Česko – Švýcarsko 0:1 (0:2 po s.n.)
konec
Berani Zlín
8:2 (4:1, 1:1, 3:0)
HC Dukla Jihlava
Pátek 17.01.2020, 16:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • turnaj O Pohár DHL • 35. kolo
Partner:
     
    55:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí uštědří soupeři pořádný debakl, protože už vedou o šest branek! Mezi střelce se zapisuje také DAN HANDL, který se prosadil po dobrém pasu Janoška. Asistence: Jáchym Janošek a David Lekeš.
     
    49:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín už jen navyšuje finální vedení! Sebera dobře ukořistil puk rozehrávající soupeři. Následně přihrál do pravého kruhu, odkud VOJTĚCH DOBIÁŠ rychlou střelou překonal přesouvajícího Chaloupka. Asistence: Matěj Sebera a Karel Holík.
     
    44:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí si pravděpodobně zajišťují výhru! Po vyhraném vhazování posunul Chludil kotouč na PETRA PAVLASE, který od modré čáry propálil vše, co mu stále v cestě. Asistence: Lukáš Chludil a Dominik Luža.
     
    28:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani opět vedou o tři góly! Pavlas vybídl ke skórování LUKÁŠE CHLUDILA, který nedal Chaloupkovi sebemenší šanci k zákroku. Asistence: Petr Pavlas a David Kozubík.
     
    21:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté hned na začátku druhé třetiny vykřesali naději na vyrovnání! Pětník vyslal do brejku JINDŘICHA KARDOŠE, který to vzal na sebe. Udělal dobře, protože se trefil přesně nad Kořénkovo rameno. Asistence: Richard Pětník.
     
    15:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci se během necelých dvou minut ujímají tříbrankového vedení! Žlutomodří se ihned po konci oslabení usadili v útočném pásmu, kde po nahození Holíka úspěšně dorážel DAVID LEKEŠ. Asistence: Karel Holík a Jan Jaroněk.
     
    15:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani v jedné početní nevýhodě skórují podruhé! Špatnou rozehrávku zachytil Luža, který puk dal na vzdálenější tyč, odkud DAVID KOZUBÍK vymetl pravou šibenici. Asistence: Dominik Luža.
     
    14:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají zpět do vedení ve vlastním oslabení! Dobiáš dobře vystihl soupeřící pas a rychlou přihrávkou poslal do úniku SEBASTIANA FAJKUSE, který si položil Chaloupka a zakončil do odkryté klece. Asistence: Vojtěch Dobiáš.
     
    02:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově srovnávají krok! Juda přihrál puk do mezikruží, kde se ho ujal PATRIK ČERMÁK, který překonal Kořénka střelou nad vyrážečku. Asistence: Miroslav Juda a Lukáš Gergel.
     
    02:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci se rychle dostávají do vedení! Handl měl kotouč v pravém kruhu, odkud také vypálil. Do jeho rány však ještě sáhl DAVID LEKEŠ, který puk tečoval mimo dosah Chaloupka. Asistence: Dan Handl a Karel Holík.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 3. Lekeš (Handl, Holík), 15. Fajkus (Dobiáš), 16. Kozubík (Luža), 16. Lekeš (Holík, Jaroněk), 29. Chludil (Pavlas, Kozubík), 45. Pavlas (Chludil, Luža), 50. Dobiáš (Sebera, Holík), 56. Handl (Janošek, Lekeš) – 3. Čermák (Juda, Gergel), 22. Kardoš (Pětník)


    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Janošek, Riedl, Holík, Jaroněk, Bednařík, Mikulík, Pavlas – Handl, Sebera, Weintritt, Lekeš, Podešva, Kozubík, Luža (A), Hrazdira, Dobiáš (C), Fajkus (A), Chludil.
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Piskač, Vranka, Grauer, Rašín, Smolko, Trávník (A) – Brož (A), Pětník, Krajíček, Kardoš, Gergel, Juda (C), Čermák, Doležal, Barák.

    Rozhodčí: Kašík – Blažek, Kučera
    thejrc.org