FTZS Liberec – Hodonín 7:7 (kon.) | Česká Lípa – Sparta 3:8 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
3:8 (0:5)
Sparta Praha
Pátek 17.01.2020, 20:30 • MSH Česká Lípa • 1. Futsal liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Seidler prošel na levé straně kolem Kubelky a jeho centr z levé strany zůžitkoval na středu MARTIN HORA. Asistence: Michal Seidler.
     
    39
    Démoni právě vstřelili branku!
    MATOUŠ KUBELKA měl dobrou šanci na levé straně, Vahala se přemístil k bližší tyči, ale Kubelka dorazil svou střelu hlavou do prázdné brány. Asistence: Jan Bažant.
     
    35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá přesilovku. Kirov vyběhl proti Wildemu z pravé strany, ale tím nechal odkrytou bránu. K její zadní tyči poté zapadla střela AMADEA. Asistence: Wilde.
     
    34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pokus Kociće dorazil LUKÁŠ KŘIVÁNEK tvrdou střelou z vápna za záda brankáře Kirova.
     
    28
    Démoni právě vstřelili branku!
    Vahala při powerplay nahrál na levou stranu Kocićovi a ten našel na středu pouze nohu protihráče MARTINA ŠVECE, jenž obloučkem z vlastní poloviny trefuje prázdnou branku Sparty. Bez asistence.
     
    25
    Démoni právě vstřelili branku!
    Rudá defenziva zaspala! Zapletal nastřeloval balón z pravé strany do vápna, kde byli dva volní hráči a MARTIN ŠVEC na zadní tyči zakončil pod víko. Vahala bez šance. Asistence: Petr Zapletal.
     
    16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí udělali hrubku v rozehře. Křivánek našel v levé polovině vápna a MICHAL SEIDLER do dolní části brány zvýšil na 5:0 pro hosty. Asistence: Lukáš Křivánek.
     
    6
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta při rychlém brejku rozebrala jednoduše obranu protivníka. Amadeu nahrávkou zprava přenesl hru na levou stranu a WILDE pravačkou do delšího horního rohu brány nedal brankáři šanci. Asistence: Amadeu.
     
    5
    Sparta právě vstřelila branku!
    AMADEU umotal obránce na středu, hodil si míč na pravou stranu a prostřelil Kirova ke vzdálenější tyči.
     
    3
    Sparta právě vstřelila branku!
    0:2. Rychlý kontr skončil tím, že LUKÁŠ KŘIVÁNEK na středu využil nahrávky z pravé strany a zakončil do z valné části prázdné brány.
     
    3
    Sparta právě vstřelila branku!
    Drahovský rozehrál roh z levé strany a LUKÁŠ KŘIVÁNEK z prvního doteku a střední vzdálenosti překonal Kirova. Asistence: Tomáš Drahovský.

    Vít Muzikář

    Branky: 25. Švec (Zapletal), 28. Švec, 39. Kubelka (Bažant) – 3. Křivánek (Drahovský), 3. Křivánek, 5. Amadeu, 6. Wilde (Amadeu), 16. Seidler (Křivánek), 34. Křivánek, 35. Amadeu (Wilde), 40. Hora (Seidler)

    Karty:   34. Abrham (CLI) – 18. Amadeu (SPA)   34. Švec (CLI)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov – Bažant, Fichtner, Švec, Havrda, Bejda, Hanzlík, Zapletal, Rott (C), Abrham, Němec, Kubelka.
    Sparta Praha: Vahala (39. Plecitý, Cristiano) – Rick, Kocić, Amadeu, Novak, Wilde, Fejzullahi, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Seidler.

    Rozhodčí: Šmíd – Vrtal

    Diváci: 240
    thejrc.org