FTZS Liberec – Hodonín 7:7 (kon.) | Česká Lípa – Sparta 3:8 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
3:8 (0:5)
Sparta Praha
Pátek 17.01.2020, 20:30 • MSH Česká Lípa • 1. Futsal liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Seidler prošel na levé straně kolem Kubelky a jeho centr z levé strany zůžitkoval na středu MARTIN HORA. Asistence: Michal Seidler.
     
    39
    Seidler zaútočil se spoluhráčem na středu, vypálil z levé strany sám před Kirovem, který si však vysloužil ovace od publika.
     
    39
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Vahala, přichází Plecitý.
     
    39
    Démoni právě vstřelili branku!
    MATOUŠ KUBELKA měl dobrou šanci na levé straně, Vahala se přemístil k bližší tyči, ale Kubelka dorazil svou střelu hlavou do prázdné brány. Asistence: Jan Bažant.
     
    35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá přesilovku. Kirov vyběhl proti Wildemu z pravé strany, ale tím nechal odkrytou bránu. K její zadní tyči poté zapadla střela AMADEA. Asistence: Wilde.
     
    34
    Domácí Martin Švec (Česká Lípa) přiběhl k sudímu Šmídovi a řekl mu, co si o dění na hrací ploše myslí. Hlavní arbitr vytáhl rovnou přímou červenou kartu.
     
    34
    Hodně zajímavé! Abrham (ČL) fauloval z pravé strany útočícího Seidlera. Jednalo se o šestý faul domácích, takže desítka.
     
    35
    Drahovský vypíchl balón Zapletalovi, nahrál zprava na střed a tutovka Seidlera končí vedle levé tyče prázdné brány.
     
    34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pokus Kociće dorazil LUKÁŠ KŘIVÁNEK tvrdou střelou z vápna za záda brankáře Kirova.
     
    31
    Po nahrávce z pravé strany se Seidler natlačil před obránce na zadní tyči a překvapivě minul zcela prázdnou bránu.
     
    29
    Kirov si dovolil kličku proti Amadeovi. Zapletal poté utekl středem, byl bráněný na hranici pravidel. Vystřelil k levé tyči, tam skočil Vahala a následně dorážející Bažant přestřelil branku.
     
    28
    Démoni právě vstřelili branku!
    Vahala při powerplay nahrál na levou stranu Kocićovi a ten našel na středu pouze nohu protihráče MARTINA ŠVECE, jenž obloučkem z vlastní poloviny trefuje prázdnou branku Sparty. Bez asistence.
     
    28
    Pořádně naštvaní Démoni nesouhlasí s tím, že by Kocić byl faulovaný na středu útočné poloviny. Nicméně platí slovo rozhodčího Vrtala. To má větší váhu. Tím pádem pátý faul!
     
    25
    Démoni právě vstřelili branku!
    Rudá defenziva zaspala! Zapletal nastřeloval balón z pravé strany do vápna, kde byli dva volní hráči a MARTIN ŠVEC na zadní tyči zakončil pod víko. Vahala bez šance. Asistence: Petr Zapletal.
     
    24
    Obrovská chyba Zapletala v rozehrávce, ale Wilde v tutovce sám před Kirovem nedává branku.
     
    20
    Kirov pomohl spoluhráčům, přihrál na levou stranu do loženky kapitánovi Rottovi. Vahala mu zmenšil úhel a Rott zakončil vedle zadní tyče sám před bývalým brankářem Slavie.
     
    20
    Kirov běžel po pravé straně, udělal si hezký výlet a pozice to v závěru nebyla špatná, střela z pravé strany však mířila vedle bližší tyče.
     
    18
    Bažant byl dle všeho šel sám na Vahalu, Amadeu (Sparta) jej držel za dres a od rozhodčího Vrtala si prohlédl žlutou kartu.
     
    17
    Sparta rozehrála roh a jeden z hráčů hostů pustil balón záměrně mezi nohama pro Křivánka, jenž z první ve velké šanci minul bránu.
     
    16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí udělali hrubku v rozehře. Křivánek našel v levé polovině vápna a MICHAL SEIDLER do dolní části brány zvýšil na 5:0 pro hosty. Asistence: Lukáš Křivánek.
     
    16
    Havrda si položil dva hosty, ale poté levačkou zakončil ve velice dobré pozici vedle levé tyče ze svého pohledu. Tohle byla největší šance domácích v tomto duelu.
     
    12
    Amadeu měl vyloženou šanci, když jej našla nahrávka z levé strany, ale Brazilec s ázerbajdžánským pasem přestřelil branku Milena Kirova.
     
    6
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta při rychlém brejku rozebrala jednoduše obranu protivníka. Amadeu nahrávkou zprava přenesl hru na levou stranu a WILDE pravačkou do delšího horního rohu brány nedal brankáři šanci. Asistence: Amadeu.
     
    5
    Sparta právě vstřelila branku!
    AMADEU umotal obránce na středu, hodil si míč na pravou stranu a prostřelil Kirova ke vzdálenější tyči.
     
    3
    Sparta právě vstřelila branku!
    0:2. Rychlý kontr skončil tím, že LUKÁŠ KŘIVÁNEK na středu využil nahrávky z pravé strany a zakončil do z valné části prázdné brány.
     
    3
    Sparta právě vstřelila branku!
    Drahovský rozehrál roh z levé strany a LUKÁŠ KŘIVÁNEK z prvního doteku a střední vzdálenosti překonal Kirova. Asistence: Tomáš Drahovský.

    Vít Muzikář

    Branky: 25. Švec (Zapletal), 28. Švec, 39. Kubelka (Bažant) – 3. Křivánek (Drahovský), 3. Křivánek, 5. Amadeu, 6. Wilde (Amadeu), 16. Seidler (Křivánek), 34. Křivánek, 35. Amadeu (Wilde), 40. Hora (Seidler)

    Karty:   34. Abrham (CLI) – 18. Amadeu (SPA)   34. Švec (CLI)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov – Bažant, Fichtner, Švec, Havrda, Bejda, Hanzlík, Zapletal, Rott (C), Abrham, Němec, Kubelka.
    Sparta Praha: Vahala (39. Plecitý, Cristiano) – Rick, Kocić, Amadeu, Novak, Wilde, Fejzullahi, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Seidler.

    Rozhodčí: Šmíd – Vrtal

    Diváci: 240
    bahis siteleri