    24:03
    Igor Ožiganov si sjel na krásnou přihrávku do útočného pásma, poslal přihrávku zadovkou mezi kruhy, ale tam si nenajel nikdo v modrém dresu.
     
    23:38
    Bengtsson střílel od modré čáry. Před brankářem lotyšského celku ještě skvěle clonil Koskiranta, ale Voris vytáhl povedený zákrok ramenem.
     
    23:10
    Jori Lehterä dostal přihrávku do střelecké pozice na pravém kruhu, jenže jeho dělovka příklepem skončila na brusli prvního obránce v bílém dresu.
     
    22:53
    A tlak domácího celku vyústil v přesilovku! Kristofer Berglund dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    22:10
    Dinar Chafizullin vyslal dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže nikdo v modrém dresu na jeho pobídku nedosáhl. Pokračuje tlak Petrohradu.
     
    21:38
    Jarno Koskiranta dostal kotouč do rohu útočného pásma, jenže měl velké problémy se zpracováním a napadající soupeř mu dokázal přizvednout hůl.
     
    21:15
    Nerijus Ališauskas přišel o kotouč na modré čáře a odehrál jej do rohu ledové plochy. Hokejisté Petrohradu se teď mohou vydat do útoku.
     
    20:38
    Daniels Berzinš nabral rychlost na levém křídle a projel do útočného pásma. Jeho průnik ale neměl dlouhého trvání, jelikož jej o puk obral Dinar Chafizullin.
     
    20:10
    Petrohrad uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek se ihned vydal do útoku, jenže Kuzmenko se z levé strany nedostal ke střele.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:19.
     
    Střely na branku: 3 – 5
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být nakonec spokojenější domácí Petrohrad. Domácí sice vlétli do utkání o něco aktivněji, ale svůj tlak nepřetavili v úvodní branku dnešního duelu. Poté navíc přišly dvě přesilové hry Dinama, jenže lotyšský celek si také nevypracoval brankové příležitosti. Do kabin se proto jde bez branek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Domácí v plném počtu.
     
    19:10
    Danila Galeňuk se zmocnil volného kotouče za vlastní brankou a vysokým bekhendovým vyhozením jej poslal do středního pásma. Dinamu už moc času nezbývá.
     
    18:38
    Dinamo má obrovské problémy s přechodem přes střední pásmo. Berzinš poslal přihrávku na levou stranu, ale tam opět hlídkoval důrazný hráč v modrém.
     
    18:10
    Petrohrad opět zahájil oslabení ve velkém stylu. Domácí hráči se v obranném pásmu dostali ke kotouči a bez váhání jej dokázali vyhodit.
     
    17:37
    Další přesilová hra pro hostující Rigu! Domácí střídačka dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    17:01
    Benjamin Marshall nahodil puk do útočného pásma, kam spěchal Nikita Setdikov. Před hostujícím hráčem ale dokázal zasáhnout obránce Petrohradu.
     
    16:43
    Po dalším souboji u hrazení se kotouč odrazil na střídačku domácího celku. Rozhodčí nařídili vhazování ve středovém kruhu.
     
    16:20
    Jori Lehterä udržel pro domácí celek útočné pásmo, jenže následnou pomalou přihrávkou našel jen brusle hostujícího obránce. Obrovský boj pokračuje.
     
    15:45
    Arťom Švec-Rogovoj se v rohu útočného pásma zbavil napadajícího obránce, poslal přihrávku na modrou čáru, ale nikdo z domácích hráčů opět nezakončil.
     
    15:10
    Gints Meija dostal přihrávku do jízdy, jenže se nechal vytlačit za branku domácího mužstva a z těžké pozice už nedokázal přesně přihrát.
     
    14:47
    Domácí v plném počtu.
     
    14:06
    Darzinš přišel o puk hned na modré čáře a Petrohrad se potřetí během tohoto oslabení osvobozuje. Domácí celek hraje opravdu skvěle i ve vlastní třetině.
     
    13:38
    Andris Džerinš dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže si puk špatně zpracoval a domácí hráči jej opět vyhodili přes modrou čáru.
     
    13:10
    Petrohrad se hned na úvod oslabení dostal k odraženému kotouči a domácí jej bez váhání poslali přes všechny čáry za branku Dinama.
     
    12:47
    Také lotyšské mužstvo si zahraje svou první přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Ivan Morozov.
     
    12:10
    Jori Lehterä přišel o puk v souboji u mantinelu a rázem z toho byla zajímavá možnost pro hostující Dinamo. Z mezikruží střílel Ashton, ale trefil jen zadní mantinel.
     
    11:40
    Riga zatím spoléhá na rychlé protiútoky. Další takovou akci táhl po pravém křídle Darzinš, ale důrazný zadák v modrém jej ihned obral o kotouč.
     
    11:10
    Dinar Chafizullin střílel od modré čáry. Jeho pokus před brankou ještě tečoval Igor Ožiganov, ale Voris vytáhl pohotový zákrok pravým betonem.
     
    10:40
    Nail Jakupov si sjel na zpětnou přihrávku na modrou čáru, přehodil si puk na forhend, ale jeho dělovka jen prosvištěla kolem vzdálenější tyčky a zaduněla o mantinel.
     
    10:10
    Kuzmenko si ještě prodloužil svůj pobyt na ledové ploše, jenže tentokrát prohrál souboj v rohu útočného pásma a poroučel se k ledu.
     
    09:35
    Kuzmenko projel do útočného pásma, kde si vzal odražený kotouč, ale jeho rychlá klička do středu ledové plochy neměla moc šancí na úspěch.
     
    09:00
    Ashton projel do útočného pásma a pozdravil domácího brankáře střelou zápěstím z ostrého úhlu. Hellberg si vychutnal snadný zákrok lapačkou.
     
    08:20
    Další akci lotyšského celku brzdí zakázané uvolnění. Vhazování se tak přestěhuje zpátky před branku Janise Vorise.
     
    08:02
    Až nyní se Riga poprvé v dnešním duelu na delší dobu usadila v útočném pásmu. Hráči v bílém si vyměnili několik krátkých přihrávek, ale zakončení nakonec nepřišlo.
     
    07:25
    Andris Džerinš bojoval o odražený kotouč za brankou Petrohradu. Domácí celek se však dostal k puku, jenže rozehrávka SKA skončila na zakázaném uvolnění.
     
    07:03
    Až nyní se po delší době přerušuje hra! Hostující brankář Voris si dal pozor na zakončení od modré čáry a ukryl puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    06:35
    Ivan Morozov si dal pozor na vyhození hostujícího celku a dojel si pro volný puk do středního pásma. Hráči v modrých dresech dnes vlétli do utkání jako velká voda.
     
    06:10
    Zub dostal přihrávku na modrou čáru, odkud bez váhání zakončil, ale svou střelou trefil jen prvního obránce v bílém dresu lotyšského celku.
     
    05:38
    Ashton nabral velkou rychlost na pravém křídle, prosmýkl se přes modrou čáru, jenže zadáci v modrých dresech mu nedovolili probít se až do zakončení.
     
    05:10
    Gints Meija projel do rohu útočného pásma, kde se rychlou brzdou zbavil obránce, jenže jeho následná pobídka na modrou čáru byla příliš pomalá.
     
    04:35
    Oskars Batna nahodil puk ze středního pásma za branku soupeře. Za jeho pobídkou spěchal Ashton, jenže domácí zadák Bělov mu nedal prostor.
     
    04:10
    Danila Galeňuk poslal prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže nikdo z hokejistů v modrém se následně nedostal do pásma útočného.
     
    03:35
    Alexandr Protapovič poslal přihrávku podél mantinelu do rohu útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu se k jeho přihrávce nedostal.
     
    03:10
    Lotyšský celek se v úvodu dnešního duelu pouze brání. Nyní si jeden z hráčů Dinama dokázal pomoci pouze vysokým obloučkem do středního pásma.
     
    02:15
    Hosté v plném počtu.
     
    02:03
    Právě Kuzmenko dostal další pobídku do střelecké pozice, ale jeho další zakončení příklepem jen zadunělo o zadní mantinel. Kotouč se pak odrazil k obráncům.
     
    01:28
    Andrej Kuzmenko se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde dojel vlastní nahození, jenže bekhendem už nedokázal přihrát mezi kruhy.
     
    01:02
    Vladimir E. Tkačjov nahodil puk před branku od levého mantinelu, jenže jeho pobídka byla nepřesná a skončila u prvního obránce v dresu Rigy.
     
    00:25
    Domácí celek si hned v úvodu zahraje přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostáv Carter Ashton.
     
    00:10
    Petrohrad uspěl na úvodním vhazování dnešního utkání. Hokejisté v modrém se ihned vydali do útoku, jenže přihrávka na levou stranu byla prudká.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní lotyšská a ruská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Domácí Petrohrad bude hrát v modrém, zatímco Riga oblékne bílou sadu dresů.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    SKA Petrohrad: Hellberg (Melničuk) – A. Bělov, Bengtsson, Tokranov, Ožiganov, Zub, Chafizullin, Galeňuk – Tkačjov, Švec-Rogovoj, Jakupov – Kablukov, Ketov, Karpov – Koskiranta, Lehterä, Kuzmenko – Glotov, Ivan Morozov, Marčenko.

    Dinamo Riga: Voris (Liepins) – Mamčics, Marshall, Ališauskas, Balinskis, Berglund, Ďaloga, Gimajev – Ashton, Gegeris, Berzinš – Slepec, Protapovič, Setdikov – M. Redlihs, Džerinš, Lipsbergs – Trastašenkovs, Gillies, Meija – Batna.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Fatějev – Golovljov, Savenkov.
     
    Vzájemné duely

    30.11.2019 Riga – Petrohrad 3:5
    3.11.2019 Petrohrad – Riga 4:3 po nájezdech
    30.9.2019 Riga – Petrohrad 0:3
     
    SKA Petrohrad

    Domácí Petrohrad je na tom mnohem lépe. V jednom z nejambicióznějších celků v celé soutěži však očekávají ještě víc. Petrohrad sehrál čtyřicet sedm zápasů, ve kterých získal na své konto šedesát pět bodů a patří mu třetí pozice Východní konference za moskevským duem CSKA a Dynamo. Na vedoucí armádní klub navíc ztrácí pět bodů. V posledním duelu přehrál Petrohrad Dynamo Moskva 2:1 v prodloužení.
     
    Dinamo Riga

    Lotyšský celek nemůže být s letošním ročníkem Kontinentální hokejové ligy spokojen! Riga totiž sehrála čtyřicet sedm zápasů, ve kterých vybojovala třicet dva bodů a zatím jí patří jedenáctá pozice Západní konference. S tímto ziskem už na play-off může zapomenout. V posledním duelu navíc schytala debakl 5:0 na kluzišti Ufy.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Petrohradem a Dinamem Riga. Duel začíná v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 35. Lehterä (Tkačjov, Ožiganov), 52. Tkačjov (Bengtsson, Tokranov), 52. Ketov (A. Bělov, Karpov)


    SKA Petrohrad: Hellberg (Melničuk) – A. Bělov, Bengtsson, Tokranov, Ožiganov, Zub, Chafizullin, Galeňuk – Tkačjov, Švec-Rogovoj, Jakupov – Kablukov, Ketov, Karpov – Koskiranta, Lehterä, Kuzmenko – Glotov, Ivan Morozov, Marčenko.
    Dinamo Riga: Voris (Liepins) – Mamčics, Marshall, Ališauskas, Balinskis, Berglund, Ďaloga, Gimajev – Ashton, Gegeris, Berzinš – Slepec, Protapovič, Setdikov – M. Redlihs, Džerinš, Lipsbergs – Trastašenkovs, Gillies, Meija – Batna.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Fatějev – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 11 937
    thejrc.org