Česko – Švýcarsko 0:1 (0:2 po s.n.)
konec
Mountfield HK
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Berani Zlín
Pátek 17.01.2020, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 11. kolo
Partner:
     
    59:12
    Hradec opět zkouší štěstí se šesti hráči v poli!
     
    57:39
    Lvi stále se šesti hráči v poli!
     
    56:09
    Žalčík zůstává na střídačce!
     
    47:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín navyšuje vedení! ADAM JECHO nabruslil do útočné třetiny a těsně před oblasti mezikruží vypálil. Svoji ránu schoval za hradeckého obránce a ta zapadla až za Žalčíka. Asistence: Michal Tomeček.
     
    46:34
    Kráčalík nastřelil tyč Žalčíkovy svatyně.
     
    44:49
    Rozhodčí neuznal další branku Zlína a vykázal hru do středního pásma.
     
    42:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani dlouho kombinovali v útočném pásmu a odměna přišla! Nábělek bruslil podél pravého mantinelu, přihrál před branku na volného MATĚJE MOJŽÍŠE, jehož první zakončení Žalčík vyrazil, ale následná dorážka prošla hradeckému brankáři mezi rukou a tělem. Asistence Patrik Nábělek a Lukáš Heš.
     
    28:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vzápětí přišlo srovnání skóre! MATĚJ NOVOTNÝ dostal nádhernou přihrávku do jízdy od Giesla a postupoval sám na Synka. Střelou z mezikrůží překonal Synka do horního růžku. Asistence: Matěj Novotný.
     
    27:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Střelu Horského šikovně tečoval MATYÁŠ HORSKÝ. Kotouč proskákal skrz Žalčíkovu výstroj. Zlín se tak ujímá vedení! Asistence: Tomáš Žižka a Jakub Kráčalík.
     
    19:51
    Pajer se v závěru dostal do samostatného úniku. Ve velké rychlosti vystřelil z mezikruží, Synek znovu podržel svůj tým, když vytěsnil střelu svojí lapačkou.
     
    14:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    MICHAL TOMEČEK se řídil sám na Žalčíka a byl faulován. Rozhodčí nařídili trestné střílení, které TOMEČEK po střele nad pravý beton Žalčíka proměnil. Bez asistence
     
    14:26
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Boukal – trestné střílení, hákování).
     
    11:34
    Další velká šance Lvů. Matyáš Budina našel před brankou Pajera, proti němu se ale Synek stihl přesunout a podržel svůj tým.
     
    07:36
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Kráčalík – 2 min., napadení).
     
    06:55
    Michal Beneš se s Michalem Gieslem dostali do situace dva na jednoho. První jmenovaný adresoval přihrávku Gieslovi, kterého ale parádním zákrokem vychytal Synek, jenž se skvěle přesunul.
     
    03:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní branku zápasu. Synek si nejprve připsal první ostrý zákrok proti střele Lukáše Pajera, ale poté se kapitán týmu MATĚJ HAVLÍČEK ocitl nikým nehlídaný v oblasti mezikruží, odkud překonal brankáře střelou na vyrážečku. Asistence: Lukáš Pajer a Matěj Beneš.

    Petr Koval

    Branky a nahrávky: 4. Havlíček (Pajer, Matěj Beneš), 29. Novotný (Giesl) – 15. Tomeček (TS), 28. Horský (Žižka, Kráčalík), 43. Mojžíš (Nábělek, Heš), 48. Jecho (Tomeček)


    Mountfield HK: Žalčík (Lequin) – Kulhánek, Táborský, Beran, Boukal, Havlíček (C), Jerman – Giesl, Budina, Pajer, Jirků, Matěj Beneš (A), Novotný, Souček, Brožek, Michal Beneš (A)
    Berani Zlín: Synek (Malota) – Nábělek, Sýkora, Burian, Žižka, Hoferek (A), Kráčalík (C) – Broža, Tomeček, Ševčík, Horský, Mojžíš, Heš, Matúšů, Jecho, Lavička (A)

    Rozhodčí: Kamil Zavřel – Viktor Macek, Dominik Brož
    thejrc.org